Nasil ikna edicem?

Merhaba ben 5 aylik evli biriyim evelendigim gunden beri 1 gun mutlu oldugumu hatirlamiyorum gorucu usulu evlendik esimle nisanlilik zamaninda bana karsi cok iyidi onunla iyi bi hayat yasicama inaniyordum ama evlendikten sonra oyle olmadigini anladim evlendigim gunden beri yuzunun bir kere guldugunu gormedim yanimda dogru durus oturmaz ben de onu yaptigini yapip oturmadigim zaman yemedigim. hakaret kalmiyor bana surekli kendimi degistirmem gerektigini kendime ceki duzen vermem gerektiğini soyleyip duruyor calisiyor aksam eve geldimi bazen evi isi yemek derken. yoruluyorum ona yoruldugumu soyledigim zaman sen evde napiyirsunki ben butun gun diaardayim calisiyorum yani kisacasi ona gore bu hayatta o erkek oldugu icin o otur derse oturucam kalak derse kalikicam sadece bu evde onun sozu gecer benim ne istedigim onemli bilse deyil bana biryere giderken haber vericeksin diyor ona sende bana haber ver diyince ben erkeyim benim vermeme gerek yok sen vericeksin diyor annesinde otururken cikar gider haber vermeden ben daha annesinde ogrenirim disari ciktigini kac kere sordum istemiyorsan pismansan soyle ayirilalim olmuyor boyle bana surekli yok oyle birsey sen oyle dusunuyorsun diyip duruyor ama ben artim gercekten yoruldum eve gelir bi guler yuz gostermez her yaptiğim seyden bi hata cikarir icimde ona karsi gram sevgi kalmadi bosanmak istiyorum ama ailem izin vermiyor bana orda birek esinle ugrasiyorsun bosanip gelsen bi ton insala ugrasicaksin sana demedigini birakmiycaklar diyorlar napicam bilmiyorum elim kolu bagli artik olmeyi diliyorum piskoljik olarak cokmus durumdayim
Nasil ikna edicem?