insanlar sizden uzaklaştığı zaman bırakın gitsinler. kaderiniz asla onlara bağlı değildir ve bu onların kötü olduğu anlamına da gelmez. sadece sizin hikayenizdeki rollerinin sona erdiği anlamına gelir.
Julia Roberts
şöyle de ekleme yapayım hayatımdan çıkan insan kendi isteğiyle gitmiştir ve kötü anmam şayet ben birini hayatımdan çıkarttıysam bana bir yanlışı olmuştur ki silmişimdir adı sanı kimliği kendisi bir daha da hayatımda yer almaz buna ithafen o kişi iyi ya da kötü hiç bir zaman hiç bir şekilde anmayacağım hale bürünür bahsi geçmesi söz konusu olamaz
Hayır, kötü konuşmam. İyi kötü bir geçmişimiz vardır. Ona bir zamanlar değer verdiysem hak ettiğini düşündüğüm içindir. En başta öz saygımdan, sonra anılara olan saygımdan yapmam bunu.
Hayır, o artık yok ve onu kötülemek "o zaman niye bunca zaman geçirmiş onunla" gibi bir soru işareti bırakır insanların kafasında. Bir daha o kişinin bahsi geçse, sohbeti değiştiririm.
Bende bıraktığı son etki önemli. Hiçbirini iyi anmam çünkü aldatıldim. Allah'a havale ettim herkes yaşattığını elbet yasayacak ama sinirlerim bozulunca ağzımda bozuluyor
Yarası olan gocunur derler. Bir insan hangi konu üzerinde fazlasıyla saldırıyorsa o kişinin sorunu odur. Ben şu ana kadar hiç öyle bir şey söylemedim ve şu andan itibaren de söylemem umarım.
Hayır tabiki. İyi kötü zaman geçirmişsin anın olmuş. çocuğumun annesiyse her ne pahasına olursa olsun bir ömür dostum arkadaşım olarak kalır ilerisi değil.