Niye böyle yaptığını biliyorum konuşacak bir şey yok mu diye anlamadim hep wp yazar görüntülü arar yatmadan önce. Ben aramasını bekliyorum istiyorum ama aramıyor sordum cevabını almadım wp konuşuruz dedi sen niye aramiyon ozman dedi bı kaç kere aradı sonra yine aynı şeyi yaptı aramiyor tartışmak da istemiyom araması için ne yapmalıyım aramıyor diye sevmiyor anlamına gelmiyor herhalde. Bide bi arkadaşı sevgilidinden ayrılmıştı bende dedim biz böyle olmicaz dimi dedim oda dediki elimizden geldiği kadar çabalayacaz kaderimiz de ne varsa o dedi Allah ne yazmışsa o inşallah onlar gibi olmayız dedi lütfen bilen biri beni anlayan biri bu soruyu detaylı bir şekilde anlatabilirimi askerde gidecek döndüğünde aiylesiyle tanıştıracagini söyledi
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
detaylı analiz için fazla bilgi vermemişsin. sadece aramıyor onu anladık :)
En ufak bi mantık olsa anlatabilir misiniz evet çünkü içim çok birikmiş ondan neyi anlatacağımi neyi çözeceğimi Bilmiyom
bu seni fazlasıyla üzüyorsa biraz bilgi ver. yaslarınız kaç, askere gitmedi demişsin, ne zamandır berabersiniz, nasıl tanıstınız, baslarda nasıldı?
Hepsini açık konuşup anlatacam Yaşım 19 onun ki 20 internet sitesinden tanıştık 2 yıl beraberiz çok sebepsiz yerde beni bıraktı hatta aldatma bile oldu ama bana desen ben salağım manayagim gerizakalim bunu yaptığı regmen bırakamadım ayrıldık oda herşeyin farkında vardı sonra sonra vardı yani bundan alışkanlık herhalde hayatı böyle geçmiş yani bunu anladım hiç bir şeyi ciidiye almamış yani benide böyle sanki ama sandığı gibi çıkmadım sevdim durdum hatasını anlayıp değişmesini bekledim sadık kaldım ve istediğim oldu herşeyi bırakıp anlayıp benden özür diledi sevgini hisetirdi ama böyle olunca aramayı bıraktı onceden kötüydü arardı ama ama şimdi çok iyi aramıyor hep çabuk sıkılan biri konuşmaya konu bulamıyor ondan mı bilemedim işte bir gün dedim ablana istek atacam dedim yok dedi şimdi ben aiyleme seni sosyal medya kullanmadığını söyledim sen istek atarsan beni yalancı çıkartmış olursun dedi bende tm dedim sonra kızdım tabi insan sevgilisini tanıştırir falan dedim sen hiç bir şey yapmıyorsun dedim oda dedi herşeyin bı zamani var dedi ben askerden geldikten sonra zaten sosyal medyadan falan değil yüzyüze konuşturup tanıştıracam dedi bende yine kızginim yani niye herşeyi askerde sonra düşünüyor bunu anlamış değilim herşeyi anlatım lütfen düzgünce bir cecap istiyom mutlaka
ahh be kızım, hiç olmıcak çocugu sevmişsin. yasınız zaten daha çok genç evlilik için. zamana bıraksanız da biter bu ilişki. aslında zaten bitsin, sorumsuz bi erkek kadar kötüsü olamaz. sen bunu değiştirmişsin belki sana değer veriyor ama, senin de dediğin gibi alışmış bu. şu an alışkanlıklarını bıraktı mutsuz. ha neyi bıraktı o da meçhul. aynı sehirde misiniz?
Anlamadımm seni evet aynı şehirdeyiz ama aiylesi beni sevdiğini söyledi ama hemen evlilik şeyi almiyozki abisini evlemdirip sonra herşeyi düzene koyup zamanımızı beklicez o çok istiyor abisi olmasa şimdi yüzük yaktırırz demiş aiylesi oda dedi zaten öyle olucak dedi ya bana tam detaylı anlatırmisin küçük yaşta sevgili olup evlenen var biz ise okadar küçük değiliz bide hemen evlenme şeyi düşünmüyoruz sadece aiylesini tanıştirmasini istiyorum ilişkimizi ciidiye almasını şimdi kafam zaten karışıktı sen dahada karıştırdın ama ya😔
Hem neyi sorumsuzluk onuda anlamadım
anlatımın pek iyi değil. ilişkinizi tam olarak anlatamamışsın. ne sorduğun da belli değil. belki dediğin gibi ciddidir eninle.
Yani ne yapmalıyım bitirmek asla olmaz deliririm yani nasıl davranayim nasıl olayım daha mantıklı olur
ah be ahh çok üzülüyorum böyle sen gibi kızlara. aldatsa affediyo, napsa affediyo. aslında bilsen onsuz hayat daha sağlıklı. seni nasıl yorduğunu bilsen. ki sen naparsan yap o giderse nolacak?
Ya şimdi öyle bir şey yoki şimdi ben üstüne gitim bilerekten ama o gittmedi aksine Altan aldı ve konu uzatilmasin diye konuyu kapatalım dedi önceden en ufak bir mesaj da bile engel yiyordum ama ona diyorum mesala bu sefer bir şey olsa sen değil ben giderim dedim seni ne kadar sevsem bile giderim dedim oda dedi bı bok yedim birdaha olmaz dedi bundan emin ol dedi merak etme artık dedi
Sıkılmış olma ihtimali var
Öyle bir şey olsa hiç yazma konuş demez bana buda var yani
Bilemedim ama araması için diretmeni tavsiye etmem sonuçta sen dediğinde içinden gelerek değil sen istediğin için arayacaktır, kendi haline bırak zamanla durum belli olur zaten
Evet doğru diyorsun da tamam söylemeden ben bi kaç kere arasam ve sonra aramasam sence olurmu öyle
Kendini tutabilirsen olur tabi, kaçan kovalanır hesabı birazda ya erkekler böyledir çok üstlerine düşünce böyle yapıyolar, zor olan daha kıymetlidir
Doğru valla peki nasıl yapsam kaçan kovalanacak sıkmadan biktirmadan soğutmadan bı tavsiyeniz var mı?
