Mantıklı olan ilişkiyi bitirmesi aynısını o sana yapsa tepkin ne olurdu?
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben bitirmezdimde sinirlenirim konuşmazdim ama sonra ugraşsaydi konuşurdum ama bitirmek ayri ya ! Ben o gun uğraştım ama orali olmadi sinirliydi bende sinirden heryerden sildim onu
Yemişim gururunu uffff özlüyorum o hiçmi özlemiyor? Evet gururlu oldugunu biliyorumda zaten zor açilmişti bana çok beklemiştim 3 ay boyunca sonunda silecektim arkadaşliktan öyle açildi
Netice nasil doldururum? Son defa mesaj attim yanlişlikla bahanesiyle normal guzel sohbet ettik ikimizde uzattik uzattik saçma mevzularla ama sevgili adımına geçemedik oda istiyo bence
O çalişti yere gittim ayrıldıktan sonra başkasının yanında işim vardi hal olmadi çiktim mesaj atti niye işin vardı bana demedin diye niye soyleyim dedim ve birdaha atmadi😅 bunuda yaptim
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir kızın iki gün boyunca trip atip mesajlara görüldü atıp cevap vermemesi erkek tarafından ilişkiyi bitirmek için sebepmi ?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tabi eder tribinde bir süresi var abartılırsa kimse katlanamaz seven adam bile. Hatta senin onu istemediğini bile düşündürmüş olabilirsin.
Evet deger vermedimi duşunuyo , o gun uğraştım ama yok hiç oralı olmadı bende sinirden heryerden sildim
Mantıklı olan ilişkiyi bitirmesi aynısını o sana yapsa tepkin ne olurdu?
Ben bitirmezdimde sinirlenirim konuşmazdim ama sonra ugraşsaydi konuşurdum ama bitirmek ayri ya !
Ben o gun uğraştım ama orali olmadi sinirliydi bende sinirden heryerden sildim onu
Yargıtay’da örneği var emsal kararlar var bunla ilgili
böyle küçük şeylerle ilişkini bitirmemelisin düzgünce neden aramız bozuk diye konuşabilirsin
Sebep tabi onunla mı uğraşacam ben
Ee sonra kiz pişman olsa
Evet sebep
Peki nasil döner? Kendimi kuçuk duşurmeden
Dönmem diyorum bitiririm diyorum geçti bolu pazarı diuorum siz kızlar herşeyi abartmak ta 1numarasiniz
Oda böyle diyorda, çalişti yere gittimde hala bakişiyoruz adam yerinde oturamıyor beni gordunde! Ama yok dahasi
Gururlu çocuk aferin ona
Yemişim gururunu uffff özlüyorum o hiçmi özlemiyor? Evet gururlu oldugunu biliyorumda zaten zor açilmişti bana çok beklemiştim 3 ay boyunca sonunda silecektim arkadaşliktan öyle açildi
O da derki yemişim senin kaprislerini
Netice nasil doldururum? Son defa mesaj attim yanlişlikla bahanesiyle normal guzel sohbet ettik ikimizde uzattik uzattik saçma mevzularla ama sevgili adımına geçemedik oda istiyo bence
Bu senin düşüncen
Hmm yani ugraşmiyimmi kendimi affettirmeye?
O çalişti yere gittim ayrıldıktan sonra başkasının yanında işim vardi hal olmadi çiktim mesaj atti niye işin vardı bana demedin diye niye soyleyim dedim ve birdaha atmadi😅 bunuda yaptim
Sen seviyor musun?
Evet keşke kirmasaydim kalbini
Bence gönlünü al biraz açık kapı bırak onaa
Nasil firsat vermiyo
Hatalarını kabul ettiğini söyle onu haklı kıl özür dilee biraz zaman ver ona çok değil ama