Gizli Üye(30-35)+1 yıl1. Özgüvensiz olabilir. Eskiden böyleydim. Özgüvensiz erkekler kadını , kendisini arkadaş olarak gördüğünü düşünür ve arkadaş olarak kalmak ister sadece.
2. Kadının statüsü yüksek olabilir. Zira kadının statüsü, erkekten yüksek olması nedeniyle, kontrol edilmesi mümkün değildir. Böylece erkek ezik ( beta ) durumuna düşecektir. Zira ilişkide kontrol, erkekde olmaz ise kadınlar bu tür erkekleri erkek gibi erkek olarak görmüyor ; ya aldatıyor ya da tatmin etmeyip her türlü amele işini yaptırıyorlar. Tüm bunlar erkeği, tüm arkadaş dünyasına rezil ediyor. Ben, bu yüzden bir kadını reddettim. Zira Maaşı, benden çok yüksekti.. Özel sektörde Nadir de olsa, yüksek maaşlar var ve biri de beni buldu. Ne garip değil mi? Daha dahası var, okumaya devam..
3. Kadın bakire olabilir ve erkek ise ; evlenmeden seks yapmak istiyor olabilir. Bu yüzden , üç kadınla ilişki başlatmayı reddettim. Ne hikmetse, kemalistim ama dinci bakireler denk geliyor. Nasıl bir şeydir, çözemedim.. Bunun, tam tersi de olabilir bu arada ama çok nadirdir..
4. Kadın bakire değildir ama erkekle evlenmeden seks yapmak istemiyordur. Hiç sevmediğim, gıcık olduğum tiplerdir. Zira erkeği, enayi yerine koyuyorlar. Ha ben bakire olmayan kadınla evlenirim;sadece sevdiği adamla birliktelik yaşamış ve tecrübeme güveniyorsam.
5. Kızı beğenmiyorsam da arkadaş olarak tutmak isterim. Zira kadınların arkadaşlıkları, güzel oluyor. Sevgilim olduğunda, akıl danışırım yani..
Sen de bunların, hangisi var?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir de f*ck budy olarak, tutmak içindir. Yani seninle sadece, cinsellik olarak buluşmak istiyordur
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi ben yorum yazmadan önce diğer yorumları senin cevaplarını okudum sanıyorum biraz Argo ve patavatsız konuşuyorsun çevrene karşı arkadaşının yanında da sürekli böyle konuşuyorsan veyahut tavırların aynıysa muhtemelen çevresine ve ailesine karşı Rezil olmaktan korktu tabii eğer davranışlarını herkese karşı Hep böyleyse Bu yüzden arkadaş kalmak istiyor Eğer böyleyse zaten arkadaş kalması da bahane kurtulmak istiyor sanıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar evliliklerinde çok fedakar oldukları için bir zaman sonra farkında olmadan eşlerine anne gibi davranmaya başlıyor hiç kimse için saçınızı süpürge etmeyin. Ben mesela bütün evin işini tek başına göğüslemem, 7/24 eşime yemek yapamam bir ekmeğin arasına iki peynir domates koyup yemeyi bilmeyen adam zaten evlenmesin. Çevremde de görüyorum mesela çok kadın saçını süpürge etmiş tatlı hoş evine bakıyor her gün çeşit çeşit yemeğini yapıyor çocukları ile ilgileniyor oraya buraya her şeye bir başına koşturuyor kocası olacak adamda dışarda karısını boynuzluyor. Hiç kimse haddinden fazla değeri haketmiyor..
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek kolay kolay arkadaṣ kalmak istemez hatta hiç arkadaṣ kelimesini söylemez bile. Söylüyorsa
1. ya seni beğenmemiṣtir ama yan cepte bekle istemiṣtir (çok yüksek ihtimal)
2. ya seni beğenmiṣtir ama kendine fazla bulmuṣtur yani ona bakmayacağını düṣünmüṣtür yinede bi ihtimal arayı bozmamak için kendini senin yan cepte beklemeye almıṣtır (aptal erkeklerin özelliği bu genelde)
3. seninle cidden arkadaṣ olarak anlaṣacağını düṣünmüṣtür
4. senin arkadaṣından hoṣlanıyordur
03 Yorumla
Soran+1 yılBugün ihtimalle beni yan cepinde bekletmek istiyor
- +1 yıl
Zaten hiç bi erkek potansiyel görmediği kızla arkadaṣ bile olmaz
yani her ihtimalde yan ceptesin
asıl sorun sen kalmak istiyor musun
ben çünkü bana arkadaṣ olarak yaklaṣan erkeklere ben seninle arkadaṣ olmayı onayladım mı da bana arkadaṣ muamelesi yapıyorsun diye azarlıyorum. Benim rızam dıṣında kimse benle kafasına göre arkadaṣ olamaz. Yan cepte bekletilecek kadın değilim. Sende izin verme bence.
Soran+1 yılSana katılıyorum, yarın konuşacağım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
+1 yılArkadaş kalmak isteyen biri diyor ki bana ilgi ver senin ilgini alayım ama o kadar yani. Kendini onunla yorma. Benim yeterince arkadaşım var, seninle farklı bir yol planlıyordum madem olmayacak yolun açık olsun de yolla gitsin. Bunlar hep ümit tacirleri
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılBen gerçek arkadaşlığa inanıyorum karşı cinste. Bir kadın ve bir erkek konuşurken hemen onların flörtleştiğini düşünenleri görünce midem kalkıyor. Hem cinslerin gibi seni kendisiyle kıyaslamaz, haset, dedikodu yapmaz benim en yakın gördüğüm arkadaşım da bir erkek ama şöyle bir durum var mesafeyi biliceksin. Asla lağbali olmayan, saf bir dostluk kastediyorum.
00 Yorumla
+1 yıl1-Ya seni direkt hiç beğenmemiştir
2-kısmen beğenmiştir ama senden daha hoş bulduğu bir kız vardır.
3- Seni beğenmiştir ama ilişkiye hazır değildir
4- Seni beğenmiştir ama kendine layık görmüyordur seni daha üst seviye bir kız olarak görüyordur00 Yorumla
+1 yılArkadaş kalmak istediğim kız olmadı hiç öyle bir şey demedim birine ama demiş olsam sebebi davranışları olabilirdi belki de samimiyeti vs. itici geliyor mu gelmiyor mu he ama beğenmemiş te olabilirim o yüzden. Ben genelde susarak kaybolurum ortadan bu tarz konularda.
00 Yorumla
+1 yıl- Özgüveni diplerdedir.
- Ona fazla geliyorsunuzdur. Sizin gölgenizde kalmak istemiyordur.
- Ahlaki standartları yoktur. Özgür kalıp istediğinde de arkadaşlığınız üzerinden eskileri hortlatmak niyetindedir.
- Adam olan net olur. Ya gider, ya kalır. Ancak arkadaş kalalım diyemez. Farklı isteklerle gelenlere fırsat vermeyin. Derslerine başka yerde çalışsınlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBir adamin beğenme anlayışı senin düşündüğün gibi değil. Benim arkadaşlarım var gayet güzeller duygularını duruşunu bilen yeri geldiğinde olgun yeri geldiğinde deli dolu ama benim sadece arkadaşım. Aşk anlayisi aşkı kendini duygularını gerçekten bilen bir adam da sadece fiziki güzellik ya da sadece karakteristik güzellik değil. Bir bileseni ve yanisyisi var. Onun için sen senin için o doğru insan değildir.