Klasik herkesin bildiği şeyler aslında misal sürekli sen yazıyorsan onun yazmasını bekle yazdığında hemen cevap veriyorsan verme, biraz seni merak etmesini sağla ama bu karaktere kişilik özelliklerine göre de değişiyor herkeste bir olmaz ben ne yapıda bir ilişki yaşadığınızı bilmediğim için genele vuruyorum
Hep o yazar ama bazen ben çabuk cevap veren birisiyim o biraz geç verir işten olduğu için bazen evdede öyle yapar ama hep o yazar detaylı bir şekilde ilişkimi anlatırım nasıl zor olacağımi sağlaya bilirim
Öncelikle hemen telefonun başında onu bekler gibi bir izlenim yaratma işin varmış gibi öncelik onda olmasın tabi bu süreyi çok da abartma 5-10 dk ve wp de çok cevrimici gorunme
Valla söyle anlatayim sana bekliyom beklemiyom değil ama söyle yapıyom o wp girmeyene kadar ben hiç girmem girersede bana yazıp çıkar ama ben böyle yazdığı gibi girmiyorum senin dediğini az çok yapıyom öyle oda senin anlattığını yapıyor ama bazen mesajı çok geçde dönüyor
Aile durumunda uygunluğu nasıl acaba o da etkiliyodur belki, ilk zamanlarda boyle sorunlar varmiydi
Aiylesi bı ara telefon konusunda karışmisti tam anlatmaz ben kötü hisetmeyim diye söyle demişti aiylem niye okdar konuşacak ne var hep teldgindasin diye bı sorun olmuştu ama her dk konuşmuyorduk onlar öyle anlamıştı
Buyuk ihtimal ailesi yüzünden olabilir bende aynı durumu yaşadım cunku
Ayn çünkü belki ondan arayamiyordur çalıştığı yerde abisinin orda bi kaç kere aradı dedim ya oda sesiz konuşurdu aşkim bitanem kelimesini kulanmiyordu bende dedim niye öyle Soğuksun böylese arama dedim yok dedi bizim kiler burda dedi uzun zamandır konismiyom senle dedi şimdi böylr konuşsam kim falan falan der yoksa niye böyle konuşmayıyim dedi
Altta detayda vermişsin okudum zamanında aldatma da olmuş malesef bağlandın galiba ona bitiremediğine gore malesef
Ama bı tek konu beni çok tedirgin eti ona dedim ki arkadaşım sevgilidinden Ayrılmis dedi bizde onlar gibi olmayız dimi dedim cabalacagimiz kadar çabaların dedi kadar o Allah kadarimizde ne varsa o dedi inşallah onlar gibi olmayız dedi bende bu konuda hem kızdım hem çok korktum sende ne ima etmiş olmus
Evet çok bağlandım aşırı dereceden ama değişti artık bana merak etme diyor önceden hiç öyle demezdi bazen diyom giderse gitsin kaybeden o olur diyom oda onu farkında zaten pişman olursun falan dediğimde sesi çıkmıyor farkında demeli
Kızılacak durum yok bence iyi bisey demiş, zaten sevmese ilişki yaşamazdı seninle, bir de o ne burcu yine karaktere bağlı ama misal asıl ilişkisi sensin o belli ama arada kafa dağıtmak ister eğlencesine konuştuğu da olabilir ama bunu biz sadece konusuyo diye aldatiyo diye dusunmeyelim tamamen erkeklik hormonuna bağlı durum olabilir 🙈
Yani canımı sıkmaya gerek yok mu ama korkum var ya onu ozman benim için cok çok zor olur çünkü internet sitesinden tanıştık ve abim bide onun aiyleside karı geleceğinden bizi onu sıkmasından. Korkuyorum abim helle çok düşer üstüne ama Allah büyüktür belki bir şey olmaz güzelce geçer
Nasıl ilişki benim onu anlamadım 😊 kova burcu
Ben diyom git gez dolaş yok ancak koca karılar gibi hep yatar çıkmıyor dışarıya arkadaslari cakirsa bile çok nadiren
Iliski dedigim sevgililik iste barismazdiniz yani sevmese 😄 bosver dolasmasin kova benim burcum ama erkek ile kız aynı özelliklerde mi bilmem bende çok öyle sıkılmaya gelmem sesli kimse aramasa konusmam bile sadece yazarak o da oyle uzun uzun degil 😂
He valla aynı sıkılmaya asla gelemez asla😂😅
Rahat ol kız takma kafaya kendi burcum oldugu icin simdi daha iyi anlayabiliyorum 😂
Tam öyle diyorsan öyledir 😂 ama burca pek inanmam ya . Bide ya denize gitmeni istemiyorum diyom tam diyor ama yine gidiyor ben öküz 😅
Bende aman aman inanmam ama bazı özellikler doğru çıkıyor pek karışılmasını sevilmez özgür ruhlu misal ben bir anda ortadan kaybolabiliyorum ortada bisey yokken karsimdaki insan beni cozemedigini ilk defa boyle kisiyle karsilasiyorum falan derler 😂
Hee😂😂çok zor bı burç ozman valka bas edilmek çok zor
Evet biraz oyle mutluluklar dilerim canım
Sağol canım teşekür ederim