sonuçta iki kişi evleniyor 😅 🤷🏻♀️

Yatak odası ve mutfak veriliyor sadece kendilerine... Bu bile aslında büyük ölçüde yapılmıyor ama En pahalı malzemeler de orada zaten :) :) :)
Bu devirde artık katkı iki taraflı da olmalı yoksa fiyatlara baksana sadece mutfak için en az 1 yıl çalışman şart..
Aslında gelin ve damat düğüne karar vermeli. İsterlerse sade bir nikahla yuvalarına gitsinler. Bu kadar masraf gereksiz. O parayı evlenen yeni çifte hediye etsinler. Kızın ve erkeğin aile içinden ne yapmak istiyorsa o kadaar parayı evladının hesabına aktarsın.
Düğün iki taraflıdır, gelin masrafa ortak olursa bence masraflar hem azalıre hemde gereksiz ayrıntılar son bulur.
1 aylık sahte dola3amaclı evlenip yakıyorlar maddi manevi aileleri. Onlar yapsın tüm masraf ı denesin çocuk bedava ya 1 ay sonra iftira atıp boşanır dolandır sın kadını
Tabi ki ortak olmalı tek başına evlenmiyor karşı taraf sonuçta. Ama bence en iyisi düğün yapmamak ne gerek var millet eğlenecek diye o kadar masraf yapmaya
Cevap
18Cevap
Suraya yaziyorum 10 seneye kadar tum masrafları kadinlar karsilayacak. Çünkü hic bir erkek evlenmek istemeyecek.
🤣🤣🤣🤣🤣
Gül sen gül
Haklı olduğun için ve güçlenecek durum olduğu için güldüm😃👍🏼
Iyi bari. Simdiki erkekler akıllı bizim gibi saf salak değil evlenecek kadar.
😅 dertliyiz bu konuda desene
Evliyim lan evli evli hrm de 13 senedir... daha ne olsun kabus gibi yaa
Tek sen değilsin merak etme 😄👍🏼
yazik esine senin gibi bir kocasi var
@aglaaglagonlunce senin kocam da boyle olacak merak etme
olmaz olan gitsin bosansun yaptigin sanki cok iyi bir sey hicbir kadin sizin kahrini cekmek zorunda degil
@aglaaglagonlunce lan manyak o zaman ulkede evli adam kalmaz
lan manyak bosanin o zaman kadinlar size cok mu merakli kahrinizi cekmeye
@Pempom türk kadınları mı. Şaka yapiyorsun galiba 😀🤣 turk kadınına koca de evlilik de kucağına atlar erkeğin.
Bence ortak olunmalı.
Adam gidip kızı satın almıyor ya.
Veya damadın durumuna bağlı da olabilir.
Boşanırken mal varlığının Yarısını istemeyi biliyorsa Evlenirken de Yarısını Karşılamalı
Evlendikten sonra o borcu ikiniz ödeyeceksiniz sıkıntıyı ikiniz çekeceksiniz seçim sizin
Ben düğün yaptırmam o parayla gider güzel bir tatil yaparız damat beyle ne gerek var göbek atmaya 😏
Nikahı yap düğünü başka ay yapan.
Hem Düğün yapmak gibi bir zorunluluk yoktur.
Eğer çalışıyorsa şayet ayrı evde oturucaklarsa olmalı borçsuz hayat surmeleri icin
İki kişi bi hayat kuruyorlar doğru iki tarafta çalışıyorsa eğer tabikide eşine destek olmalı
hayır bence gerdek gecesinde vazifesini ifa etmesi hayat arkadaşlığı için çok yeterli bir fedakarlık
Bence olmalı ailelerin yardım etmesini hoş karşılamıyorum zaten
olmayan kıza ceyız duzdum hadi işine nerde surtuyorsa essekler kovalasın onu
Adam kendi kendine evlenmiyor sonuçta. Tek tarafa yüklenmeyi çok aptalca buluyorum hayat müşterekse her şey ortak yapılmalı.
Abime katkıda bulunacaklarsa ben de katkıda bulunurum 😂😂
Duruma göre gelin çalışıyorsa maddi durumu iyiyse yardım etmeli tabiki eşitlik olmalı
Durumu müsaitse tabikide destek cıkabilir
Hayır bütün yükü erkek çekmeli
olmasın ya bi ayrıcalığımız olsun :D
Düğün masrafı olmasa da olayı komple çözsek 😂
Olsun yani eşek değilse
Ortak olmayan babasına ortak olmaya devam etsin
Düğün olmamalı. Bu şekilde masraf da olmaz.
Mademki kadın erkek eşit diyosun neden olmasın?
Evet ortak olmalı
Tabii ki olmalı.
Elbette olmalı
Düğün boşa masraf.
Olmalı bence
Gerek yok.
Yani olmalı
Kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?