çok acil tavsiyeye ihtiyacım var zamanım kısıtlı bugün lazım akşama kadar yani. Eşimle biz ben 14 yaşımdan beri tanışıyoruz 4 senedirde evliyiz bir oğlumuz var 8 aylık herneyse eşim evine çok ilgili bebek oldu evi süpürüyor perdeler yıkıyor camasır yıkıyıp asıyor herşeye yardım ediyor işleride düzeldi ev aldık arabamızı yeniledik vs cevremdeki kadınların bakışları ve tavırları eşime karşı değişti eşime güvenim sonsuz zamanında babasını kaybetmiş neyin ne olduğunu anlamış kücüklüğünden beri çalısıyor kendisi yazılımcı bu yüzdende karı kız koşturmanın boş olduğunı savunuyor lakin bebek olduğundan beri dışarı onla beraber çıkamıyorum hep ayrıyız bende etraftaki duyumlardan ve kadınların tavırlarından sıkıldığım için eşimi sürekli aradım nerdesin nerdesin sonra kendine fazla güveni gelmesin diye sürekli kim napsın seni çirkinsin ben bakarım sana bitek felan dedim oda alınmış zamanla hep içine atmış ben zengin bi aileden geliyorum ailem istemediği için izinsiz evlendim ailem hep mana buldu evi kücük evi yok kültürsüz boyu kısa falan oda benimde öyle düşündüğümü düşünmüş sanırım evi terk etti psikolojik olarak bunaltıp haksızlık yaptığımın darkındayım bikaç gündür dedesinde kalıyp gpsten takip ediyorum aksama oğlunu görmeye gelecekmiş ne yapsam gönlünü alsam nasıl bi süpriz hazırlasam ne giysen pişmanlığımı nasıl belli etsem? nor: eskifrn çok ilgiliydim bebek oldugundan beri ilgini pnaa veriyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
yeni bir soru acacağım bu durumu okuyanlar ve fikir beyan edenler yazabilirse çok iyi olur
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer