32 yaşındayım ama beni küçük sanıyorlar. Milletin başı amca dayılarla dertte olur, benim başım çocuklarla. 2 3 yas kucukler yazınca hepten çıldırıyorum. Nasıl kurtulayım bunlardan?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaşım 41 bu yaz 17 yaşında 23 yaşında 25 ve 26 yaşın da kız bulaştı sapıkmıyım uzaktan bakılınca dedim gidin yaşıtlarınıza dedim. Çok iyi diksiyonum var birde saçlarım beyaz karizmatikmişim öyle diyorlar yemin ederim dövücem artık yeni nesil resmen sapık
02 Yorumla
Soran+1 yılVallahi sinirleniyorum artık. Çocuk çocuk maskarası mıyım ben. Tamam yaşını göstermiyor olabilirim anlamıyor bilmiyor olabilirler ama sonuçta ben gerçeği biliyorum. Gözümde çocuklar.
Cevap sahibi+1 yılYa kızım 15 yaşında yazın bulaşan kız 17 yaşında 6 ay peşimde koştu kırmamaya çalışıyorum peşimi bırakmıyor 6 ay çektim kızdan... Neymiş karizmaymısım en sonunda dövecektim artık. Bende minyonum yaşımı göstermiyorum boyum da kısa zayıfım ne çekiyorum bunlardan abi benden olmaz diyorum sosyal medya açmıyorum arkası kesilmiyor tipsizim ablam sadece çok iyi konuşurum o... Birde saçım beyaz bu... Ablam yetti yemin ederim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
59Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni kafadaydim senin gibi ama Su so'n zamanlarda yanildigim fark ettim. Bu bilassa bizim toplumun dayatmasi. Erkek yasca kucuk olmaz düsuncesi yani. Eger yasina Göre olgunsa Bal Gibi de olur. Insanlar Elinde olmayan seyler bunlar ha senden 4 yil Sora yasamaya baslamis ha önce. Kafalar uyduktan Sora sorun degil. Shakira esinden 10 yas büyük Ama 10 yildir evliler mesela. Sayilara takilmamak lazimmis. Yinede sen bilirsin tabi😘
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Kraldır hayir canim zaten gencim ama daha gencleri bizi seviyorsa napalimm Yani teallim ya. :D
Cevap sahibi+1 yılAyriyetten Kiz orda belirtmis, kendinden kucük istemedigini soylemesine ragmen Rahat vermiyorlar diyor.
Cevap sahibi+1 yıl@Kraldır evet hic evlenmedim.
Cevap sahibi+1 yıl@Kraldır 28
Cevap sahibi+1 yıl@Kraldır anlamadim
Cevap sahibi+1 yıl@Kraldır 5
Soran+1 yılToplum umrumda değil. Ben kendim sevmiyorum. Tabi küçüklerde olgun olabilir ama benim için yaş önemli, o yüzden kardeş gözüyle bakıyorum sadece.
2-3 yaşta ne var ki bana hala liseli çocuklar yazıyor veya yanıma geliyorlar tanışmak için çok komik sjdsj
21 Yorumla
Soran+1 yılSen 21 yaşındasın, ben 32. 23 24 yaşında çocuklar bile beni potansiyel sevgili olarak görüyorsa çıldırmakta haklıyımdır. Yaşım alnımda mı dolaşayım ne yapayım
+1 yılSana yine 2-3 yas kucukler yuruyomus bana 18-19 yasindaki bebeler yuruyor kendimi mi atayim koltuktan napayim. Umursama guzel bi dille reddet anlamazsa engelle
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 3 yaş örnek 23 24 yasinda cocuklar bile bakinca deli oluyorum. Eskiden gülüp geçiyordum ama şimdi sinirleniyorum.
- +1 yıl
Yasini gostermedigin icin oluyor. Hem iyi bisey hem sinirbozucu dedigin gibi ama yapacak pek bisey yok maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılMinyonsunuz galiba yasinizi gostermiyorsunuz kadinlar zaten erkeklerden once olgunlastigi icinde kucukler caninizi sikiyordur tahmin edebiliyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılAksine erkekler daha çabuk yaşlanır ama bunu asla kabul etmezler.
- +1 yıl
Yaslilikdan bahsetmedim olgunlukdan bahsettim hanfendi 20 yasindaki kizla 20 yasindaki erkegin zihinsel olarakda tibbende dusunce olarakda ayni degildir bunu demek istedim
Soran+1 yılOlgunluk kıyaslaması yaparsak 40 yaşında ki erkek ile 20 yaşında ki kızı bir tutmamız gerekir.
+1 yılBen yazsam delirirsin büyük ihtimalle. Yalnız senin yaşındaki bir kadınla çok da güzel ilişki yaşanır her anlamda.
02 Yorumla
Soran+1 yılSorun şu ki onlar beni kendi yaşlarında sanıyor. Oysa benim için bir gün bile küçük olan çocuktur. Deli oluyorum.
- +1 yıl
Neden çocuk muamelesi yapıyorsun ya? Kırıcı oluyor bu. Gayet olgunum mesela :) gel beni al ;)
Minyon kadın olmak iyidir de yalnız çok küçük gösterince erkekler yaşını bilmiyor yani onlarinda suçu yok.
00 YorumlaMerak ettim
Nasil bir şeysin acep
Yüzün Anna Hathaway gibi mi mesela...011 Yorumla
Soran+1 yılFotoğrafımı yükleyecek değilim
Soran+1 yılTaze görünümlü ne ya? Manavdan meyve sebze mi aldığını sanıyorsun! Konuşmana dikkat et.
Soran+1 yılKes sesini ya. Sapık zihniyetli.
Soran+1 yılKimin kafasının ne olduğu belli burda. Taze görünümlüymüş! Şu zihniyete bak şu hitaba bak! Kadınları mal gören aciz zihniyet! Bir de üste çıkmaya çalışıyor! Çocuk yok karşında senin o kafanın içinde dönen tilkileri bilirim ben!
Soran+1 yılO zaman susacaksın ve sen benim canımı sıkmayacaksın. Masum mazlum ayağına yatma.
gel kurtarayım seni bu dertten. :D aslında daha iyi beni de dışardan gören 27 zannediyor. bende sesimi çıkartmıyorum.
00 YorumlaEee Ben yazdim bak, gönlunuz olsun, hahaha : ) dert etmeyinn : )
06 Yorumla
Soran+1 yılReelden bahsediyorum. Yazmak ne alaka?
Soran+1 yılTek derdim bu mu 😀
Soran+1 yılAnlaşılan gençler sana bakmıyor, kıskandın herhalde...
Tam benim tipimdin, yaşından büyük gösteren kadınlar çok itici geliyor. kadin dediğin küçük göstermeli
00 Yorumla3 yaş küçüğe kadar normal olarak kabul edilebilir daha küçükler içinse yaşını söylemen yeterli olur sanırsam.
00 YorumlaFalanca yaş altı aramasın en fazla yaşayacağımız şey beraber süt içip gofret yemek olur de, geç)
018 Yorumla
Soran+1 yıl😀bakma güldüğüme çok sinirleniyorum
Soran+1 yılÇoluk çocukla muhatap olmak beni geriyor
Soran+1 yılAman ne severim ne severim anlatamam. Sende de ticari zeka maşallah. Kayserili çıkma bir de
Soran+1 yılTicarî zeka onları aratmıyor maşallah 😀 ikinci kahvaltını sucuklu yaparsın aklında kalmasın
Soran+1 yılOnlarda ticari zeka biraz fazladır ya nam salmışlardır ülkeye, ironi yapayım dedim bu nedenle
Soran+1 yılBenim bölgem huysuz 😊 doğu karadeniz
Soran+1 yılO kadarı bana kalsın 😀
Soran+1 yılYapacak bir şey yok memleket bir kader
+1 yıl2-3 yaş küçükler diyorsun o da 29 - 30 'a denk geliyor? Yaş sendorumu seni tribe sokmuş.
01 Yorumla
Soran+1 yılOnların yaşı benim için önemsiz. Benden küçük olmaları önemli olan. Kendimden küçüğe bakacak değilim.
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. ben de sandım 16-18 yaş yazıyor. umarım tez zamanda dayılardan hak ettiğin ilgiyi görürsün :)
02 Yorumla
Soran+1 yılKendini dayı olarak görmen de tuhaf
Herkes küçük görünmek ister tabi ikili ilişkilere durum değişiyor yaşıtlarınla iletişim daha iyi tabiki ama onlarıda nazikçe geri çevirmek lazım
03 Yorumla
Soran+1 yılGörmemezlikten geliyorum ama çok ısrarcı olanlarda oluyor. Eskiden olsa güler geçerdim ama artık sinirleniyorum.
+1 yılhasretiinlee yaaan dııı yaanndııı söndfüüü gööğğlüüğğm ahsdashdhsa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kurtulamazsın ben askerden geldiğimde ne zaman gideceksin diye soran oluyordu
00 Yorumla
+1 yılDerdin bu olsun yeğenim. bence senin gercek yaşın 5 felan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenden 2-3yaş küçüklere çocuk muamelesi yaptığını söyle sorunlu olduğunu anlayıp bırakırlar zaten
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 3 yaş küçük çocuk mu oluyor bende 35 yaşındasında 18ler yazıyor sandım
12 Yorumla
Soran+1 yıl2 3 yaş küçükleri örnek olarak söyledim. 5 6 yaş küçükler de bakıyor. Hem yazmak demişsin de ben sanaldan bahsetmiyorum, reelden bahsediyorum. Küçük olan bir ayda küçük olsa küçüktür gözümde. 2 3 4 5 6 farketmiyor.
+1 yılgörünüşünü çok merak ettim o kadar fark ettiğine göre
02 Yorumla
Soran+1 yılGörenler 24 25 sanıyor. Duyunca çok şaşırıyorlar. Aslında arkadaşlarım da hep benim gibi, evli çocuklu olanlar bile çok genç duruyor. Yaşlanma olayı çevresel faktörlerle çok alakalı...
- +1 yıl
Olabilir doğrudur nerelisin peki
+1 yılsen kaç yaşlarındaki erkeklerden ilgi görmek istiyosun?
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim ilgi açlığım yok, kimseden bir şey beklemiyorum. Bahsettiğim sorunum; onların benden küçük olmasından rahatsızlık duyduğum. Büyük olsalar en azından normal diyeceğim, yoksa mutlu olacak değilim.
+1 yılDaha ne istiyorsun genç erkek daha enerjik daha heyecanlı ve tutkuludur
01 Yorumla
Soran+1 yılBana enerji tutkulu bir erkek lazım değil.
Ben de minyon tipli bir adamım kimse inanmıyor 31 yaşında olduğuma :)
00 Yorumla
+1 yılKolay gelsin takma. kafana demwkki ayrı bir cazibe ayrı bir çekicilik varsa de ben emre İst sen
00 Yorumla
+1 yılEe hayat bu değil mi zaten hep birseyin tersü olur
00 YorumlaDaha ne istiyorsun teyze çıtırlar peşindeyse
34 Yorumla- +1 yıl
Genç teyze de olur , Bunun yaş ile alakası yok sadece burda bir kötü ima sezdim. O zaman gelsin bir , sende bozulacaksın Emin ol. Küstahça çünki birini yaşı üzerinden ya da fiziği üzerinden vurmaya çalışmak. Biraz empati canım.;) Allah ömür verir de görürsün ileride inşalah 😘
Profil resmini kaldır o zaman. Sıkıntı kalmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılReelden bahsediyorum. Sen hayatını sanalda yaşıyorsan bilemem tabi.
+1 yılTecrübelerinden faydalanmak istiyorlar ablası.
03 Yorumla
Soran+1 yılLa havle! Ne tecrübesi ne diyorsun! Kafanız normal çalışsın arada.
- +1 yıl
Hayat tecrübenden istifade etmek istiyorlardır. Yoksa senden ne isteyebilirsiniz.
Soran+1 yılYa tabi tabi. Böyle masum anlamda söylemişsindir sen onu.
Nasıl yani neden ki kücük sün
010 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
Soran+1 yılYaşımı göstermiyorum. Kendi yaşlarında sanıyorlar.
Soran+1 yılE yani. Normal değil çünkü benim gözümde onlar çocuk. Onlar bilmesede ben biliyorum küçük olduklarını.
Soran+1 yılOnların ne sandığı önemsiz benim bildiğim önemli olan. Çoluk çocuk maskarası olamam.
Soran+1 yılYine de bakmasınlar. Komik gelebilir ama gerçekten çok saçma bir durum. Önceden gülüp geçiyordum ama artık sinirleniyorum.
aşırıya kaçmadıkça normal
10 YorumlaKendinden buyuklerle ortamin olursa kurtulursun: )
016 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim benden çok küçük onunla görünce beni de küçük sanıyor olabilirler.
