Karşılıksız aşk nasıl unutulur ?

Canım çok yanıyor yardım edin bundan 4 sene önce birisini seviyordum hatta onunda beni sevdiğini düşünüyordum çünkü öyle derin bakıyordu ki bana o zamanlar umut veriyordu bana sonrada birden farklı davranıyordu aslında seviyor muydu sevmiyormuydu beli değildi belkide ben sadece onun için flört gibi bişeydim bilmiyorum ben onun ne hissetiğini bilemem hayatımda ilk kez aşık olmuştum zaten ben bu çocuğu çok sevdim çok onunda beni sevdiğini düşündüm yanılmışım çocuk beni hiç sevmemiş bazen bana güzel bakar bazende saçmapan hareketler yapıp kalbimi kırardı benim sonra onu başka bir kızla gördüm kız çok güzeldi anladım ki kızla çıkmaya başlamışlar hemde gözümün önünde ben onu severken sevgilisi yoktu şimdi ise sevdiğim çıcuğun bsşkasına aşık oluşunu izledim çok ağladım çok canım yandı benim hatta benden nefret ediyordu sanki çünkü bir kere okulun karidorunda beni gördüğünde tuvaleteydi tuvaletin kapısıda açıktı birden kapıyı çat diye kapadı beni görünce biraz zaten kendini bişi sanan biriydi ama ben salak gibi seviyordum onu halla umut ediyordum neyse uzattım kusura bakmayın şimdi o kızla halla beraber benim ise halla canım acıyor nasıl atlatırım bu durumu bide neden sevmediği halde insan umut verirki? 😢😢😢 tamam sevmek zorunda değildiniz ama boş yere umut vermek kalp kırmak zorundada değilsiniz erkeklerin bazıları çok acımasız gerçekten yardım edin lütfenn kendimden nefret ediyorum çok canım yanıyor keşke ölsem
Güncellemeler
+1 yıl
Bana sana öyle geliyordur diyenler ben merha nasılsın iyiyim sen nasılsın kalemin var mı gibi umutlardan bahsetmiyorum bildiğiniz sevdiğine gösteren belirtilet veriyordu dikkatimi çekiyordu sonrada hiçbişi yokmuş gibi davrsnıyordu seviyormuydı sevmiyormuydu belli değildi ki bence sevmiyordu beni salak yerine koyuyordu bende mal gibi seviyor sanıyodum çünkü seven insan net olur dimi?
Güncellemeler
+1 yıl
Neyse yinede tavsiyelerinize teşekkür ediyorum ne olursa olsun unutucam çünkü ben daha iyileri hakkediyorum
Karşılıksız aşk nasıl unutulur ?