00 Yorumla Seni beğenmemiş olabilir veya geçmişte yaşadığı acı bir ilişki tecrübesi vardır bununda etkisi olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKorkar çünkü evlenmek ister mesela parası ya da ailesinden bir güvencesi yoktur korkar ona mutlu bir hayat verememekten korkar
Sadece maddiyat insanı gerçek mutluluğa götürür ben şu an kız arkadaşımla evlenmek istiyorum cebimde beş kuruşum yok ve ona verdiğim güven günden güne azalıyor öyle güveniyor ki bana bende onu öyle seviyorum ki
Ama maddiyat işte
Bilet falan almaya başladım tutarda evlenirim diye onun dışında çalışarak yıllarca beklemesi lazım beni
Aaah hayat12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGözüm kararacak diye korkuyorum onunla mutlu bir gelecek için herşeyi yaparım
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni gerçekten değerli buluyorum, ancak bazen insanlar sadece arkadaş olarak devam etmeyi tercih edebilirler çünkü her ilişkinin kendine göre bir değeri ve güzelliği vardır. Bu, senin değerini azaltmak anlamına gelmez; sadece farklı bir dinamik arayışı olabilir. Seninle arkadaş kalmak, seninle özel bir bağ kurmayı ve seni önemsediğini göstermeyi sürdürmek anlamına gelir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılYedekte tutuyor yoksa biri var benimle olmak istemişti yani ciddi ilişki ilk öyle tanıştık ben istemedim bir kaç hafta sonra mesaj attı ama oda farkında arkadaş olmak zorunda kaldım niye dedim biliyorsun senden çok hoşlanıyorum dedi
00 Yorumla
+1 yılBeğenmemiştir
Unutamadığı vardır
Önceliği farklıdır okul vs
İlişki istemiyordur
Nasıl biri istediğini bilmiyordur
Kendine güvenmiyordur
Yapısı tek eşli değildir ( aldaatabilir )
Flörtözdür tek kişiden sıkılıyordur00 YorumlaSeni beğenmedi bu ilk ihtimal
Ya da bir erkek yorum yapmış niyeti kötüdür sen de iyi karakterli olduğun için sana yanlış yapmak istemiyordur
Ama ilk ihtimal seni beğenmemesi bence11 YorumlaSiz kızlar arkadaş kalmak istiyorsunuzda, bunu isteyen erkek olunca neden tuhaf geliyor? Beğenmemişte olabilir (kendine güveniyorsan bu seçenek iptal dhdhd) muhtemelen cepte tutuyo başka birinden bu beklentisi varsa, ondan istediği gibi sonuç çıkmazsa senin kapını çalacaktır.
00 Yorumla
+1 yılEğer cidden seni beğenip içinde sana karşı bir şeyler olsa idi elbette sana karşı o da dolu olurdu ama lakin seni beğenmemiş olup senden elektrik de alamamış olablir ☺
00 YorumlaBen mesala her insan ile sevgili olmam arkadaş kalmak isterim öyle tanımak isterim sadece dış görünüş değil her şey ciddi ilişki isterim ama bu işleri aceleye getirmem.
00 Yorumla
+1 yılkişisel tercihleri
geçmiş ilişki deneyimleri
romantik duygu beslememeleri gibi faktörler olabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir çok ihtimal var.
Hangisini sayalım ki şimdi burada 😀02 Yorumla
Soran+1 yılOlasılığı en fazla olanı
- +1 yıl
En karşındaki adam akıllı bir çocuksa en yüksek ihtimali olan şey: beğenmemesi
+1 yılBu sorunun bir sürü cevabı olabilir bazıları: Bağlanmaktan korkuyordur, başkasına aşıktır, o kişiyle ilişki yaşamak istemiyordur veya geydir.
00 Yorumla
+1 yılKısacası begenmemek ama fiziksel den öte davranis ve hareketler konusma ortamda durus vb hareketlerini begenmiyordur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Eğer fikri netse arkadaş olarak görüyor seni sana karşı bir duygusu yokdur. Davranışları farklıysa frenzone ama arkadaşsınız .
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Bu şu demek ben bir etrafımdaki diğer kızlara bakayım yeni birini bulabilirsem arkadaş olarak devam ederiz bulamazsam yine sana gelirim.
00 Yorumlaİstemem yan cebime koy
Hem karnım doysun hem pastam dursun.
Yeme de yanında yat
Deniz gider kum kalır03 Yorumla- +1 yıl
Hanımefendi haset misiniz?
- +1 yıl
Peki inandım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGüzellik olarak değilde anlaşamayacağını düşünüyor olabilir
10 Yorumla
+1 yılNiyeti sapıkça dır
Sende
Düzgün Bir kızsındır10 Yorumla
+1 yılDaha iyilerine layıksın'ın kardeşi. Seni beğenseydi depar atardı emin ol: d
10 YorumlaÇok da onemsemeyin böyle şeyler siz de arkadaş olarak görün
00 YorumlaBazı erkekler ilişki istemez ama hiç olmamasını da istemez
Sevgili arkadaş arası olsun ister00 YorumlaBeğenmekte bir cevap olabilir ama uzun süre arkadaşlar o gözle bakmaya çekinir ve intina edebilir
00 Yorumla
+1 yılseni beğenmiyor çevrendeki kızlar için iletişimi koparmak istemiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBeğenmemiştir. Başka bir şey olamaz, mutlaka yürürdü.
