Iyi akşamlar. Aslinda sorunum ikiye bölüşüyor. Çok uzatmayacağım. Anladığınız gibi, evli bir insanla konuşuyorum. Ileriye gitmedik (yeşil işik yakmadim bu konuda ama arzuladigimi biliyor). Iki aydir tanisiyoruz. Ilk önce, erkek arkadasim beni umursamadigi icin yani beni ghostladigi icin, evli olanla konusmak ve ilgi gormek hosuma gitti. Onun sayesinde beni ghostlayan, yani iltibati kestigim erkek arkadasimdan duygusal anlamda uzaklasmama yardimci oldu. Bu arada, evli olan bilmiyor erkek arkadasim oldugunu, bu bilgiye sahip olmadi. Banada hic bir zaman sormadi biri mi var hayatinda diye. Sorun su: bu sefer, ona bağlaniyorum ve bu durum beni ürkütüyor. Cok iyi biri, yani açik sozlu. Dun bana otantik çikolatar hediye etti. Dusunmesi tatli geldi. Bir konusmamiz oldu. Hayatima girmeye niyetim yok dedi. Ama beni ara ara kiskandigini gordum. Evliyim cocuklarim var belki bunlar seni rahatsiz ediyordur dedi. Sonra, bana daha ilk karisi disinda boyle birsey yasanmadigini soyledi. Sadece benimle birsey deneyimde bulunmuş. Ve neden evligilinin iyiye gitmedigine anlam veremediğini soyledi (çünkü ona "herseyin var anlamiyorum evliginin neden iyi gitmiyor. Herseye sahip olan bir adamsin" dedim). Bende ona kafamin karisik oldugunu soyledim.
Baska hayatta istediğim kisi olabilirdi. Şu an ne yapacagimi bilmiyorum. Derdi ne bilmiyorum. Soğuk mu davransam. O bana hep geldi. Baskasinla konussam onu belki uyandirir.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer