Güncellemeler
+1 yıl
aldatma değil kendisinde ereksyon sorunu oldu beş aydır ve beni arzulamadigini düşünüp sinirleniyorum ve uzak durmak istiyorum hepsi bu.. maksat ozletmek... çünkü her defasında hayal kırıklığı ve yarım kalmktan yoruldum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bahsettiğin özel konunun detayı önemli.
Aldatma vs gibi bir sorun yoksa eşler ne olursa olsun birbirlerini bu şekilde cezalandırmamalı.
Aldatma gibi bişiy söz konuysada o evlilik bitmeli bence.
aldatma yok fiilen ama duygusal olarak bilmem.. tek değişen cinsellik oldu :( sever öper koklar ama ereksiyon kaybı oluyor bende sinirleniyorum artık ondan çok daha bakimliyim seksi olduğumu da düşünuyorum ama ne bu yani hemen inmesi.. cidden çok aşağılayıcı bir durum ya
Peki bu durumu konuştunuz mu?
Maddi manevi içinde olduğunu düşündüğün sıkıntı ya da problemler olabilir mi?
konuştuk zamana bırak diyor bıraktım bende ama istediği zaman sahip olamaz bana diye de kafamda reto koydum haberi yok.. öyle bir hale gelsinki istiyorum flortteki gibi hasret kalsın bana.. ama yanlış bir yol izlemekten korkuyorum.. sen şahsen eşin böyle ayarca sana gelmese ne gissedersin
fazla borcu var sadece ama bahane gibi geliyor bana
Dinen böyle bir hakkin yok. Tutim olarak ta yanlis bir dusunce
Yanlış bir tutum kesinlikle ona gerçeği söyleyip uzak durmak istiyorsan öyle demen daha doğru yuvan sıkıntıya girer
asırı uzak kalmaktan iyi degil gözu dısarıkayabilir
ozlemez baskasıan gıtmıstır o erkek
İnatlaşma ya girmezdimm
ama deneme tahtasına donduysen ve artık zoraki yaptığını hissedersen
karım böyle düşünse boşardım
Evet özlenirr
Yanlış olur tabi.
ama bende ereksiyon kaybı yaşadıkça kendi gururumu düşünüyorum çok inciniyorum o an