Çirkinim diye dışlanan bir insanım ne yapacağım?

İlkokul'dan liseye kadar hep dışlandım ve psikolojim bozuldu binbir çeşit psikolojik rahatsızlığa sahip bir insanım bu yüzden terapi ve ilaç tedavisi görüyorum. Fakat hala dışlanmaya devam ediyorum. Su anda bir sevgilim var çok şükür evlenmeyi düşünüyoruz beni her halimle seviyor boyu benden çok uzun olmasına rağmen. Ben 150, o 185 düşünün kalbimi seviyor büyük ihtimal tabi. Ama sorun şu ki yinede kompleksliyim. Bunu genellikle sokaga çıktığımda hissediyorum diğer kızlara yol verirken araba sürenler bana yol vermiyor, banka matikte bir sıkıntı yaşasam yanımda bir erkek olsa yardım istesem umursamiyor. İs yerine basvuruyorum alınmiyorum. Güzelleşme ye çabalasam kilo vermekle ise baslayabilirim birazda kilom var. Busefer boyum kısa en fazla ne kadar güzel olacağım diye düşünüyorum. Yüzümde temiz yuzluyum ama çok güzel degil alnım çok geniş kusurum bu. Bu komplesksimi kafaya takmak yüzünden 24 yaşındayım ünv bile kazanamadim gün boyu sigara içip güzelleşme çareleri arıyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Bir arkadaş anlatmış altta ama...
Bana bu kabaligi yapan çoğu sınıf arkadaşlarim çirkin erkekti.
Erkekler daha fazla dış görünüşe bakıyor bu gerçek bilimsel açıklamalar anketlerde bu yönde.
Banka matikte yaşadığım olaydaki erkeklerde cirkindi.
Yol vermeyen erkeklerde cirkindi.
Şimdi ben bu çirkin erkekleri neden seveyim?
Çirkinim diye dışlanan bir insanım ne yapacağım?