Sevgilim gelirimden fazla harcayamam, yatirim parasina dokunamam, gelecegimiz ve is kurmak icin o para dedi, sizce bu normaldi?

Sevgilimle restoranlara filan gidiyoruz. Iyi yerlere goturuyor beni. Biz ikimiz de ogrenciyiz. Onun ailesi eskidendaha zengindi. Iyi para veriyolardi. Neyse, sorun su ki, bana kadinlar gununde orta fiyatli bir parfum almisti, ailesinin bazi maddi sorunlariyla ilgili butcesinin azaldigini biliyorum. Bunu anliyorum. Amma soyle bir durum var 200000 - tl e yakin para biriktirdi kendisi. Bana bir kere uzgun oldugunu sebepse bana daha guzel seyler alib, daha cok guzel yerlere goturmeyi istemesiymis. biriktirdigi parasinsan bana hediyye almamasi normal mi? Bana o parayi gelecegimiz icin sakliyorum diyor. Nebileyim, 2 - 3 tane bayram var zaten. O kadar paradan 2000 civari goturmek cok mu zor. Cep parasi neye yetiyorsa bana onu ala bilecegini soyledi. Anlayadim.
Note: Beni seviyor.
Sevgilim gelirimden fazla harcayamam, yatirim parasina dokunamam, gelecegimiz ve is kurmak icin o para dedi, sizce bu normaldi?