İnstagram'dan 30 yaşında bir çocuk mesaj attı ben de 21 yaşındayım konuşuyorduk birkaç gündür, hoşlandığı için yazmış. Neyse sohbet ediyoruz sorduğu bir soruya gayet normal bir cevap verdim 'z kuşağı niye böyle konuşuyor yaa' falan diyor. Şaka diyip geçmek mi lazım küçümsüyor mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Üzerinde hakimiyet kurmak istiyor ipleri almak için. Seni küçümseyip kendisi en iyisini bildiğini sanarak. Z kuşağına niye yazıyorsun öyleyse diye engel atıp sonlandırabilirsin. Bence sonlandır gerçekten seni sevse böyle cümle kurmaz yaş farkından dolayı evet ciddi düşünenler var ama çoğu pedofilidir. Cinsel obje olarak düşünür böyle tipler hemcinsimi iyi tanırım. Ayrılman ileride pişman olmaman için daha iyi olur.
2910 Yorumla- +1 yıl
pedofiliyle ne alakası var kendi yaşındaki kadınlar kartlaştığı için hoşuna gitmiyodur belki sen çirkin kızlarla çıkar mısın? hoşuna gitmeyen bi kızla çıkar mısın
- +1 yıl
@sananenapacan12 bunu söylemen için seninde "kartlasmamis" olman gerekmiyor mu🤔
- +1 yıl
@pymzroo Bu ülkenin insanı çok garip gerçekten. 18 yaşını geçmiş her birey yetişkindir ve kendi aldığı kararlardan sorumludur. Bu insanlar kocaman insanları çocuk zannediyor sanırım, burası Türkiye ve bu kafa yüzünden gelişmiyor zaten. Bir şeyler başarabilecek kapasitede ki insanlar bu saçma sapan baskı ortamından kaçıp gelişmiş ülkelere yerleşiyorlar.
Üşenmedim bütün yorumları okudum, herkes yorum yapmış ama benim dışımda hiç kimsei kız ve çocuk arasında geçen diyoloğun ne olduğunu sormamış, bir tek ben sordum, benden sonra soran olduysa bilmiyorum.
Konunun ne olduğunu bile bilmeden yorum yapmak cehaletin göstergesidir. 21 Yaşında yetişkin bir insana çocuk olarak bakmalarını saymıyorum bile... - +1 yıl
@pymzroo Bu arada konunun ne olduğunu kız da yazmamış o da ayrı bir iletişim eksikliği, kızda da cidden sorun olabilir, bir diyalog ile ilgili soru sorup diyaloğun ne olduğunu açıklamayı düşünemiyorsa kim bilir çocuğun sorduğu soruya ne cevap verdi ki çocuk bu tepkiyi gösterdi, soruyu soran arkadaş bunları yazmadığı için bilemiyoruz tabi ki ne cevap vereceğimizi.
- +1 yıl
@Xxxdilaraxxxx yoo ben gayette sporumla falan genç gözükebilirim kendime yakışan kızla çıkarım ne yapayım yanımda yaşlı görüneni?
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Sizin kuşak biraz küçümsenebilir. Ancak oda daha olgun bir kuşaktan olduğu için hoşgörülü olması lazımdı demekki oda pek ciddiye alınıcak bir boyutta değil. Malcom X nedemişti? Birisini görüşünden dolayı küçümseme senin geçtiğin yollardan geçmemiş olabilir unutma sende bir zamanlar şu anki gibi değildin.. İnsan bunun bilinci ile hareket etmeli
90 Yorumla
30 yaşındaki ne zamandır çocuk oldu. Ayrıca adam haklı her şeyin dalgasındayız işimiz gücümüz gırgır şamata ciddiyet yok üzücü bir olay oluyor adam kara mizah yapıyor tepki gelince de özür diliyor. Daha bıyığı çıkmamış bebeler birbirlerine moruk diyor :D
619 Yorumla- +1 yıl
O yaşlarda sizde öyleydiniz şimdi kabul etmek istemesenizde zamanında emo apaçi tiki olanlar şimdi bu çocukları kınayamaz merak etme biraz büyüsünler onlarda durulur abisi
- +1 yıl
@DorothyBabe Yok onu boşverin , o troll büyük ihtimal. Bakın ben 1998 liyim yani 23 yaşında y kuşağıyım (bazı yerlerde Z diyor) ama bana sorsanız gerçekten sizin gibi 2000 doğumlu olmayı çok isterdim yani. Gençsiniz çünkü ve yaşlanınca bile 90 larda doğanların ve 80 lerde doğanlar için hep genç kalacaksınız. Size genç muamelesi yapacaklar. Kıymetinizi bilin. Ülkemizde 30 yaşına gelene yaşlı, dayı, koca eşek kadar adam gözüyle bakılıyor belki size böyle birşey olmaz ne dersiniz çünkü 2000 de doğdunuz. Gerçekten şanslısınız!
