Bir kız bir erkeğe karşı çok ilgili. Çevresinde onca erkek olmasına rağmen tercihi kesinlikle o erkek olur. Ama gel gör ki bu kız hiç ilk mesajları atmıyor, hep erkeğin atmasını bekliyor. Atınca zaten samimi, ilgili davranıyor ama bu durumun sebebi nedir? Şahsen sürekli ben yazmaktan sıkıldım. Amacı cepe almak mı? Nasıl davranmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ego iste ben yazmiyim o yazsın ben soylemiyim o soylesin burnu dusse yere almaz bunlar cok yorucu bisey bu yasadim dayanamadim berbat ya
Doğru diyorsun. Seni sevse, değer verse bile asla egosundan taviz veripte sana adım atmaz. Nasıl davranilmali böyle birine? Hiç umursamayip yazmayi felan kesmeli miyim bu durumun eşitlenmesi veya onun yazmasi için. Egoist kızlar bir erkegi nasil takıntı haline getirir, sever?
Sen bi anda kes kardeşim yazmayı. O sana yazarsa kısa cevaplar ver geçiştirir gibi. Bi afallasın noluyo desin anladın mı senden hic beklemiyodur cunku oyle bi davranış soguk duş etkisi derler ya onu yapıcaksın yani dicek ki burda bi tavır var anladın mı olağanın dısına cık her zman nasil davranıyosan tersini deniceksin kaybetme korkusunu yaşat
Hay agzina sağlık. Sonunda beklediğim tarzda yorum. Zaten kendisini 2 3 gündür biraz şımarttım. Hoş sohbetler oldu. Şimdi dedigin gibi bir şok etkisi yaratayim. Bu güzel seylerin gitmesini oda istemez zaten. Az bi çabalasin bakalim.
Tabiki hersey karşılıklı olursa güzeldir zaten 👍
Size ulasma sansim var mi, zaten ablam sayılırsınız yaşça. Bazi detaylar vermek istiyorumda.
yaşadım ve bıraktım aga hep ben mi bişeyleri yapıcam
Peki bunu yapan kızın amacı nedir? Kız olarak kızları daha iyi anlarsın.
ilgi olduğunu düsünüyorum emin ol onun cevresinde senden cok daha fazlası var
Olabilir. Ama ben çoğu erkeğe göre zaten tercih listesinde başta gelebilecek biriyim bir çok konudan. Oyuzden onda problem görmüyorum. Sence peşimde kossun, beni ilk seven taraf o olsun kafasi olabilir mi? Nasil davranilmali böyle birine.
ben bıraktım sahsen
Ama erkekle kız için bu durum farklı. Bir erkek bir kıza yazmıyorsa ilgi duymadigindandir. Yoksa bilmiyor musun erkekleri, abaza gibi saatlerce her seyi yazar. Ama iş kizlarin erkeklere olan durumu olunca neden değişiyor işte. Ben umursamaz olayım en iyisi. Bazen görüldü felan bırakayım.
cpcuğun ilk sevgilisi bendim ve utangactı hemde baya bundan kaynaklı olduğunu düsünüyorum sanal değildik
Senin durumlar farkli be kanka, benim karsimda tecrübeli, dolu dolu yasamis biri var. Bak ustten bir gizli üyenin tavsiyeleri baya güzel. Böyle bir şey bekledim senden 😂😂
ne diyim aga?
Bosver kanka sende haklısın. Yorumun için sağol
ne demis oğuzhan koç herkes kendi derdinde ya bir ben mi varım bu dünyada :d
Aglamadim diyee sormadilarrr😂
ne sorcam be
Cok uyuzsun biliyorsun değil mi
aga banane milletin derdinden herkesin derdi kendine
Hasta misin kizim sarki devamini söyledim. Soyledigin sozun devamini bilmiyor musun
kendimce cevapladım aw hasta masta ben burda arkadasın değilim mesafeyi koru yoksa böyle cepte taşınmaya alısık olmak zorunda kalırsın
Tavırlara bak sen harbiden sorunlusun. Allah sabır versin hayatinda ki insanlara. Sen harbiden problemlisin, cocugun niye kactigi belli oldu senden.
en azından utangaçlığından yazmadı yedek takımda değildim icim rahat :d
Yedek takimda olduğum yok. Bir şeyler yaşadığı biri yedek takimda olmaz canim:dd
Neyse sen hafiften sg sorumdan. Zaten bir b*k bildiğinde yok. Sözde kız olucan. Git biraz hemcinslerine benze, böyle erkek kişiliği gibi davar olma. Kaybol
erkeklerin davar olmasını söylemen ve senin de erkek olman tamam yedek klübesinden davar ab
Kız olup erkek gibi davranmana davarlık dediğimi idrak edemicek kadar beyini olmayan birine daha laf anlatmıcam. Nasıl zoruna gitmiş saldırmaya başlıyor kıyamam 😂😂😂 Hani arkadasin değilim hani mesafeyi koruyorum ya, ne diye ciddiye aldın bukadar yazik😂😂 Uygulamadan çıktığımda senin yorumunu bile unutucam, bukadar ezik olup takma kafaya. İlki olan bir erkeği bile kaçırmışsın, nasıl iticiysen artık yoklukta olan çocuğu kaçırıyorsun şfdoatspsshapahsosjs
ask seni s2me taktığımı nerden cıkardın kızların yedeğinde olan ve sadece kendş dertlerinde boğulan birisini ne denli umursayabilirim ki yedektin sanırım artık yedekte bile değilsin yoksa hiç ağlayıp acıklama yapma cabasında bulunmazdın
Aynen canim bak bir söz var, hadi gülüm yandan yandannn
Beni tarıf ettın sevsemde oyleyim sebebi huy bende zamanında cok ter doktum sonuc aynı sımdı sallıyom umrumda degıl
Burcun ne
Koç
Yani geçmişte seni yorduklari icin şimdi sevdigin kisiye bile zaman ayirmak zor geliyor dimi
Evet çok hırpalandım günlerce yazma yazmam öldünmü diye yazsan hesap sormam noldu dıye ölmemiş gelmiş iste ısteese yazardı zaten derim ki.
Vay be. Hayat işte. Binbir türlü insan var. Aşıkken bile sevdiğinin peşinde koşmayanıda oluyormuş demek ki.
Öldürsen yazmam sormam elimi kır yazmam gene ama yazsan yazarım muahbeete atlamam agzına gırmem ama sıcaklığı yarattıysan sohbette SEN devam ederim sıcak mesaj bıtınce ve yarın olunca aynı ıs gene sende kalır yazmasan yazmam rahatsız etmem sormam duduk gbı nıye ney neden ama larla boyle uygun gormus canı ıstememıs der dusunurım.
Bu yuzden sevdıgım terk ettı benı kosdu kosdu yoruldu ve sonradan gelenlerde aynı sekılde merhaba ıkıgun naber hoscakal
Evet. Ben hep yazarım eyvallah sorun yok. Ama bu beni cepte yapar mi? Yani böyle düşünür müsün? Benden vazgeçemez, hep o yazıyor gibi? Eğer böyle düşünce yapısı varsa kızların ben de yazmam sahsen.
Aslında rahatılığımın dıger sebebıde güzel yüzüm vucudum tipim zaten bana cogu erkek bakar kı yuzden de pesımdeler umrumda olmaz gıdoslero ben gormem ama o gorur mu senı dıyemem gore bılır benı hayat yaptı onu egosu burnu yapa da bılır
Yani güzel biriysen pesinde olan cok olur bunun etkisi var tabi. Bende bir erkeğe göre yakışıklıyım fizigim iyi. Ama onun için nekadar önemi olur bilmem. Ama benimde cevremde kızlar olur elbet. Oyuzden cepte görmez herhal😂zaten görmeye başladığı an kaybeder beni
Valla beni bir pöh sevdi kızlar görse aklı sasar boy pos bende begendım aynı oda senın gbı yazdı durdu ama dayanamadı sende dayanamıcan 😂
Hahahah😂 öyle görünüyor. Sana mesaj atabilir miyim, bahsettigim kişiyi biraz sormam lazım sana. Tabi vaktin varsa
Sıkıntı yok ama nasıl gızlısın
Sen görüşünü gizliden cikarabilirsin. Ben de istek atarim, mesaj atılıyorsa mesaj atarim. Sonra geri gizlersin görüşü
Çıktım
Tamam gizleyebilirsin istek attim ama mesaj atamiyorum
Yazdım sana
Kaybetme korkusu ilkleri yapmaya başlarsa kaybederse yıkım yaratır bunun farkında
söylediğin kadar seviyorsa seni sen biraz salsan sana yazması lazım bence bi süre çok samimiyetten kaçın ve onun yazmasını bekle
Doğru diyorsun. Bir süre sanki bir sey yapmış gibi soğuk olmaliyim.
Sen yazma ona rağmen yazmıyorsa sevmiyordur
Saçmalıyor
Ben yazmazsam hiç konuşamıcaz. Konuşma da problem yok, samimiyiz. Ama ne biliyim iyi geceler, günaydın bile yok. Nedir bunun mantigi? Kizlar niye böyle yapar ilgilendigi kişiye bile. Beni sevsin, pesime düşsün koşsun mantigi mi bu.