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılColuk çocuk yüzünden evlenip huzursuz mu olayım?
Soran+1 yılKafama kimse uymuyor. Ben bekarliği seviyorum
Soran+1 yılYoo hicbir şey aramıyorum. Aşk meşk yok boş işlerden haz etmiyorum. Gereksiz muhabbete de ihtiyaç duymuyorum.
Soran+1 yılSenin için söylemedim. Öyle arkadaşım olsun sevgilim olsun havalarında degilim. Az öz insan olsun kafi.
Soran+1 yılGenel Türk genci sorunu; işsizlik...
Soran+1 yılO konuyu açma zaten çok dertliyim. Işsizlik berbat bir şey gerçekten.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yıl2-3 yaş küçüğe de çoluk çocuk diyorsan.
02 Yorumla
Soran+1 yılOyleler benim için.
- +1 yıl
Haha. Güzel kafa.
+1 yıl2-3 yaş çk değil ilgini çeken olursa dene bi ;)
00 Yorumla😊genc gostermek iyidir nedenki
00 Yorumla
+1 yılSeni çok iyi anlıyorum.😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel işte çok da küçük değillermiş keyfine bak
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılKurtulmana gerek yok. 2-3 yaş çok bir fark değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHahhahshhs ne kadar sanslisnin sen oyle. Çıps citir hatun modundasin hep
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 829 cevap paylaştı. Alnına 32 yaşındayım yaz.
00 Yorumla27 yaşındayım sana talibim
00 YorumlaHoş Karşıla yapacak bir şey yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı. Sen kaç yaşlarında erkeklerden hoşlanırsın?
01 Yorumla
Soran+1 yılErkeğin 3 4 yaş büyük olması gerekir
-32yı engelle takıbı kabul etme:D
01 Yorumla
Soran+1 yılReelde bahsediyorum. Sanalı kim sallar...
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. 32 yaş altı giriş yasaktır diye tabela as
01 Yorumla
Soran+1 yılAlnımda yaşımla dolaşacağım artık.
+1 yılMakyaj yapıyorsan bi tık makyajla kurtarabilirsin
06 Yorumla
Soran+1 yılMakyajla kendimi mi yaşlandırayım onlar bakmasın diye?
- +1 yıl
Öyle demek istemedim , minyon isen daha genç isen makyaj ile kendini yaşıtın gibi gösterebilirsin
Soran+1 yılHafif manyaj yapıyorum, zaten abartılı sevmiyorum ama yüz canlandığı için yine daha genç duruyorum.
- +1 yıl
O zaman yapacak birşey yok , daha genç çıtır erkeklerle birlikte olmak daha iyi değil mi?
Soran+1 yılHayır değil. Ideali erkeğin birkaç yaş büyük olmasıdır.
- +1 yıl
Bence yaşın önemi yok seksi çekici ise karşı cins
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kaç yaşında istiyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSizde birşey beğenin laan
00 Yorumla
+1 yılSosyal medyada bu oluyorsa normal bir durum
01 Yorumla
Soran+1 yılReelden bahsediyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılFazlası olmadan güzel bir şey bana göre.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Genç mi duruyor sun
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle. Bu yüzden çoluk çocuk maskarası oldum.
Soran+1 yılÇoluk çocuk bakıyor diye evlenecek değilim
Ne var 2 yaş küçükse... bence gereksiz tabuları at
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma
00 Yorumla
+1 yılSakal birak
00 Yorumla
+1 yılcekıcı bırısın demekkı etkılenıyorlar
00 Yorumlabana gel
00 YorumlaAhahaha güldürdün 😄
00 Yorumla
+1 yılAlnına yaşını yaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbundan rahatsız mısın
010 Yorumla
Soran+1 yılTabi.
Cevap sahibi+1 yılDeğişik bir duygu bu
Soran+1 yılNormal bir duygu bu. Kendimden küçüklerden neden hoşlanayım ki?
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç tam
Soran+1 yıl32
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkarmısın
Soran+1 yılÇıkamam. Neden öyle bir şey yapayım?
Cevap sahibi+1 yılSana yazamam özelden o zaman
Soran+1 yılKonu ne?
Cevap sahibi+1 yılBilmem bakarız
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvlen kurtul
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Küçük gösterdiğim için benden küçük erkeklerden ilgi görüyorum. Bundan nasıl kurtulabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler