Yanlış saatte şoydum heyalde çikolata alim olmaz mı?
Arkadaşının ya da sevgilinin 'iyi' olarak tanımladığın bir özelliğini kendine alma şansın olsa, bu özellik ne olurdu?
Yanlış saatte şoydum heyalde çikolata alim olmaz mı?

Hiç bir şey almam kimseden çünkü kendimi her halimle çok seviyorum. Her insanın iyi ya da kötü yanları vardır zaten önemli olan da insanı kendinin farkında olması ve iyi ve kötü yönleri ile kendini sevmesidir. Ondan bundan bir şeyler alarak toplama insan olursan kendin olmaktan uzaklaşırsın...
Bakış açım gayet yerinde okuduğunu doğru anla!
Her insanın iyi ya da kötü yanları vardır diyerek zaten kimse dört dörtlük değildiri vurgulamışken konuşmak için konuşuyorsun. tamamlanmak adına birinden bir şey almana da gerek yok ya da vermene...
Kendini sevmekten ve olduğun gibi kabul etmekten bahsediyorum.
"Her insanın iyi ya da kötü yanları vardır zaten önemli olan da insanı kendinin farkında olması ve iyi ve kötü yönleri ile kendini sevmesidir."
Bu açıklama değil yani?
Yanlış algılıyorsun yazdığı mı Türkçem gayet yerinde ama inan sabah sabah kapalı algı açamam. Hadi eyvallah güzel Türkçeli kardeşim.😊
Cevap
2Cevap
hepsinin onda kalmasını isterdim bende iken onda durduğu gibi durmaz fakat kokusu olabilirdi yinede kendi teninde daha hoş bulurdum
Ticarettenbcok iyi anlamasi
Sabırlı olması
yiaaa teşekkür ederim ben de senin ponçikliğini isterdim
ben de seni Kaan
eheheh ekleyeyim
rica
daha az umursamaz olmak olabilirdi
Yok be gerek yok
Yok xd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?