Saplantılı aşk nasıl unutulur?

16 yaşından beri aynı adamı seviyorum, 30 yaşındayım. 19 yaşındayken duygularımla oynadı ve yollarımız ayrıldı, inanılmaz derecede gözyaşı döktüm. Döktüğüm gözyaşının haddi hesabı olamaz. Bu süreçte onun umrunda bile olmadım, başka kızlarla sevgili olmaya devam etti. Bi umut bekledim belki ona aşık bi kalbi kırdığı için yıllar sonra olgunlaşır ve benden özür diler diye ama yıllar sonra küçük bir tesadüf yaşadık, bırakın pişmanlığı özür dilemeyi, beni çok zor hatırladı. Aslında 25 yaşından itibaren başka insanlara şans vermeye başladım fakat bi müzik, bi espri, bi gülüş bana hep onu hatırlattı. Bu yüzden kendimi geri çektim hep kimsenin duygularıyla oynamamak için. Ne zaman biriyle görüşsem bi çay içsem kendimi geri çekiyorum yeniye yer yok içimde sanki. Bunun artık aşk olmadığını düşünüyorum, hangi aşk 16 yaşından 30 yaşına kadar sürer ki? Ben ona verdiğim emeğin boşa gitmesine takılı kaldım sanki, zihnim hala onu bekliyor gibi. 16 yaşındayken bana aldığı suyun pet şişe kapağını saklıyorum hala. Yeni tanıştığım insanların duygularıyla oynamamak için kendimi geri çekiyorum hep bu kez de çevrem beni evde kalmış görüyor. Bir söz var ya kimi seçersen seç aklın hep seçemediğinde kalıcak diye. Bu cümle sanki benim için yazılmış. Her neyse ben bu saplantıyı nasıl atlatabilirim?

Saplantılı aşk nasıl unutulur?