Sevgilimle restoranlara filan gidiyoruz. Iyi yerlere goturuyor beni. Biz ikimiz de ogrenciyiz. Onun ailesi eskidendaha zengindi. Iyi para veriyolardi. Neyse, sorun su ki, bana kadinlar gununde orta fiyatli bir parfum almisti, ailesinin bazi maddi sorunlariyla ilgili butcesinin azaldigini biliyorum. Bunu anliyorum. Amma soyle bir durum var 200000 - tl e yakin para biriktirdi kendisi. Bana bir kere uzgun oldugunu sebepse bana daha guzel seyler alib, daha cok guzel yerlere goturmeyi istemesiymis. biriktirdigi parasinsan bana hediyye almamasi normal mi? Bana o parayi gelecegimiz icin sakliyorum diyor. Nebileyim, 2 - 3 tane bayram var zaten. O kadar paradan 2000 civari goturmek cok mu zor. Cep parasi neye yetiyorsa bana onu ala bilecegini soyledi. Anlayadim.
Note: Beni seviyor.
Note: Beni seviyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence ileriye dönük en iyi yatırım senden ayrılması olacaktır 😊
Senin sevgilinde değil parasında gösün var
Bana evlilik teklif etdi, kabul etmedim. Parada gozum olsaydi nisanlanirdim. Sebepse ikimizin da daha ogrenci olmamizdi. Kendimizin daha isimiz olmadiginicin korktum.
Sevgilin doğru olanı yapıyor olması gereken bu, sorumsuz biri olsaydı tüm parayı yerdi
Kendi bileceği iş, para onun. Bana kalırsa gayet normal bir durum
Hiç hediye almasaydı napardın?
O kadarini yapmazdi ki. Sevgililer gununu restoranda kutladik ama 8 Mart - da mutlaka alirdi.
Tamam alırdı ama ben hiç almamış olsa naparsın diye sordum
Kirilirdim. Kotu his ederdim cunku ondan ogle bir davranis beklemezdim.
Mantıklı geldi açıklaması
Ne kadar aç kopeksinw
Bu kadar kotu konusmak niye? Sorunun daha anlamini anlamamissiniz.
Ne kadarını sana harcasın?
Ne kadarini degil de. Bana biraz garip geliyor. Tabi, yatirsin, garantilesin. Ama bir kez kadinlar gunu ve ya dogum gunu var. Ordan biraz para goturub hediyye almak olmaz mi? Belki de ben yanlisim. Cok abartiyorum. Ne bileyim. Kotu his etdim. Beni cok sevdigini soyluyor. Amma cepdeki parasindan baska sevgililik doneminde o paraya dokunamacagini da belirtiyor.
Doğru demiş.
Ogle mi sizcd? Bilmem ki. Siz sevdiginiz kiz icin o paradan almazmiydiniz?
Öğle değil akşam
Aw görgüsüzü