- +1 yıl
@pymzroo ben 99 luyum 2000 değil. Yıl olarak bakarsak 22 yaşındayım sadece ay tutmadığı için 21 yazıyor.
- +1 yıl
@pymzroo Ayrıca ben mi boşvereyim beni mi boşversinler onu anlamadım fakat şunu belirtmek isterim ben 30 yaşında adama ihtiyar derim, 50 yaşında birine de genç kafa dengi. Benkm ihtiyarlık anlayışım beyninin yozlaşıp yozlaşmaması. Bi de genç yaşta yaşlanmış triplerine girenlere ihtiyar diyorum.
- +1 yıl
@DorothyBabe Anladım, olsun sende ne güzel 2000 den 1 yıl önce doğmuşsun. 2000 lilere 35 yaşında da 20 lik genç muamelesi yapacaklar 90 lılar 80 liler ve sende bundan nasibini alacaksın! Yemin ediyorum şanslısınız.. Yaş olarak yaşlansanızda size çocuk/genç gözüyle bakacak olanlar hala olacak.
- +1 yıl
@pymzroo Aynen öyle, bu sizin için güzel midir bilmem ama benim için şahane. 2 ay sonra 23 den gün alicam ama 30 da olsam 40 olsam ne kadad ciddi ortamlarda ciddi olsam da beno tanıyanlar tarafından hep çocuksu ruhumla anılmak isterim. En büyük dileğim bu. Şanslıyız. Bizden öncekiler de kendileri için böyle düşünürdü ama umarım onlarsa olduğu gibi bizde de değişiklik olmaz.
- +1 yıl
@DorothyBabe Yemin ediyorum şanslısınız. Kıymeti henüz anlaşılmaz ama 25 yaşında ve sonrasında 2000 ve civarında yani 1999 da dahil olmak üzere o yıllarda doğmanın kıymetini anlayacaksınız.
- +1 yıl
@pymzroo eskidende 90 dogumlulara da aynı muameleyi yapıyorlarmış bende 96 dogumluyum bizzat yasadigim bir durum merak etme zamanla alışır insanlar bir forsu kalmaz 2000ninde
- +1 yıl
@Seddda70 Kişi kendinden bilir işi ben sizin gibi olmak zorunda mıyım? benim tarzım bu şekilde size göre moruğum tamam mı ablacım çoluk çocuk gibi moruk asdsdgysaygygfagyqejıgıj canım beyinsiz diye milleti kendime düşman edeyim durduk yere manyak mıyım ben? güzel güzel konuşmak varken niye saçma sapan hareketler yapayım ki?
- +1 yıl
Arkadaşlarınızı düşman olarak görmeniz çok üzücü. Gerçek arkadaş bunun şaka olduğunu anlar ve güler geçer sadece, ciddiye almaz yani. Bizler de büyüklerimize saygısızlık etmiyoruz elbette. Ben bugüne kadar hiç bir büyüğüme saygısızlık etmedim. Arkadaşlar arasında ise özgürüz hepimiz belirli sınırlar içerisinde. Ayrıca arkadaşlarımla sadece şakalaşırken kullandığım bir kelime ki onu da çok çok nadir kullanırım. Bunun özentilikle bir alakası yok ayrıca ne alaka özentilikle? Bu kelimeyi isteyen kullanır isteyen kullanmaz bundan size ne. Kız orda derdini paylaşıyor fikir almak için sizde alakasız yerlerden konuya giriyosunuz.
