SİZCE ALDATMAK MI?

Kısa süre önce kız arkadaşımdan şöyle bir olay yüzünden ayrıldım. Bundan yaklaşık 4 5 ay önce kendisinin telefonunda bir erkekle konuşmasını gördüm, konuşmanın içerisinde erkeğin kız arkadaşıma kelebek, cano piremses tarzında konuşmaları vardı. Bu çocuk bundan yaklaşık 1, 1.5 sene önce instagram üzerinden tanıştığı bir kişiydi. Bu durumdan rahatsız olduğumu belirtip o çocukla iletişimini kesmesini ve engellemesini istedim. Sağolsun kırmadı beni ve bu isteğimi gerçekleştirdi. Kız arkadaşımla üniversiteyi aynı şehirde okuyoruz fakat yaşadığımız şehirler farklı. Online eğitim dolayısıyla 20 gün önce kız arkadaşımın yaşadığı şehre gittim. Güzel vakit geçirdikten sonra tekrar yaşadığım şehre geri döndüm. Aradan 13 14 gün geçti ve bir gece yarısı merakımdan kendisine herhangi birisinin ona yazıp yazmadığını sordum, bu soruma şöyle bir cevap aldım ''Birisi var bu pek hoşuna gitmeyebilir.'' Bu çocuğun instagram üzerinden ben kız arkadaşımın yanına gitmeden önce yazdığını ve ben geliyorum diye kız arkadaşımın bu sohbeti sildiğini, ben gittikten yaklaşık 3 4 gün sonra kız arkadaşımın ona geri dönüş yaptığını ondan istediğim ssler sayesinde öğrendim. Fakat kız arkadaşımın attığı ss ler konuşmanın daha soft kısmı gibiydi bu yüzden kendisinden instagram şifresini istedim sohbetleri okumaya başladım. Sohbetleri okuduğumda kız arkadaşımın bu çocukla neredeyse her gün aralıklarla konuştuğunu, kimi zaman çocuğun kimi zaman kız arkadaşımın yazdığını gördüm. Hatta bazı zamanlar kız arkadaşımın çocuğa şu şekilde bazı mesajlar attığını gördüm ''günaydııınn, napıyorsunn''. Dediğim gibi bazı zamanlar konu bitmesine rağmen kız arkadaşım yazmış fakat çocukla konuşurken beni ne kadar sevdiğini, tartıştığımız konuları kendisine anlatmış ve muhabbet içerisinde çocuğun ayrıl vb tarzında mesajlar attığını gördüm. Bunları görünce gerçekten ne yapacağımı şaşırdım ve şok oldum. Kendisiyle bunun üzerine büyük bir şekilde tartıştım ve hatta kendisine ve çocuğa karşı ağzımdan argo kelimeler çıktı. Kendisi birkaç gün sonra yazdı, çok pişman olduğunu bana nasıl böyle bir şey yaşattığını kendisini affedemeyeceğini beni çok sevdiğini vb tarzında şeyler söyledi. Şimdi soruyorum sizce ben ne yapmalıyım şu an kendisine güvenim aşırı şekilde sarsıldı. Kendisi beni aldatmadığını söylüyor evet belki bariz bir şekilde aldatmadı fakat içimde yaşadığım yoğun bir duygu karmaşası var ve ne yapacağımı bilmiyorum. Hala kendisine karşı içimde sevgi var fakat bu yaptığını kaldıramıyorum bu yüzden size danışmak ''SİZCE BEN NE YAPMALIYIM''. Düşüncelerinizi ve fikirlerinizi söylerseniz çok memnun kalırım. Şimdiden teşekkürler?

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada benim yaşım 22 kız arkadaşımın yaşı 21
SİZCE ALDATMAK MI?