Ne yapmam gerekli sizce?

Arkadaşlar merhaba
Yaklaşık 5 aylık nişanlıyım. Nişanlım astsubay ben üniversite mezunuyum ama iş bulamadığım için çalışamıyorum. Ailemin maddi durumu iyi değil nişanlım bunu en baştan biliyordu. Hatta babama sen kızını ver ben her şeyi yapar içinde hiçbir şey bırakmıcam diyordu. Özellikle bu virüsten dolayı babam çok işsiz kaldı. Nişanlım mobilyaları, beyaz eşyaları aldı biz bir şey yapamıyoruz. Bu yüzden ailemde nişanlımı altın konusunda sıkıştırmadı. Ne takabilirseniz dediler. İsteme söz nişan hepsini bir günde yaptık o gün sadece yüzükler takıldı altın vs. takılmadı. Kesinlikle onları yargılamadım sonuçta benim ailem bir şey yapamayacak diye. Şimdi sıra düğüne geldi. Ben düğünüm olsun istiyorum ama nişanlım düğüne o kadar masraf yapamam sadece nikah olsun diyor. Yine ailem karşı gelemiyor çünkü biz bir şey yapamıyoruz nasıl onlardan onu yapacaksınız bunu alacaksınız diyelim diyorlar. Nişanlıma da yük olmak istemiyorum ama düğünümde olsun istiyorum. Evlenme teklifi almadım, nişanım olmadı bari düğün olsun diyorum. Sizce çok mu şey istiyorum çok mu yük oldum nişanlıma?
Ne yapmam gerekli sizce?