- +1 yıl
@Seddda70 Son olarak rahatsızlık vermeyeceğim daha fazla ama destek olur musunuz? konu açıyorum kimse bakmıyor bile onun için böyle yapıyorum ben de paylaş beğen yorum at abone ol. https://youtube.com/watch?v=fG2lpXGYTck Furkan Bebek
https://youtube.com/watch?v=LANVnTWUnVo Ayaz Bebek
https://youtube.com/watch?v=6SAAvf0rwYU&t=3s Muhammed Ali Bebek
Bebekler hasta yardım edelim paylaşalım yayalım herkese lütfen.
https://taplink.cc/rollas88_sdb
https://instagram.com/sofiadenizkurtulsun/
youtube.com/channel/UCFTDW0BcLZs6v6J1KM6YLjw Irmak Bebek
Ne? 30 yaşındaki bi çocuk mu? Artık 30 yaşındaki irisine de çocuk deme. Utanmasan 50 yaşındaki erkeklere bile çocuk diyeceksin. 26 yaşından daha büyük olanlara çocuk denmez.
28 Yorumla
Soran+1 yılAdam yazdım önce de ona da laf edecekler diye sildim
- +1 yıl
Çocukluk yaş işe olan bir şey değildir hal ve hareketler bunu belirler çocuk gibi davranırsan çocuk yetişkin gibi davranırsan yetişkin olursun 10 yaşında yetişkin 40 yaşında çocuk olabilirsin
- +1 yıl
Genc erkeklere cocuk diyorlar genelde 20li 30lu yaşlar genc yaşlar
- +1 yıl
Kiz diyorsunuz ya kadin demen gerekir o mantığa göre
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
96
Cevap
103Cevap
+1 yılMuhtemelen Tiktok kullandığını düşünüyordur. Bunu belirterek fikrini değiştirebilirsin.
He probably thinks you're using Tiktok. By stating this, you can change his mind.
Er glaubt wahrscheinlich, dass Sie Tiktok verwenden. Wenn Sie dies angeben, können Sie seine Meinung ändern.20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle bu cümleyi kurarak neyi kastettiğini anlaman gerekiyor.
Gerçekten cümle ve düşünce yapını basit bulmuş olabilir. Bu durumda senden hızla uzaklaşacaktır. Yani yapabileceğin hiçbir şey bu durumu değiştirmeyebilir.
İkincisi, bu cümle ile hakimiyet kurmak istemiş olabilir. Yaş ve cinsiyet faktörünü kullanarak ilişkinizin dominant karakteri olmayı hedeflemiş olabilir.
Durum bu ise, ona kolay lokma olmadığını göstermelisin. Seni "küçük kız" modunda görmesine izin verme.
Nasıl konuşmak hoşuna gidiyorsa öyle konuş. Nasıl görünmek istiyorsan öyle görün. Sözlerinle ve eylemlerinle "ben buyum arkadaşım işine gelirse" restini çek.00 YorumlaBen de bir ara 31 yaşında biriyle konuşuyordum sohbetimiz gayet güzeldi yaşımı kesinlikle sorun etmiyordu ama zaman zaman özellikle tartışmalarımızda yaşından dolayı kendini bir şey zannediyordu ondan daha olgun düşüncelere sahip olmama rağmen tartışmalarımızda kendini haklı çıkarmak için hep çoluk çocukla da uğraşılmıyor çocuksun vb tarzda şeyler söylüyordu yani demek istediğim boş ver onu öylesiyle uzun süre yapamazsın
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynı durum
Aslında mevzuyu yazsaydın ona göre karar verırdık acıkcası ben x, y, z kusagı olayından zıyade olaylara bakıs acıcınla alakalı oldugunu dusunuyorum benımde senın yaşlarında cok arkadasım yegenlerım kuzanlerım var hıc bırınlede oyle farklı fıkırlerde degılız ama sadece zamane genclerı bıraz daha herseyden cabuk bıkma ve sıkılmaya meyıllı dıyebılırız çok detaylarla ilglenmıyorlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman niye muhattap oluyormuş? kafaya bak.. Evet kimi z kuşağı teknoloji odaklı robotik hallerde olanlar var ancak genelleme yanlış kimi 50 yaş üzerinden daha mantıklı.. Bu sosyal medya etkisiyle alakalı kimi google açar bilimle alakalı konular araştırır kimi de magazinsel şeyler yani fikri zikri olayı, biraz aile ortam biraz da kişinin kendi karakteriyle alakalıdır.. Ancak naçizane tavsiyem; bundan şikayetçi olup aşağılar gibi cümleler kuracak zihinden uzaklaşın..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Gerekli gereksiz her detaya takılma. Onların kuşağı da. matah bir şey değil. Bu ülkede 1980 lerle birlikte bütün yeni gelişen nesiller hep sorgulanmış ve düşük nitelikli olarak algilanmistir.
