Çok güzeller bir tane var muhtesem bir sey bayılıyorum kendisine elime gecse onun her yerini ıstıracam da elime geçmiyor iste sadece Ruslar degil diger ülkelerin kızları da güzel ama benim icin Japon Kore kızları var tabi
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hmm olabilir, ama ben Asyalı insanları genel olarak çekici bulmuyorum ya. Benim düşüncem bu yönde.
İlk kız alına boza benziyor onunda annesi Rus zatenBen genel olarak Rusları fazla beğenmiyorum çokta çekici gelmiyor ama bazı çocuk modeller var onlar istisna kristina pimenova bu kız güzel ve tatlı Latinler daha güzel bence Ruslar abartılıyor türk algısına göre
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kişisel zevk meselesi, her kesin görüşü farklı. Latinler bana çekici gelmez mesela.
Güzeller ancak biliyormusun bilmem ama Slavların ülkelerinde özellikle kafkas kızları çok popüler siyah saç ve beyaz tene sahip kadınları bilakis daha fazla beğeniyorlar :D
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet biliyorum. Genellikle herkese dışarıdaki güzel geliyor. Türkiye'de de zaten güzel olanlar Kafkas göçmeni ya da Balkan göçmeni olanlar. Kendi ortamımdan biliyorum çünkü ben de Kafkas halklarından birisine mensubum.
Giderim. İtalyan, yunan ve ispanyol gibi milletlerin erkekleri cidden yakışıklı oluyo ama ruslar bizden bile beter. Konuya bence laf sokmaya gelmişsin.
Makyajlı çok hoşlar evet ama makyajsız çok da değil
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Doğal güzellikleri var yalan değil, makyajsız da güzeller. Bizzat kendim gördüm. Daha çok makyajı tarz katmak amacı ile kullanıyorlar. Buradaki gibi güzelleşmek için değil.
@BASIMIANNRMYAKTI evet beğenemedinmi? Bana göre en güzel kadin annem orası ayrı tüm masum kadınlar güzeldir değerlidir. Kimsenin tipi bizi ilgilendirmez kimseyi tipiyle değerlendirip aşalamayada gerek yok Allahin yarattıgi her sey guzeldir lakin toprak olucaz guzellik hersey gecici
E o zaman hahat da gecici yasamaya ne gerek var gidelim magaralarda yasayalim olene kadar. bu mantikla bu isler olmuyor. guzel guzeldir cirkin de cirkin