16 yaşından beri aynı adamı seviyorum, 30 yaşındayım. 19 yaşındayken duygularımla oynadı ve yollarımız ayrıldı, inanılmaz derecede gözyaşı döktüm. Döktüğüm gözyaşının haddi hesabı olamaz. Bu süreçte onun umrunda bile olmadım, başka kızlarla sevgili olmaya devam etti. Bi umut bekledim belki ona aşık bi kalbi kırdığı için yıllar sonra olgunlaşır ve benden özür diler diye ama yıllar sonra küçük bir tesadüf yaşadık, bırakın pişmanlığı özür dilemeyi, beni çok zor hatırladı. Aslında 25 yaşından itibaren başka insanlara şans vermeye başladım fakat bi müzik, bi espri, bi gülüş bana hep onu hatırlattı. Bu yüzden kendimi geri çektim hep kimsenin duygularıyla oynamamak için. Ne zaman biriyle görüşsem bi çay içsem kendimi geri çekiyorum yeniye yer yok içimde sanki. Bunun artık aşk olmadığını düşünüyorum, hangi aşk 16 yaşından 30 yaşına kadar sürer ki? Ben ona verdiğim emeğin boşa gitmesine takılı kaldım sanki, zihnim hala onu bekliyor gibi. 16 yaşındayken bana aldığı suyun pet şişe kapağını saklıyorum hala. Yeni tanıştığım insanların duygularıyla oynamamak için kendimi geri çekiyorum hep bu kez de çevrem beni evde kalmış görüyor. Bir söz var ya kimi seçersen seç aklın hep seçemediğinde kalıcak diye. Bu cümle sanki benim için yazılmış. Her neyse ben bu saplantıyı nasıl atlatabilirim?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Çok benzer bir şey yaşadım. Çoçukluk aşkı zaten zor unutulur birde senin içinde kaldiği için bu şekilde olman normal. Burcun nedir? Akrep mi?
Hayır kova burcuyum.
Peki sen atlatabildin mi yaşadığın benzer durumu?
Kismen çünkü dayanamadim ve adim attim ona yillar sonra, konuştuk ve görüştük ve ben onu fazlasıyla gözümde büyütmüşüm 😒 İnan değmez. her şey gelir geçer. Eğer bekarsa adim at görüşmek iste
Bir şey diyim mi geçen sene ben de adım attım fakat benimle güzelce kısa bi sohbet etti, instadan 1 ay kadar takipleştik, 1 ay sonra beni sebepsiz yere engelledi. Böyle d. engesizlikleri çok fazla işte ne yapıcağımı şaşırdım. Dediğin gibi değmiyor fakat benim içimde kaldı bu kişi bu yüzden böyleyim
Evet bunu atlatmanin tek yolu ona gerçekten ulaşman ve onu gözünde büyüdüğünü görmek. Onun yaşi kaç? Burcu nedir?
Yengeç burcu o 31 yaşında
Yenğeç burcu gel gitlerde yaşar, ruh hali dengesizdir. İlgiyi çok sever. Özgürlüğüne düşkündür. Yenğeç erkekleri bence çekilmez tipler. Eğer bekarsa bir bahane bul yaz ona. Goruşmeye çaliş. Eminim o değilde bu sefer sen soğuyacaksin
Yani diyosun ki fazla görüşemediğim için içimde ukte kaldı eğer görüşürsem bu kadar yıldır unutamadığım insanı hemen unuturum. Ama görüşme durumu pek mümkün değil işte maalesef. Burçlardan anlıyor musun sen peki akrep erkekleri nasıldır bi arkadaşımda da problemler var da akrep erkekleri de gel gitli olur mu nasıl olurlar?