00 Yorumla Sana değer verdiği için, ince fikirli olduğu için, sevgilisi olduğu için, kalbinde biri olduğu için,
00 Yorumlabelki onun erkek arkadaşlarından daha kafa dengisin, kanka gibi yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılBeğenmemiş olabilir, güvenmemiş olabilir, bir şey hissetmemiş olabilir.
00 Yorumla
+1 yılCepte tutmak istiyor
Ya yeterince güzel değilsin ya yeterince zeki vs... ama iyi birisin işte00 Yorumla
+1 yılBirden fazla sebebi var ama önemli olan senin karşındakinin senin için ne hissettiği
00 YorumlaSeni kendine uygun olarak görmemiş olabilir herkesin kriterleri farklı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sevgili olmak zorunda mı? Bu senin eksikligin değil sadece uymaması
00 Yorumla
+1 yılYa biri vardır ya beğenmiyordur ya da kafanız uyuşmuyordur
00 YorumlaYa başkası var ya da bağenmiyor. Ruhuna dokunman lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKudurmuş gibisin, cevap verenlere saldırıyorsun. Tipin de mesajların gibi saldırgansa arkadaş kalmasına bile dua et 😝😂
05 Yorumla
Soran+1 yılSinirlendim 😂😂 bide şunu diyim benim hakkımda yorum yapma yoksa seni bulduğum yerde domaltır s,,
Cevap sahibi+1 yılSkli bayan 😂 komik birisin aslında ama yanına gelirken çelik don giyerim
Soran+1 yıl10 kat çelikten donda giysen benden kaçamazsın
Cevap sahibi+1 yılBarışalım ☺️ anlaşabiliriz mdmdkdkkd
Cevap sahibi+1 yılBeni tanıyor musun ☺️
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi ben mi onlara denk gelmiyorum acaba. Kimse benimle arkadaş kalamıyor şaşmıyor 3 ay 4 ay bile geçse bir tur yürüyorlar.
10 YorumlaYanında güzel görünen kızlar bulundurma eğiliminde erkekler genel olarak. Ancak böyle yapıyorsa büyük ihtimal hoşlandığı ya da unutamadığı başka biri vardır bence
20 Yorumla
+1 yılArkadaşlar kendinize gelin, tanıştığınız herkese yükselinmez. Karşı cins tanışınca illa sevgili mi olmak zorunda? Arkadaş olarakta tanışmayı deneseniz. Arkadaşlık kavramı kalmadı bu yüzden farkında mısınız aloo?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOff bende de ayni durum bide hersey yasayip 1ay sevgili gibi takilip sonra bir sure arkadas kalalim sonra bakalim demesinmi:))
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsevmiyor olabilir arkadaşı olarak kardeşi olarak görüyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılSenden daha iyisini bulacağını düşğnüyor senide cepte tutmak istiyor. Fazla üstüne düşmüşsün biraz mesafe koy seni kaybetme korkusu yaşasın biraz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,5b cevap paylaştı.
+1 yılbelki olabilir ama diğer yandan takılmak içinde olabilire
00 Yorumla
+1 yılHiçbir erkek gelecekte birlikte olmaya ihtimal vermediği bir kızla arkadaş kalmaz
13 Yorumla- +1 yıl
Freud tam böyle dememişti, ama kabul edelim bakalım
- +1 yıl
Freud u dikkate alıyorsan başkalarına neden soruyorsun ki
- +1 yıl
Dikkate alırım da her şeyi değil
+1 yılAma olayın içini bilmiyoruz herrr ihtimal var bence detyali açıkla bahset ona göre söyleyelim
10 YorumlaSözde arkadaş, erkek arkadaş kalamaz ve arzular sürekli
00 YorumlaBegenmemistir, bir sey hissetmiyordur ne olacak ki başka
00 Yorumla
+1 yılNet aklında biri vardır senide yedek tutmak istiyodur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYorumlara verdiğin cevapları gördüğüm kadarı ile biraz patavatsizsin belki o yüzden sadece senle arkadaş kalmak istiyordur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılFazlasını istemediği için
20 Yorumla
+1 yılİstediği sen değilsindir ;)
20 Yorumla
+1 yılSevgilisi var olabilir
10 Yorumlao cocuk seni sevmiyor hanım kardesim
10 YorumlaYedekte tutmak istiyodur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı. begenmemistir ya da baska hoslandigi biri vardir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılAşik olmaktan korkan belki
10 Yorumla - Devamını Gör (81)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat