Neden arkadaş kalmak ister ki?

Normalde böyle bir şey yapmam ama artık dayanamıyorum ve bu durum 1.5 yıldır devam ediyor sizden mantıklı bir açıklama istiyorum. Kızın tekine aşık oldum ona bunu söyledim arkadaş kalalım dedi baştan karşı çıkıp yolları ayıralım dedim ama kıyamayıp senin dediğin olsun dedim. Ancak hiç kolay olmadı çünkü daha da bağlandım. Her gün aklımda, ona hep söyledim bu böyle yürümez çok zor diye. Her defasında kavga ettik. Bir sürü tatsızlıklar yaşandı vazgeçemedim, numarasını sildim ama saçma şekilde rehberde görünmediği halde 55 yazarken numarası görünüyor buda sürekli ona geri dönmeme neden oluyor o da bunu biliyor sevdiğim için özür diledim sana ulaşmamak için beni engelle dedim yapmadı. Bana asla bile dedi ama insan aşık olunca asla desede kolayca vazgeçemiyor. Herşeye tamamda beni istemediği halde neden kendiden uzaklaştırmıyor? Onu tanıyorum hiç öyle şımarık biri değil ya da birini bekliyor başkasıyla konuşuyor ya da seviyor olsa anlarım zaten sordumda bunları. Bu kızın amacı ne olabilir? Neden bile bile bana acı çektiriyor? Bu konuyu açıncada bana kızıyor ne güzel arkadaşlığımızın içine ediyorsun diyor artık onunla kavga etmeye gücüm kalmadı ben bu kızı çözemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Neden arkadaş kalmak ister ki?