Hatta hiç unutmam " 80 gençliği in mi, out mu " diye sorgulandigini hatırlarım.00 Yorumla
+1 yılYa bırakın şu trol soruları , ülkemizde hangi modernlik tam anlamıyla insanımıza sirayet etmiş ki senin bir soruyla. insanlari gaza, xper yağmuruna getirdigin bu " Z" içeriğine kim ne tepki versin.
Daha insanımız ( istisnalar hariç) hayvan katliamları dan, şiddetten vazgeçecek medeniyet seviyesine gelmedi, Z kuşağı tabirini nerden bilsin.
Burdakilerin çoğu bile. bilmiyor, konuşmuş.
Sorsan hemen googlede alır yapistirir00 Yorumla
+1 yılSen gizli üye olduğuna göre kafan yoktur zaten. Bu söylecek olduğum cümlelerim kafası basan arkadaşlarımız içindir; şimdi ister inanın ister inanmayın, 2000'den sonra doğan herkes 2000'den önce doğan herkesten daha zeki. Belki bazıları olan beyinlerini kullanamıyor olabiliyor. Örnek bu soruyu soran :D
015 Yorumla- +1 yıl
@pymzroo z kuşağını göz önüne alırsam 1997 - 2000 arası daha düşüncesiz maalesef.
- +1 yıl
Kiz 99luymus yalnız bilemedin
- +1 yıl
@pymzroo 96 tam olarak ne oluyor bizi bazısı z ye bazısı y ye katıyor hoş bana kalsa çok farki yokta
- +1 yıl
@Marstandunyaya 1996 için ABD de kinsey ve forbes resmi sitesi Z kuşağı diyor. Yani bazı kaynaklarca 1996 da Z ye de girebilir. Hatta Kanada da 2015 yılında yapılan bir istatistikte insanların çoğunluğunun 1993 yılını bile Z kuşağı olarak gördüğü gösteriliyor.
Ancak en yeni ve en çok bilinen , genel olarak kararlaştırılan tarihler Z kuşağı için 1997-2012 yılları arası.
Son olarak 2021 yılında Oxford sözlüğü Z kuşağını tanımlarken 1990 ların sonlarından itibaren 2010 lu yılların başlarına kadar ki yıllarda doğanlar demiştir. Yani 1997-2012 yılları. - +1 yıl
@Marstandunyaya Kızın doğum yılı 1999'a denk geliyorsa, yapacak bir şey yok. İstisna değilse, o da 2000'den sonra doğanlara göre daha az düşüncelidir :)
- +1 yıl
2000 den sonra diye insanları ayıran tek ülkeyiz. ABD nin kentucky eyaletinde yaşadım halada defalarca gidiyoruz çünkü dedemler orada yaşıyor ve emekli avukat. İngilizceyi ana dilim gibi bilirim bütün haberleri ingilizce araştırırım, birşeye bakacaksam direk ingilizce yazarım, Türkçe yazılara birazcık bile güvenmem. Yemin ederim insanları 2000 öncesi ve 2000 sonrası diye ayıran tek millet Türkler. Abartısız söylüyorum İran hemen dibimizde ama onlarda bile yok bu durum. Sadece ülkemizde var.
- +1 yıl
@pymzroo zaten Türklerden bahsediyorum. 2000'den sonra doğan Türkler daha zeki.
Burada kimseyi kötülemiyorum, ayrım da yapmıyorum. Sadece betimleme yapıyorum. - +1 yıl
Sen 2000 doğumlusun her halde zeka kişiden kişiye değişir kimi o yaşta nasada çalışır kimi de enes batur izleyip cringe tiktok videoları ceker bana kalırsa bizim ülkenin 2000 sonrası da tirt yurtdisina bak bide bizimkilere hani anne babaları neydiki onlar ne olsun yanlış anlama zeki çocuklar var ama değerlenmiyor okumuyor araştırmıyor çoğu genc heba oluyor yetenekler zeka çoğunun anne babası bilinçsiz olduğu icin hala bile ülkeler arası öğrenci başarı notlarında çok düşüyüz eğitim berbat en basiti kendi dilini okuyup anlamada zorluk çekiyor çocuklar bunun en büyük nedeni bilinçsiz aileler fırsat esitligi olmayan eğitim sistemi
- +1 yıl
@Marstandunyaya Haklısın ama 2000'den sonra doğanların düşünce yapısı daha iyi.
Kesinlikle bütün 2000'den sonra doğanlar, önce doğanlardan zekidir demiyorum yani. - +1 yıl
Yani okullaşma arttı sosyal medyayla beraber dünyadan haberdar olduk o yüzden sadece 2000 değil 80 90 dogumlularda böyle bence eskiye nazaran daha bilincli eskiden bırak universiteyi insanlarin liseye gitmesi bile büyük olaymış zaten eğitimli insanın az olduğu ülkede birde yetmez gibi üstüne eğitimli gençler sağ sol davasına ölmüşler olan eğitimli nüfus birde böyle azalmış emin ol eski nesilin eğitimli olanları çok baskadir ama öyleleri azdır hoş gerçi şimdi egitimliyiz ama yine bir ise yaramıyor işsizlik büyük sorun en basiti mantar gibi acılan üniversiteler yüzünden egitimin kalitesi düştü torpili olan yasarken diğerleri sürünüyor en basiti iyi puanla mezun olup is bulsan bile hak ettiğin maaşı alamiyorsun hak talep etsen senden çok var diyorlar sen en iyi puanla mezun olsan bile senden çok olduğu icin kıymeti yok sırf bu yüzden beyin göçü veriyoruz avrupaya amerikaya eskiye nazaran daha eğitimli olmaktan dertlerin bitmesine yetmiyor işte tek başına
- +1 yıl
en mantıklı cevap 2003ten sonrası ve öncesi olmalı @marstandunyaya mükemmel anlatmış.
@pymzroo sana da teşekkürler dostum
Kuşaklar arası fark tabii ki olur fakat bu şekilde belirtmesi hiç hoş olmamış. Önemli olan hangi kuşaktan olduğundan ziyade ne şekilde konuştuğun nasıl tepkiler verdiğin ve olgunluğun. O yüzden kafana takmana gerek yok, sen olduğun gibi davranmaya devam etmeli ve bu tip insanları arkanda bırakmalısın :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı. Sorduğu soruyu ve verdiğin cevabı yazarsan yorumlayabilirim. Bu şekilde kim haklı kim haksız karar veremem.
Sana normal gelen cevap belki de normal değildir. O da hatalı olabilir, sen de hatalı olabilirsin, o yüzden aranızda geçenm konuşmayı yaz, ona göre yorum yapayım.01 Yorumla- +1 yıl
Mesela buraya sorduğun soru da olayı açıklamaman bile iletişim sorunun olduğu ya da olayda suçlu olduğun izlenimini yaratıyor çünkü konuşulan konunun ne olduğunu yazmamışsın.
Bu yazdığın şey gibi, "bu gün bir muhabbet kuşu gördüm, sizce güzel mi?" diye bir soru sorup ama kuşun fotoğrafını paylaşmaman gibi. Kuşu görmeden güzel olup olmadığına nasıl karar verelim?