Psikolojiye ilgili biriyim, ayni şekilde burçlarada ilgim var. Eger senin hoşlandığın çoçuk bekarsa ve ayni ülkede yaşıyorsaniz adim at. Eminim, gerektiği vakiti onunla geçirsen, onunda herkes gibi bir insan olduğunu kabul edip soğuyacaksın:) şu an onu unutmamanin tek nedeni ulasilmaz olmasi ve içinde ukte kalmasi. Akrep burcu diş görünüşe önem verirler, genelde sexii, havali, ve bakımlı kızlari severler, birde genelde ülaşilmaz onlara çekici gelir
Ooo o zaman arkadaşım hoşlandığı çocuğun peşinden koşmasın, akrepler de baya zormuş görünüşe göre😅bu arada evet benim hoşlandığım çocuk bekar ve aynı ülkede yaşıyoruz, sadece farklı şehirlerdeyiz. Ama napıcağımı bilmiyorum çünkü dediğim gibi geçen sene beni engelledi ortada bi sebep yokken
İnstagramdan engelledi
Yenğeç burcu baya alingandir, onu kiracak bir şey mi yaptin? Eğer yapmadıysan hayatinda biri olabilir. Ona sağlam bir bahane ile ulaşma fırsatin varsa ulaş, goruş. Numarasi varsa ya da Facebook vs olabilir. Eğer onunda birkaç kez görüşme fırsatın olursa eminim bu takintin geçicektir. Biraz özel olacak ama geçmişte onunla yakinlaşman oldu mu? Arkadaşin konusunda Akrep netir ya sever ya sevmez ama aşiri libidosu yüksek bir bürç olduğundan güzeliğin ile vs tavlamak mümkün
Geçmişte yakınlaşma durumumuz olmadı, zaten farklı şehirlerde yaşadığımız için genelde msn üzerinden konuşurduk, o zamanlar msn vardı. Ben bunun peşinden koşmuştum bir yıl kadar , sonra kendimi geri çektim hatta onu içimde özgür bırakıp kendi yoluma bakmaya karar vermiştim ona yazmamaya ulaşmamaya karar vermiştim fakat bu sefer ben yazmadıkça o bana yazmaya başladı. 1 yıl kadar kendi iradesiyle bana yazdı, aradı vs. Sürekli iletişim kurdu benimle hatta beni sevdiğini söyledi, bir yılın sonunda seninle yüz yüze vakit geçirmek istiyorum dedi fakat biz bu yüz yüze görüşmeyi bir türlü yapamadık. Aylar sonra ayarladık ve yüz yüze buluşmada bana kız arkadaşı olduğunu söyledi. Sanki beni sevdiğini söyleyen benimle iletişim kurmaya çalışan adam gitti, peşinde koştuğum ve bana yüz vermeyen adam geri gelmiş gibiydi. Sonrasında benim duygularımla oynadığıyla ilgili tartışma oldu. Yani ben ona bazı şeyler söyledim , öyle küfürlü değil ama evet tartıştım.
Bu olay 20 yaşındayken oldu ben şimdi 30 yaşındayım o ise 31 yaşında. Dediğim gibi geçen sene ona küçük bir soru sormak için instagramdan yazdım ama bu, ona yazmak için bahane değildi gerçekten sormam gereken bir şeydi. Neyse benimle güzelce konuştu gülücükler espriler sonra bana takip isteği attı hatta fotomu beğendi. Bu sırada ben hiçbir şekilde göndermeli şeyler paylaşmadım kendi kendime takıldım yani. Sonra aradan 1 ay geçince sebepsiz yere bana engel attı nedenini anlamadım.
Sanırım senin dediğin gibi içimde ukte kaldığı için unutamıyorum, aslında ben de biraz farkındayım bu durumun. Bi de bana yüz yüze vakit geçiririz dedi geçiremedik ya sanki o vakti geçirseydik unutmam daha kolay olucaktı ya da bana bu kadar ümit vermeseydi vs. bilemiyorum ama dediğin gibi tekrar ulaşmaya çalışsam bu sefer de çok gurursuz gibi olmaz mıyım
Canim seninle çok benzer şeyler yaşadim. Şoyle düşün bu çoçukla asla aranda ciddi bir şey olamaz dimi? Ohalde gurursuz ol adim at, karşilik verirse bolca vakit geçir, eminim bak sendeki takınti biticektir, bitmese bile fazlasıyla azalacaktır. Erkeklerde yenğeç burcu kadar ilet bir burç yoktur. Ne istediğini kendisi bile bilmez, geçmişte yaşar, melekonik bir tiptir. Duygular yoğun yaşar, şip sevdidir. Ruh hali değişkendir, dengesiz olurlar. Kendin hakinda biraz detay verir misin? Yüzün fiziğin iyi midir? Genelde beğenilir misin? Yenğeçler birde diş görünüşe aşiri derecede takarlar
Kendimi abartmak için demiyorum ama genelde beğenilen bir tipim sadece bendeki problem çok kadınsı biri değilim yaa bu yengeçin sevdiği ve sevgili olduğu kızlara bakarsak iki tanesi benden küçük ama biraz kadınsı duruyorlar. Yani onlarla beni yan yana görsen beni daha küçük zannedersin. Mesela ben bi kot pantolon bi spor ayakkabı giyer çıkarım ama bu kızlar biraz daha cilveli mi desem, mesela kot pantolon giyiyosa bile altına mutlaka topuklu ayakkabı giyen tipler. 3 tane eski sevgilisini stalklamışlığım var daha önce😂üçü de hemen hemen öyleydi. Bi de bu yengeç bana küçükken hep derdi ki "yüzün çok güzel ama çok zayıfsın bu yüzden biraz özgüvensiz gözüküyosun" derdi. Şimdi benim kilom o zamanlara göre maşallah ideal ölçülerde. Boyum 157, kilom o zamanlar 38-40 civarıyken şimdi 50ye yakın kilodayım. Üç sevgilisi de sarışındı ve ben de sarışınım. Ne önerirsin bana
Evet yenğeçlerde aşiri derecede diş görünüşe önem verirler ve dediğin tarzda kizlari beğenirler. Senin bu takintinin geçmesi için gurursuz olman lazım 🤣 Bir bahane ile göruş, biraz takilsaniz bile soğursun. Yenğeç bulvu erkeğin sevilecek yanı yok 🤣 Birde alingam, kiz gibi herşeye trip atarlar
Hahahaa evet trip var bunda da biraz inan onun dişil enerjisi benden daha yüksek😂 işin garibi diğer erkekler beni genelde beğenirler fakat bu yengeçe ne yapıyım ne ediyim ben de bilemedim. Acaba yaşadığı şehre gidip sanki orayı gezmeye gelmişim de tesadüfen onunla karşılaşmışım gibi mi yapsam😂 aslında çalıştığı yeri de biliyorum ama bu kez de saplantılı aşık konumuna düşücem onun gözünde iş yerine gidersem o yüzden iyi bi fikir değil gibi sanki
Şartlari tam bilmiyorum. İyice düşün kadin zekani devreye koy, sağlam bir bahane ile görüşmek iste, zaten onun hayatında biri olsa bile kabul edecektir. İlginin her türlüsünü severler çünkü
Çok teşekkür ediyorum canım benim bütün önerilerin için. En iyisi dediğin gibi uygun zamanı kollayıp bir şekilde görüşmeye çalışmak. Bunu uygun zamanı kollayıp yapmaya çalışacağım. Bir de bana ufak tefek beğendiği kadınlarla ilgili öneri versen çok sevinirim eğer kafanı şişirmediysem. Biraz kadınsı tiplerden hoşlanıyor dedim ya eski sevgililerinin giyim kuşamlarını taklit etsem nasıl olur? Zaten genel olarak benim de beğendiğim kıyafetler fakat dediğim gibi ben bi spor ayakkabı giyiyosam bunlar markete giderken bile spor ayakkabının topluklusunu giyiyolar😂 sence biraz o kızlara benzesem daha çok ilgisini çeker miyim?
Çekersin. Açik bir kızsan boyali saçlar. Makyajin olsun, o tarz bir ayakkabı giy. Geç olmadan şansini dene çünkü sende artık hayatına bakmalısın
Evet doğru dedin canım o zaman ben bunları uygulamaya geçiyim bakalım neler olucak. Çok teşekkür ediyorum kuzum beni böyle detaylı dinlediğin için, umarım sen de ben de çok mutlu oluruz, çok güzel günler görürüz🍀🥰
Amin teşekkür ederim 🤩 Eğer bu dediklerimi yaparsan, buraya son durumu yaz olur mu
Tabii ki yazarım ama bakalım ne zamana yapabilicem, yakın zamanda yapabilir miyim bilmiyorum fakat mutlaka haber veririm burdan🤗
Peki, Yakin Zamanda yapmaya çaliş, ondan işik hiziyla soğuyacaksın 🤣
Hahaha hadi inşallah 😂
Adam kaç yaşında ki
Ben 30 o da 31 yaşında
Psikolojik destek almayı düşündün mü? Başka türlü bu durumdan kurtulacak gibi değilsin
Bana psikolojik destek de fayda edicek gibi durmuyor bacım ya
Ömrünün sonuna kadar onun hatırasıyla mı yaşayacaksın?
İnan ne yapıcağımı bilmiyorum
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!