Arkadaşlar Rus kızların güzelliği nerden geliyor fizikleri yüzleri her türlü güzeller ve daha sadık içtenler bir Rus kızıyla evlenecem

Donuk çehrelerden hoşlanmıyorum. Bana göre dünyanın en güzel kızları Aşkenaz, Latin ve Tatar kızlarıdır.
Hayır Ruslar bam başka
soğuktan ciltleri güzel bence :D bakımlılar onların da çirkini vardır ama :D
Vallaha bizde Çözemedik Annesi babası Terorist galiba Bomba gibi Kız yapmışlar :D
Sen güzel görmemişsin. Türk kızlar bin basar bunlara
ahaha güldürme beni nerde bu Türk kızları bir biz göremiyoruz
Cevap
3Cevap
türk kızlarına laf atmışsın da daha profili açıp soracak kadar bile özgüvenin yok 😄 Allah bilir nasıl bir tipsindir de sana hep kezban dediğin kişiler denk gelmiştir. ilk önce kendine bak bence 😄😄
yav hangi rus kızı türk erkeğine bakar helede sizin gibi KS takılanlara😁😁😁
ruslardan pis insanlar yok, banyo yapmıyorlar. ölü balık gibi kokuyorlar. en temiz kızlar ıtalyanlar. bana ıtalyan bulun :D
Kadın olduğum halde ben de bulsam evlenirim djdjdjs
biz gideriz tatile tabaklar dolusu yemek yeriz onları gözlemledim bir tabak yeşillik ve meyve ile kalkıyor yemekten gelde fizik güzel olmasın
Evet güzeller, soğuk iklimden sanırım ayrıca bir arkadaş zengin koca avcısı yazmış bu genelleme olur her türlü insan var
He rus kızları da senle evlenmek için sıraya girdiler 😄
rus kızları da seni bekliyor zaten gelse de evlensem diye
Güzellik konusu doğru anlarım da ama sadık olmalarına katılmıyorum. Rus kızların çoğu zengin koca avcısı olarak biliniyor
Türk kızları kadar değiller Türk kızlarını her türlü yerden yere vururlar güzellik sadakat doğal olarakta
Madem o kadar güveniyorsun dene bakalım. Bul kendine bitane. İddiasına girerim ki sonu hüsran. Tabi kredi kartın limitsiz değilse :)
gen işte. sizde bir bitmediniz
Kezban Türk kızlarını Rus kızlarına kurban ederim
Bence de çok güzeller :)
Guzeller ama hepsinin sadik oldugunu dusunmuyorum.
Herşey güzellik mi senin tabirinde?
İyi bir yastıkta kocayın şimdiden
Bence çoğu güzel değil
gen meselesi 😂
Seni burda tutan yok
memesiz sevenler icin ideal
memesiz ahaha Türk kızlarında ne meme nede göğüs ne boy güzellik yok yokta yok Onun için günün yirmi dört saati Kezban gibi evlilik programlarında dolanıyorsunuz Rus kızlarının Sevişmeleri bile çok güzeller
anan rus mu
anamı karıştırtma simdi siz Türk kızları evde kaldiniz Türk erkekleri rus kızlarını tercih ediyorlar ee size bakan yok artık
anan rus mu peki
ne yazıkki Turk Türk kızlarıyla bugüne kadar eğlendim yiyiştim şimdi bir Rus kızıyla evlenecem
ne yazık ki derken anandan memnun degil misin niye öyle dedin
oda Türk
sevmiyon mu turk diye
sevmiyorum Türk kızlarını nefret ediyorum iğreniyorum
Keşke anam Rus olsaydı
vay mk adam nasi sogumussa anasini bile sevmiyor
turkleri sevmemenin özel bı nedeni var mı kezbanliktan kastın ne mesela
siz kendi derdinize yanın bana söyler misin hangi milletin erkekleri Türk kızlarını seviyorlar
o zaman rusyaya git surunme burada turk kizlari da sana deli olmuyor jsjdjdj
öz be öz Türküm ama sevmiyorum zorlamı çünkü pis ve merhametsizler türk kızları
evde kaldiniz size bakan yok koca götlü kezbanlar
erkekleri daha pis ve sapık hiç bir ülke de de sizin kadar abazan tipler goremezsin mesela
ben nisanliyim mk pici sen kendi derdine yan rus kizlari da gelse de evlensem diyodu senin için kskdk
nişanlın iki yıl sonra tekmeyi vurur
anan gibi cirkin olsam haklisin ama kendisi bana deli oluyo uzgunum
genleri öyle
yazik n kadar serefisz oldugunu belli ettin
Türk kızları leş gibiler Rus kızına can kurban
ulan seni alninin catindan vurmali
Türk kızları ancak cinsel olarak Düşünürüm yiyişmek için evlilik söz konusu olamaz Rus kızıyla da evlenirim
evlen seni tutan kim
evlenecem zaten
hadi ordan git şerefsiz
haydi git kezo kimse size bakmıyor artık hangi milletin erkekleri Türk kızlarını tercih ederler
soguktan geliyor
Malsın
senin kadar degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar