Herkese merhaba. Dün bir sohbet dinlerken Hoca şöyle söyledi eğer Allah bir kulunu sevmezse onun bütün istediklerine hemen cevap verir sesini duymak istemez , eğer kulunu seviyorsa onun sesini duymak için daha fazla dua etmesini ister bu yüzden isteklerini geciktirir. Benim çok şükür her duam hemen gerçekleşiyor. Ama ben de beş vakit namaz kılıyorum dışarda kapalıyım erkek arkadaş falan filan öyle şeylerim yok. İnsanlar beni genel olarak severler düşmanım kavgalı olduğum kimse yok. Zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmıyorum, Öğretmenim evden ders veriyorum zaten. Düşünmeden edemiyorum acaba Allah beni sevmiyor mu🙄
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benimde dualarimi kabul etmedi hic bende dua etmeyi biraktim😀
Öyle düşünme sakın dua etmeyi sakın bırakma
Ben bi faydasini gormedim simdiye kadar
Allah seni sevmese sana değer vermese seni yoktan var etmez. Hayatta herşey ya imtihandır ya da şükür. Halin vaktin yerindeyse şükret bol bol
benle evlenirmisin namazli inancli kiz bulmak zor yaa😃
Sen de namazlı ve inançlı mısın ki
evet bende öyleyim bende memurum
Namaz kılıyorsun yani beş vakit
evett
Maşallah. Ne memurusun
emniyette yeni bekçilerden
Maşallah 🤲🏻
şark görevi tayin yok hep tek sehir
saol sanada maşallah buzamnda
Hangi şehir
Teşekkür ederim
aslen sivas ama İzmir
sen
Sizde hiç tayin yok mu
yok hep aynı sehir
Ben Afyon
yakınmiş yaş kac ki🙂
26
iyi bende 29 gizliden cıksam biraz sohbet edebilirmiyiz
Edemem 🙈
neden yani normal konuşma ya
Ben hiç konuşmadım böyle bir erkekle 🙈
böyle bir erkek derken🙂yani normal soru cevap
Yok böyle bir erkek derken yani bir erkekle konuşmadım ben o anlamda dedim 🙈 hem olmaz siz İzmir tayin falanda yokmuş benim de tayin yok bir bakıma
yani ortasinda yaşariz balikesir😆yani arkadaş gibi siradan ya konuşma
Siz tayin yok tek şehir diyorsunuz nasıl Balıkesir olacak ki bende de tayin yok Balıkesir nerden çıktı
şaka yapiyorum ya tayin yok yani dogu falan yok taşinirsan kendin orda çalisirsin gittigin yerde
Yani sizde bildiğim kadarıyla tayin hakkı yok alındığınız şehirde belirtilen sürelerde orada kalmak zorundasınız diye biliyorum
evet yani şark atama falan yok ama taşınırsan gittigin yerdede çalısirsin eş durumu falan
Bende hiç tayin yok ama
varrdir evlilikte tayinin alinir eş icabi
Bende yok işte ben üniversite de hocayım öyle milli eğitimdeki gibi değil bizim ki
nasil yani ne hocasi memur degilmisin
Üniversitede derslere giren hocayım yani. Aynı zamanda memurum üniversitedeki hocalar da memurdur.
tamam iste esten tayin oluyor burdada uniler var😀ne hocasisin
Üniversitede eşten tayin yok! O milli eğitimde var. Matematik hocasıyım
eminsin yani
Evet kesinlikle yok tayin falan üniversitede. Hatta bir arkadaşım Üniversitede hoca ve kendisi de Üniversitede hoca olan biriyle evlendi evliler ama şu an ayrı yaşıyorlar
garipmiş yaa tüh
saçma
Vallahi böyle.
doğrudur ben afyona taşinayim madem🙂
Sizde de tayin yok diye biliyorum hatta bi ara meclise kadar çıkmıştı bu konu Ama sanırım olumlu bir yanıt almadı bekçiler görev aldıkları yani tayin oldukları ilin Dışına çıkamıyorlar diye biliyorum ben
becayiş var diye biliyorum tam detaylı irdelemedim ama
Becayiş zor ya benim dayım Sağlıkçı kaç yıldır becayiş bekliyor olmuyor. Üstüne para bile vermek istedi yine olmadı.
Yani bu durumda sizin de benim de tayin durumu falan yok, konuşma için teşekkür ederim...
nedemek allaha emanetsin
Sizde 🤲🏻
Hocan biraz atmış tutmuş. Allahın bir kulunu sevip sevmediğini sadece Allah söyleyebilir. Bunun dışındaki cevaplar tahminden öteye geçemez.
Hmm
Ne güzel işte darısı bana
Hacılara hocalara güvenme. :)