Kısa süre önce kız arkadaşımdan şöyle bir olay yüzünden ayrıldım. Bundan yaklaşık 4 5 ay önce kendisinin telefonunda bir erkekle konuşmasını gördüm, konuşmanın içerisinde erkeğin kız arkadaşıma kelebek, cano piremses tarzında konuşmaları vardı. Bu çocuk bundan yaklaşık 1, 1.5 sene önce instagram üzerinden tanıştığı bir kişiydi. Bu durumdan rahatsız olduğumu belirtip o çocukla iletişimini kesmesini ve engellemesini istedim. Sağolsun kırmadı beni ve bu isteğimi gerçekleştirdi. Kız arkadaşımla üniversiteyi aynı şehirde okuyoruz fakat yaşadığımız şehirler farklı. Online eğitim dolayısıyla 20 gün önce kız arkadaşımın yaşadığı şehre gittim. Güzel vakit geçirdikten sonra tekrar yaşadığım şehre geri döndüm. Aradan 13 14 gün geçti ve bir gece yarısı merakımdan kendisine herhangi birisinin ona yazıp yazmadığını sordum, bu soruma şöyle bir cevap aldım ''Birisi var bu pek hoşuna gitmeyebilir.'' Bu çocuğun instagram üzerinden ben kız arkadaşımın yanına gitmeden önce yazdığını ve ben geliyorum diye kız arkadaşımın bu sohbeti sildiğini, ben gittikten yaklaşık 3 4 gün sonra kız arkadaşımın ona geri dönüş yaptığını ondan istediğim ssler sayesinde öğrendim. Fakat kız arkadaşımın attığı ss ler konuşmanın daha soft kısmı gibiydi bu yüzden kendisinden instagram şifresini istedim sohbetleri okumaya başladım. Sohbetleri okuduğumda kız arkadaşımın bu çocukla neredeyse her gün aralıklarla konuştuğunu, kimi zaman çocuğun kimi zaman kız arkadaşımın yazdığını gördüm. Hatta bazı zamanlar kız arkadaşımın çocuğa şu şekilde bazı mesajlar attığını gördüm ''günaydııınn, napıyorsunn''. Dediğim gibi bazı zamanlar konu bitmesine rağmen kız arkadaşım yazmış fakat çocukla konuşurken beni ne kadar sevdiğini, tartıştığımız konuları kendisine anlatmış ve muhabbet içerisinde çocuğun ayrıl vb tarzında mesajlar attığını gördüm. Bunları görünce gerçekten ne yapacağımı şaşırdım ve şok oldum. Kendisiyle bunun üzerine büyük bir şekilde tartıştım ve hatta kendisine ve çocuğa karşı ağzımdan argo kelimeler çıktı. Kendisi birkaç gün sonra yazdı, çok pişman olduğunu bana nasıl böyle bir şey yaşattığını kendisini affedemeyeceğini beni çok sevdiğini vb tarzında şeyler söyledi. Şimdi soruyorum sizce ben ne yapmalıyım şu an kendisine güvenim aşırı şekilde sarsıldı. Kendisi beni aldatmadığını söylüyor evet belki bariz bir şekilde aldatmadı fakat içimde yaşadığım yoğun bir duygu karmaşası var ve ne yapacağımı bilmiyorum. Hala kendisine karşı içimde sevgi var fakat bu yaptığını kaldıramıyorum bu yüzden size danışmak ''SİZCE BEN NE YAPMALIYIM''. Düşüncelerinizi ve fikirlerinizi söylerseniz çok memnun kalırım. Şimdiden teşekkürler?
SİZCE ALDATMAK MI?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada benim yaşım 22 kız arkadaşımın yaşı 21
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok sıkıntılı bir olay. Öncelikle barıştığını düşün bundan sonrasında kız arkadaşının bütün hesapları şifreleri sende de olacaktır çünkü ortada büyük bir güven sorunu var. Bu şekilde devam edebilir belki zamanla bu olay yumuşar kız arkadaşın da hatasını gerçekten anladıysa ve güvenini kazanmak için ekstra çaba harcayarak yanında soyut olursa belki iyileşirsiniz bu bir ihtimal diğeri ise ayrılmak. Zaten ilişkiyi bitirirseniz bundan sonrası onu unutmak aşı acısı vs. Sana kalmış olacak. Artık senin kalbin senin tercihine kalmış. Şans verecek misin bitirecek misin? Bu konuyu güveninin sarsıldığını ve nasıl devam edeceğini bilmiyorsan kız arkadaşına da aktar bütün hissettiklerini. Eğer deneyecekseniz kız arkadaşının güvenini kazanması için çabalaması gerekecek. Bunları da bilsin.
Evet tekrar bir ilişkiye başlarsam ne kadar süre bu güven sorununu yaşayacığımı bilmiyorum. Tekrar başlasam mı onu da bilmiyorum ooff. Sence şans vermeli miyim? Verirsem de onun yazmasını bekleyip mi konuşmaya başlamalıyım
Artık çoğu iş karşı tarafa düşüyor o senin güvenini kazanmak için bir daha supheli hiçbir şey yapmayacak attığı her adımı sana söyleyecek böylece zamanla ancak iyileşir ve güven geri gelebilir. Sana verip vermemek sana kalmış bir durum kalbin ne diyor illaki bir taraf ağır basıyordur. Onun yazmasını bekleme tamamen kendini anlat ve eğer şans vereceksen tekrar güvenini kazanması gerektiğini bundan sonra tamamen açık ve saydam olması gerektiğini ona söyleyebilirsin
Şimdi benim anlamadığım şu; madem böyle konuşmalar geçmiş aralarında neden sana yüz yüzeyken söylemiyor da sen geri döndükten sonra söylüyor bu bir, ikincisi böyle şeyler olduysa sana neden ig şifresini verip mesajları okutuyor, üç böyle yaptığı için neden senden af dileniyor. Bence sen bu kızdan ayrıl aga sana hayır gelmez.
İg şifresini kendisi absürd bir şey konuşmadığını düşündüğü için vermiş ama dediğin gibi neden af dileniyor o zaman.
Yüz yüzeyken söylememesinin sebebi tartışmayalım diyeymiş.
Yok baba yok o iş öyle olmaz. Sen kıza hareketlerini bi gözden geçir de ve de ayrıl aklı başına gelsin, sen olayı soruşturmasan baya baya el ele tutuşup gideceklermiş resmen. O yüzden yanında durmak isteyen kucak aç, sen yokken başkasına yeltenene değil. Allah herkese karakteri sağlam bi partner nasip etsin ya harbiden kötü zamandayız
Teşekkürler fikirlerini belirttiğin için
Sarsılmış bir kere birdaha naparsan yap eskisi gibi olmaz