Aranızda geçen konuşmayı yazmassan kimin haklı kimin haksız olduğunu nasıl bilelim?
+1 yılEspri yapmış çok takma ben bazı yerde z bazı yerde y kusagindan gözüküyorum açıkçası ben bile bazen anlayamıyorum 4 5 yas kucuk ya da büyük olanları oluyor öyle ya her lafa takilacaksan sende ayniyla y kuşağı niye böyle de hatta unutmaya çalıştığı ergenlik yıllarından vur emo apaçi alımlarına goz atabilirsin
00 Yorumla
+1 yıldaha ilk baslarda sevip hoslandigi kisiye bunlari konusuyorsa ilerde neler soyler Allah bilir seviyosan z kusagi da olsa w kusagida olsa ne olursa olsun karsindakinin kusurlarini kapatacaksin cok ters gelen hareketlerinde guzel bi sekilde karsina alip konusmali insan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılz kuşağı lafını öğrenen de iyice diline pelesenk etti bunu. iyice baydı yani. sorana tavsiyem; prim vermeyiniz, kendisine 'böyle konuşmayan' birisini bulmak üzere sektirerek gitmesini söyleyiniz.
18 Yorumla- +1 yıl
Son nesil mesajı
Alfabenin sonuyuz mesaj derin son insanlık - +1 yıl
her dönem bir z kuşağı muhabbeti.
- +1 yıl
Hayır bu sefer gerçek Z biziz bizden sonra insan nesli olmayacak öncesine x y kuşağı diyolar düşünün üzerine
- +1 yıl
her dönem bu sefer gerçek zaten -_- hep hayal kırıklığı yaşatıyorlar insana
- +1 yıl
Hepimizi yok edecekler
- +1 yıl
@_Nisanur34 Ooo Rock'n Roll
- +1 yıl
Ne alaka
+1 yılSevgilim 25 yaşında bende 18... Ve gayet güzel anlaşıyoruz. Evet yaş farkı olması çoğu insan tarafından hoş görünmüyor fakat onu şakasına da söylemiş olabilir siz Eğer anlaşıyorsanız gerisi önemli değil böyle küçük şeyler takılmayın
21 YorumlaZ kuşağının genlerinde bi sorun var sanırım ya da bize öyle geliyor. Üstüne alınma ya da alın orası sana kalmış.
Çevremde bulunan senin yaşıtlarında gözlemlediğim husus şu;
İstisnaları ayrı tutarak "Z kuşağı herşeyi bildiğini zanneden, ama hiç birşey bilmeyen bir nesil." olarak yetişiyor/yetiştiriliyor.20 Yorumla
+1 yıl30 yaşında bir adam sonuçta ister küçümsesin ister küçümsemesin ne fark ederki insan hissettiği yaştadir seni çocuksu buluyorsa görüşmesin o bulunmaz hint kumaşı mı sanıyor kendini hayırdır yani buna takılıyor sorun ediyor olmanada şaşırdım doğrusu.
00 Yorumla
+1 yılŞaka yaptığını bilemem ama kucumsuyor olması kotu birşey değil, ben de Z kuşağıyım yakın arkadaşların vs bı incelesen bı konuştuğun kişiyle kendi neslini kıyaslasan kendini; böyle bir zamanda yaşadığın için pişman olursun ben öyleyim en azından
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZ kuşağı tanımı şöyle yapılmalı:İnternet kuşağı... Tabi istisnalar var benim gibi ben de yaş olarak bakınca z kuşağı gibi görünürüm ama değil. Z İnternet kuşağı bu arkadaşlara annesi babası "biz sizi doğurmadık googledan upload edip 3d printerda yazdırdık" dese inanabilirler öyle bi kafa yaşıyor bi çoğu çünkü 😂😂🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılEziklemeye çalışıyor olabilir.
Eşim 33 yaşında bende z kuşağıyım.. gayet iyi anlaşıyoruz. Bi küçümseme olmuyor yani. Z kuşağı olduğun iÇin rahstsızsa kendisi yazmış yol alabilir..
kendi karakteriyle alakalı kuşakla alakalı değil02 Yorumla- +1 yıl
Bende z kuşağı sayılırım 2 seneyle kaçıyor aramızdaki yaş farkından bahsetmek istemiştim örnek olsun diye
şu hayatta en çok gurur duyduklarımdan bir tanesidir z kuşağı olmak. hayır yani akıllıyız ideallerimiz var diye mi bu küçümseme bas tekmeyi gitsin bizim kuşağa bu yakışır :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılZ kuşağı kadar akıllı, ön yargısız, nesnel bi nesil var mı acaba. Gurur duymalılar küçümsemek yerine. Ben de konuşuyorum aynı yaşta biriyle ama z kuşağından bile daha genç kafası ;)
00 Yorumla
+1 yılAllah'ııııııım bu kuşak mevzusu amma uzadı lan. Bu ne saçma iş, rastgele bu çağa denk gelmişsin, 1550'lerde de doğabilirdin. Bu ne saçma bir mantık? Z kuşağı lafını duymaktan gına geldi artık.
00 Yorumla
+1 yılaman takma sen moda olmuş z kuşağıyla dalga geçmek, en anlam veremediğim muhabbet zaten yani bu, x ve y kuşağından olunca noluyor sanki 30 yaşında dediğin adam hala daha ergen velet galiba :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı.
+1 yılKucumsuyor. Bende kucumsuyorum. Kusura bakma. Benim sevgilim benle ayni yasta anca anlasabiliyorum. Z olmaz bana.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen 99'luyum zaten z olmuyorum bile, üstüne olgun biri olduğum halde denilmesi garip geldi
- +1 yıl
Bu millennium muhabbeti hic bitmeyecek
Nası yani insan degil misin öyle hissetmiyonmu kendini uzaydan mı düştün. Bırakın bu sacmakları6artık z xy alfa beta yediniz kendinizi insan olmayı deneyin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yılışık bir tip gibi pas verme sen daha 21'sin ve güzelsindir saygıda kusur edecek potansiyeli varsa uzak tut kısaca
10 Yorumla
+1 yılSende ona geri kafalı bunak de bakalım senin icin ne kadar caba gostericek buna alinirsa sadece eğlence olmuş olursun
10 YorumlaZ kuşağına herkes takıntılı. Ki bunuda geçtim 30 yaşındaki adamın senden hoşlanması bile garip :D :D
14 Yorumla
Soran+1 yılYaşımı bilmeden yazdı
Soran+1 yılFotoğrafımı görüp yazdı ama
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. 30 yaşında çocuk demek biraz aptalca. Adam haklıdır
11 Yorumla
Soran+1 yılAdam yazdım da o da tuhaf geldi o yüzden esprisine dedim
+1 yılMalesef bende kendi kusagimin çogundan tiksiniyorum ama herkes aynı degil genelleme yapması hoş değil
00 Yorumla
+1 yılBen de Z kuşağıyım ama kuşak dışı olduğumu düşünüyorum naabıcaz😏
Böyle kişileri hayatınıza almayın ya.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 785 cevap paylaştı. Kuşak farkı hep oluyor malesef burada bile 30 lu yaşların yazdığı görüşlerle, 20 lı yaşların ayrılabilir bir düşünce farkı görülüyor
00 Yorumla
+1 yılPardon da z kuşaginin nesi varmış kendi kuşağına baksın. Ayrica 30 yaşındaki dedelerle konuşma bebce instagramdan. Hepsi sapık
00 YorumlaSenin buna takılı kaldığını gördüğü için gıcıklık yapıyor.
Her insan gıcıklık yapmak için takıldığı şeyleri öne sürer hep, problem yok yani 😉00 YorumlaKuşak farkı var aranuzda normal
Ama yaşlandıkça bu yaş farkı onemsizlesiyor ama 10 yaş çok Muş
Tabi tabi çok caim00 YorumlaYani arada kaç yaş fark var görüş ayrılıklarının olması da çok normal. Hem 10 yaş bence çok fazla ya. en fazla 5 yaş olmalı o da en fazla..
00 Yorumla
+1 yılYaa sanki kendisi 21 yaşında olmadı direk 30 yaşına geldi. 9 sene önce sen de 21 yaşındaydın diye hatırlat ona
00 YorumlaSenin ne işin var onunla gençsin hayat dolusun yasitlarinla takil niye onun bunun lafini cekiyosun değer mi ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. 30 yaşında çocuk değil adamdır o.
Çocuk dersen tabi küçümser.
Detayı okumadım bile.01 Yorumla
Soran+1 yılAdam yazacaktım da tuhaf geldi öyle demek de
+1 yıl90 lilar 2000 lileri garip goruo pek alaka olmuyor ondan. Sen 97-98-99 lulara bak o asar biraz uymazsiniz😃
00 Yorumla
+1 yılKendi eşsekk ondan yeğenim. Biz de buyük derdik eskiden bazı cahiller için. O yüzden enerjinizi düşürmeyin aman dikkat
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten öyle.
Bende Z kuşağı ile hiç anlaşamıyorum
Çok boş ve toz pembe hayaller içindeler. Özellikle kızlar.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. Ben 27 yasindayim. Her zaman 35 yas. Olanlara. Atarsam mesaj. Atarim. Anlasamiyoruz. Z. Kusagi ole. Bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlgini çekmeye çalışıyor sana kalkıp bu konuda içini dökmez ki zaten mantık yürüt nasıl z kuşağısın sen mizahın yüksek olması lazım pü gençlik ölmüş
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılHadi sen Z kusağısın diyelim ki ona ne madem bu kadar problem ediyo sana yazmasın bence sen de onunla konuşma 😊♥️
00 Yorumla
+1 yıl30 yaşında bir çocuk dediğin, çocuk adam olsa gerek 😀😀😀
11 Yorumla
+1 yılTakma ya
bi daha yazışmazsın olur biter, salla gitsin, ona mı kaldın10 Yorumla
+1 yılZ kuşağı çocuk demek benim bildiğim.. söyleme şekli üslubu da önemli.. sen nasil hissediyorsun
10 Yorumla
+1 yılŞaka ya da küçümseme bunu ayırt edecek yaştasın bence.
10 Yorumla
+1 yılY kuşağının tüm özelliklerini araştır. Y kuşağı gibi davran.
10 Yorumla
+1 yıly kuşağı rahatsız oluyor ise z kuşağına yazmayacak öyleyse
00 Yorumla
+1 yılŞekil yapacak hııııaaamıına hadi ordan etsene, sizin kuşak bizim kuşaktan daha iyi boşver.
00 Yorumla30 yaşındaki yalnız çocuk olmuyor farkında mısın bilmem
00 Yorumla
+1 yılKonuşmayı biran önce kes. Seni küçümseyen biri seni seviyor olamaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılO ihtiyar kendisine baksın sen de onun büyük olmasını küçümse.
02 Yorumla- +1 yıl
@minyon_ ihtiyarlık biraz da kafa yapısı. 50 yaşında birine genç derim ama 30 yaşına ihtiyar.
+1 yıl30 yaşında çocuk olmaz bu birincisi. Ikincisi gelişmemiş insan haraketleri canını sıkmaya değmez.
00 Yorumla
+1 yılaradaki yaş farkı bence çok fazla ve kafa yapılarınız uymuyor gibi
00 YorumlaErkekler geç olgunlaşır, şu an sen ondan daha olgun bir beyne sahipsin,
02 Yorumla- +1 yıl
tamam
delinin teki kuyuya bir taş atmış
diğer akıllılar çıkarmaya çalışmıs - +1 yıl
o lafı kim dediyse halt etmiş
Of Z kuşağı diğer kuşaklardan daha araştırmacı millet kalkmış kötülüyor ağlayın
00 Yorumla
+1 yılSalla beğenmiyorsa ne diye yazıyor. Kişisel gelişimini tamamlayamamış bir ezik derim ona sadece.
00 Yorumla- Devamını Gör (139)
Devamını Gör(184)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Konuştuğum kişi beni Z kuşağı olduğum için küçümsüyor. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler