Ben 32 yaşına gireceğim ama hayatımda hiç sevgilim kız arkadaşım olmadı bu yaşıma kadar hiçbir kızla tanışamadım buluşamadım çıkamadım herkesin 15 18 20 25 yaşlarında falan sevgilisi oluyor ben anlamıyorum herkes genç yaşta nasıl sevgili buluyor? Benim neden bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşver sevgiliyi. kendine başka uğraşılar bul.
hayat sevgiliden kızdan ibaret değil.
hayatına anlam katacak birsürü şey varda aslında sen düşünmüyosun aramıyosun.
takmışsın kafana bi sevgiliden başka bişey düşünmüyosun.
mesela dışarı çıkıp kendin gibi bi arkadaş edinebilirsin.
kendi kendine eğlenebilirsin. dolaşabilirsin. sevdiğin mekanlara gidebilirsin.
bi kere oturup düşünerek sorunlarını çözebilirsin.
ne sıkıntım var? neden sıkıntı ediyom? nasıl çözebilirim? neler yapmalıyım?
bu şekilde düşünerek çözüm üretmelisin.11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ev içinde bir hobin de mi yok? Düşüncelerini, inançlarını, kırgınlıklarını, umutlarını yaz en azından, en azından bunu yap. Hep ben çekingenim, zayıfım diyorsun. Farklı şeyler yaz ama buraya yazma mesela.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de hayatımda hiç sevgilim olmadi aşık oldum ama sevgilim olmadi çünkü çok içine kapanık biriyim liseden sonra da hiç evden çıkmadım 1 kere çıktım o kadar agorafobi ve sosyal fobi var bende intihar etmeyi düşünüyorum bazen
333 Yorumla- +1 yıl
Bende aynıyım çok içime kapanık çekingen utangaç içe dönük sessiz asosyal özgüvensiz biriyim gençliğim tamamen evde geçti senelerdir evden hiç dışarı çıkmadım çıkmıyorum dışarı çıkamıyorum korkuyorum agorafobi sosyalfobi çekingenlik hepsi var bende hiç aşık da olmadım hiç sevilmedim de bu yaşıma kadar hiç sevgilim de olmadı
Cevap sahibi+1 yılBenim durum daha beter insan görünce bile sinir krizi geçiriyorum misafir gelse hemen odama gidiyorum
Cevap sahibi+1 yılBir şey diyeyim mi kendime acayip yabancilastim umarım en kısa sürede kalp krizi falan bir anda ölürüm lütfen bana ölmem için dua et böyle yaşanmıyor gerçekten hayat falan kalmadı bende akıl hastanesine düşerim yakında ailem kesin akıl hastanesine götürecek beni senin ailen nasıl karşılıyor durumu
- +1 yıl
Hayır iyi olman için dua ederim yaşın kaç bence daha çok genç gibisin bak ben 32 yaşına kadar böyle yaşadım dayandım ömrüm eve kapalı geçti senelerdir sıkılarak bunalarak yaşıyorum gençliğim tamamen mutsuz yalnız geçti bende çok düşündüm ölümü ama çözüm değil belkide bunun bir çaresi vardır bilmiyorum ailemde benden bıktı hâlâ ailemle yaşıyorum hayatımı kazanamadım bu yaşta hâlâ işsizim bekarım asosyalim
Cevap sahibi+1 yıl23 yaşındayım temmuzda 24 olucam ama hayat yok bende en son liseden 2015 te mezun oldum ondan sonrası hiç dışarı çıkmadım zaten lisede de arkadaşım 3 kişi falandı onlarla da okulda görüşüyordum çok sessizdim okulda öğretmenin biri bana okul bahçesinde tek başına dolaşıyorum diye deli gibi ne geziyosun demişti çok etkilenmiştim ya ilkokulda da aşırı sessizdim ama yine de sokakta oynuyordum küçükken arkadaşlarım vardı keşke çocukluğumun kıymetini bilseymişim ya ya da çocukken araba çarpsaymış da ölseymişim bu günlerimi görmezdim küçükken 12 yasında mı biri tarafından da tacize uğradım o günü hiç unutamıyorum bir arkadaşım yüzüne tanışmıştım o kişiyle de eve nasıl koşmuştum var ya hiç unutamıyorum gerçekten belki de ruh halimi kaybettiğim gündür o gün
- +1 yıl
Anladım gerçekten zor bir durum bunu yaşamayan anlayamaz sadece yargılar ama ben seni anlıyorum çünkü aynı hayatı yaşıyoruz bende çocukken sessiz utangaç çekingen içime kapanık biriydim ilkokulda ortaokulda lisede sessizdim hiç arkadaşım yoktu asosyalim çekingen utangaçtım kimseyle konuşmazdım herkes beni dışlardı dalga geçerdi alay ederdi seven sayan yoktu hep yalnızdım ve çok kapanık geçti çocukluğum ergenliğim falan sonra lise bittim tamamen eve kapandım ben hiç açılamadım askere gittim geleli 10 sene oldu yine eve kapandım hiç dışarı çıkmıyorum senelerdir evdeyim işsizim hiç gezmedim eğlenmedim asosyalim yalnızım gençliğimi hiç yaşayamadım geçmişim bomboş hiçbir şey yaşamadım görmedim bilmiyorum cahil kaldım hayata karşı güçsüz zayıf kaldım ailem olmasa ben bir hiçim
Cevap sahibi+1 yılYa gerçekten de benim gibi insanlar olduğunu pek zannetmiyorfum aslında dünyada tek ben 6 yıldır hiç dışarı adım atamamış kişiymışım gibi geliyordu şaşırdım açıkçası ama benim ruh halim bitti 1 hafta önce intihar için o kadar kesin bir şekilde karar vermiştim ki son anda ailem eve geldi vazgeçtim
- +1 yıl
İntihar çözüm değil ki hem bu dünyanı hem de ahiretini kaybedersin bende benim gibi olan var mıdır diye düşünüyorum hep ama hiç çıkmıyor beni kimse de anlamıyor çünkü yasamayan anlayamaz herkes basite alıyor benim halimi düzelirsin diyor dışarı çık diyor çalış diyor falan ama olmuyor işte yapamıyorum sanki ben mi istedim gençliğimi eve kapalı işsiz parasız yalnız asosyal mutsuz geçirdim bende isterdim genç yaşta çalışmak sosyal olmak gezmek sevmek sevilmek hayatımı yaşamak ama olmadı yaşayamadım başaramadım daha da kapandım zamanla
Cevap sahibi+1 yılAllah'a pek inanan bir insan değilim ben o yüzden ölmek aslında umrumda olmaz korktuğum şey bu kadar bernat bir hayatı yıllarca daha devam etmem benim 1 seneye kalmadan ölmem gerek böyle yaşamak çok zor deli olarak görülmek üst üste gelen korkularımla başa çıkamamak çok zor her gün sabah uyanıp bir kez daha bu hayatta olduğunu hissetmek çok boğucu ben çok bıktım hayattan seni bilmiyorum ama benim pisikoloji hiç iyi değil
- +1 yıl
Ben çocukluğumdan belli bu durumda olduğum için seni anlıyorum bunu yaşayan anlar sadece bende bunu yaşadığım için seni anlıyorum evet çok zor ömrüm mutsuz geçti hep bunalarak sıkılarak yaşadım evden hiç dışarı çıkmadan geçti ömrüm dışarı çıkamadım mevsimleri yaşayamadım hiç gezmedim eğlenmedim çalışmadım param olmadı hiçbir şey alamadım hep yokluk içinde yaşadım hiçbir şey görmedim bilmiyorum hayatta yani o hissi çok iyi biliyorum boğuluyorum çırpınıyorum hep dibe batıyorum
Cevap sahibi+1 yılEvden değil balkona bile çıkmıyorum ben sen hiç mi dışarı çıkmıyorsun benim gibi yoksa bakkala falan gidebiliyor musun
Cevap sahibi+1 yılAlıştın mı peki insan bir süre sonra alışmak zorunda kalıyor gerçi ama
- +1 yıl
Çocukluğumdan belli böyleyim alışıyor insan evet ama kabullenemiyorum çünkü hayatımda anlam yok boşa geçiyor ömrüm gençliğimi hiç yaşayamadım böyle yaşamak beni boğuyor nefes alamıyorum bu yaşıma kadar dayandım ama artık zorlanıyorum hayata geç kaldım hayatı kaçırdım gençliğim boşa geçti kendime ait bir hayatım yok aileme bağımlı yaşıyorum kendi başıma ne yaparım bilmiyorum hayat çok acımasız ben hayata karşı çok zayıf güçsüz kaldım
Cevap sahibi+1 yılBende çokça düşünüyorum bunu ailem ölse ne olur diye falan hep aklıma intihar ederim gibi geliyor ya da tımarhane
Cevap sahibi+1 yılBenim gibi deliyi kim sever hem beni kimse görmüyor ki hem gördü diyelim ben konuşamam bile hayatım da aşka yer yok aşk falan düşünmüyorum da zaten ölmeyi istiyorum yaşamak gereksiz artık
- +1 yıl
Beni de kimse sevmez bu yaşıma kadar hiç sevilmedim hiç sevgilim falan olmadı beni de hiç gören kız yok hayatımda hiçbir kızla tanışamadım buluşamadım bile yani ben gençliğimi hiç yaşayamadım hayatı kaçırdım hayata geç kaldım ama biliyor musun hâlâ umudum var bak daha çok erken tamamen olumsuz düşünmek için evet bende senin gibiyim düzeleceğimi sanmıyorum ama belki de çözümü vardır bilmiyorum Allah yardımcımız olsun bana hiç veren şey inancım Allaha sığınmak bana hiç veriyor bu yüzden dayanmaya sabretmeye çalışıyorum belki geç olsa da düzelirim tamamen düzelmeyi beklemiyorum çoğu şeyden vazgeçtim sadece ailem olmadan tek başıma hayata tutunabilmek tek isteğim
Cevap sahibi+1 yılBenim umudumda yok artık bende inançta yok bu arada bu kısımda da yasamam için sebebim yok
Cevap sahibi+1 yılNe için umut edeyim insanlara bakıyorum pencereden bazen herkes o kadar mutlu ki yolda yürürken o kadar guvenliler ki hiç korkmadan sokaklardan geçebiliyorlar ben ise göğsümde ağrı ile yaşıyorum her gün o dışardan öylesine korkuyorum ki bir gün çıkmak zorunda kaldığımda araba çarpar ölürüm herhalde o derece korku var üzerinde
- +1 yıl
Bende aynı anlıyorum seni gerçekten bu duyguyu yaşayan anlar bilir bende senelerdir pencereden dışarıya bakarak yaşıyorum dışardaki insanlara imreniyorum market var hep gençler çalışıyor senelerdir onlara imreniyorum ben neden onlar gibi olamadım diye resmen evde çürüdüm çürüyorum hayatım evden ibaret dmhic dışarıya çıkamıyorum gençliğim evde geçti doğadan uzak yaşadım hiç güneş görmüyorum temiz hava almıyorum yürüyüş yapmıyorum erkenden çöktüm
Cevap sahibi+1 yılYa evde yapacak hiç bir şey de yok inan çıldırdım dizi izleyeyim diyorum odaklanamıyorum bile
Cevap sahibi+1 yılBenim ki olmazdı hayat bu kaderimde var olan bir şey kendimi biliyorum
Cevap sahibi+1 yılBen pek soru sormam burda hele kendimle ilgili asla gerek yok insan daha da üzülüyor aslında
Cevap sahibi+1 yılHayata isyan ediyor musun sen Allah'a inanıyorsun ya hiç isyan etmedin mı niye ben diye hiç söylenmedin mi
- +1 yıl
İsyan ediyorum dertleniyorum neden ben diyorum evet ama Allaha inancım var Allahtan korkuyorum belkide sabretmeliyim belkide Allah ileride bize güzel şeyler nasip eder bilemeyiz evet bu hayat imtihan ama pes etmek de çözüm değil ki bilmiyorum ikimizde bir sonuca varamıyoruz sadece dertleşebiliyoruz işte ben sana yardımcı olamıyorum sende bana yani zor durumdayız ben şimdi çıkıyorum sağ ol sohbet için gerçekten benim gibi birinin olduğunu bilmek iyi hissettirdi sen bil yalnız değilsin kendine iyi bak eğer istersen yazabilirsin konuşuruz iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler sende kendine iyi bak
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBirgünde olumlu bir şey paylaş kıyametin geldiğini düşünelim
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGüzel bakarsan güzel görürsün. Sayılı nefesimiz var. Nefes aldıkça umut vardır
Cevap sahibi+1 yılDışarı çık, bir tarz yap bak bakalım seven olur mu olmuyor mu?
Birinin sevmesinden önce sen kendini sevmen gerekir
en iyisi boşver ama senin de biraz fazla yaşın geçmek üzere seninde bul bitane hahahhaha...
115 Yorumla- +1 yıl
Hiç sevgilim olmadı belki de hiç evlenemeyeceğim tamam bunları geçtim ama bu yaşıma kadar bana hiç bakan kız bile olmadı herkesin 15 18 20 yaşlarında nasıl sevgilisi oluyor benim o yaşlarda da hiç olmadı daha başlangıç bile yapamadım bu duyguları zamanında yaşayamadım bu yüzden eksiklik gibi hissediyorum
Olmaması daha iyi olmuş
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa 13 yaşındaki kuzenim bile sevgili yapmış neyin kafası abi
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİlla sevecek birini nerden buluyorlar onu da anlamıyorum 10 20 kişinin arasından
+1 yılDaha benle tanışmadın çünkü xd
116 Yorumla- +1 yıl
maalesef ya hiç olmadı
- +1 yıl
ben biraz ciddi düşünen biriyim yani olursa evlilik olur çoluk çocukla uğraşamam diye olmadı
- +1 yıl
saol sende karamsar düşünme ya olur illa evliliğin yaşı yok
- +1 yıl
tamam sen önce kendini sev sonra dış görünüşüne özen göster giyim tarzına önem göster bak bakayım ozamn nasıl oluyor
- +1 yıl
ya tamam Bi değişiklik yap kas yap kilo al kendine bak kendinde eksik gördüğün yerleri kapat ozaman nasıl bakarlar sana valla bak hele Bi kas yap
- +1 yıl
neden ümitsizliğe kapılıyorsun hemen
- +1 yıl
ya anladım kilo almaya çalış diyetisyene git yani aslında her şey senin elinde ama bunu bil yani
- +1 yıl
asosyal oldun için böyle çünkü evlenmemiş bekar bir sürü hanımefendi var her yerde yaşı büyük yani 30 faln
+1 yılBenimde olmadı
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Herkesin genç yaşta nasıl sevgilisi oluyor? Herkesin oldu da benim neden hiç olmadı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım