Ey ihvanlar, ey haramzadeler, karı kızı süzenler, eceli gelip, duvara işeyenler hepinize sevgiler. ... Beyler, sizi yoldan çıkartan kızlara ne demek isterdiniz? ... Öncelikle sözümüz her kıza değil, o yüzden hemen tavşan gibi soruya zıplayıp, kontrolsüz zebra gibi bana sataşmayın. Sözüm ona kendisi yoldan çıkmış ve kendine ortak eden kızlara. Onlar varya onlar abdesti bozuklar.. Affetmiyorum sizi kızlar. ... Ay acaba bugün kimi ayartsam.... Tüm ehli hevâ'ya..
Boooş gene booş hep booş tamamen booş mantık 0 senin affetmene mi kaldım boş boş şeyleeer yoldan çıkardığım erkekler yoldan çıkmaya dünden razıydılarda çıktılar heralde
Yoldan çıkmaya meyilli erkekleri yoldan çıkarmışımdır müslümanım diyen kişilerin çoğu dışarıya müslüman aslında müslüman olmayan çoğu kişi müslümanım diyor kısacası yoldan çıkmaya dünden razı biri ise çıkarırım müslümanlığa kötülük değil iyiliktir bu kimin müslümanım diyip müslüman olmadığını göstermektir...
Yani evet bana laf eden oldu o da sensin Ve haksızsın
kankacığım anlamıyorsun sanırım... Spesifik olarak bana bir şey söylemedin zaten ama erkekleri yoldan çıkaran kızlara laf ettin ya He işte onların içinde bende varım. Anladın mı şimdi he kankacğm
Her insan biraz şeytan biraz insandır ve her insanın bir gece yönü bir de sabah siması mevcuttur. Galip olan hangi yöndür? Neyi beslerse birey, o yeşerir tomurcuk açar. Bazı insanlar ibret imtihan kağıdı gibidirler. Bu erkek içinde bayan içinde böyledir. Faraza Önemli bir işin vardır engel olurlar, hayırla hasenatla uğraşacaksındır aklını kurcalarlar. Affa, sevecenliğe merhameti kuşatıp savaş açıp vesvese verirler. Bize düşen bunu cinsiyet kılıfına koymadan karakteri esfel ve felkal derecede davranış boyutunu ele alarak mimlemektir. Ve ona harp ilan etmektir.
Yoldan çıkaran kızlar diyerek neyi kastettin. KEndi halinde ama dekolteli giyim kusam ve bakımlı olanlar mi diyosun yoksa kasıtlı olarak sana yazanlarmi
@nehiryukari Sen benim karşılaştığım kişileri görseydin erkek olarak yoldan çıkartmayı bırak çocuk yapıp evlenmiştin Neyse Sadece yazmak olarak algılama Benden bu kadar admin ben kaçar awfafaf
@nehiryukari o şekilde değil ya yine anlamadın Beni tanıması lazım ilk Dışardan bakıp ooo baştan çıktım demiyorum Yine zihniyet meselesi bi bırakta gideyim awfasf
@yarennn02 yahu beni eksileyen sen misin diyorum. haa hoo nee neyy diye tepki veriyon. okuma-yazması olan herkes anlar cevap verirdi yahu :D Ne içiyorsan söyle biz de içelim havalarda uçuyorsun :D
Bak armut adam baştan çıkmıyor demek ki neymiş tesettür sadece kadınlarda değil erkeklerde de var ve bu adam tesettürlü siz değilsiniz helal olsun size
Bence kadında erkekte suçlu doğru bisey olmadığını kabullenmek gerekip ona göre davranmalıyız. Fakat yaşadıklarımızında bir imtihan olduğunu ve yasamamiz gerektiği icin yaşadığımızıda unutmamalıyız.