İntihar? arkadaş?

Sosyal medyadan biriyle tanıştım o mesaj attı konuşmak istemedim çok ısrar etti arkadaş olalım diye bende arkadaş oldum. Bir haftadır konuşuyoruz. Baktım konuşmaları arkadaş konuşmaları değil dedim bana karşı bir şey mi hissediyorsun sonra evet dedi sevgili gibi görüyormuş bende her şeyi bitirmek istediğimi söyledim gidersem intihar edeceğini söyledi. şu an damdayım dedi koluma zarar verdim dedi 5 saat konuştum yapma dedim intihar edeceğini söyledi gidersem sonra sabah oldu damda durduğum için hasta oldum dedi uykuluyumda dedi bende gidiyorum diye mesaj attım ve engelledim beni bu hasta halimle bırakma dedi ama ben ona daha fazla zarar verecektim kendine bir şey yapmasın diye gittim. Şimdi intihar falan eder mi öyle hasta haliyle bıraktığım içinde vicdan azabı çekiyorum. Ailesini bilmediğim için haber vermedim. Ama ben saplantılı biriyle konuşamam hem ben arkadaş olarak görmüştüm sevgili diyince bitirmek istedim. Yani benim artık onla konuşmaya karakterim kaldıramaz. Şimdi engelledim. Kendine bir şey yapar mı
İntihar? arkadaş?