Selamlar... Genciz sevgili yapalım, hayatımızda birisi olsun vesaire bu algı olmak zorunda mı?

Selamlar... Genciz sevgili yapalım, hayatımızda birisi olsun vesaire bu algı olmak zorunda mı?
Merhaba,
Yani elbette bir insan zorunda olduğu için hayatına birisini almamalı işin içinde sevgi olmalı anlaşma olmalı kendisine iyi gelen birisi olmalı ama şu bir gerçektir belli bir yaştan sonra tek başına geçmiyor mesela ben 31 yaşındayım ailemle birlikte yaşıyorum aynı zamanda bedensel engelliyim, yani benim de bazen Beni anlayacak benimle sohbet edecek benimle aynı kaderi yaşayacak veya aynı kelimeleri kurduğumda Beni anlayacak bir kadına ihtiyacım olmuyor değil hayatım boyunca aşk konusunda birçok acı çektim birçok sıkıntılar yaşadım bundan dolayı da çok ümidim kalmadı ama Allah'tan da ümit kesilmez diyorum.
Tabii bir de şöyle bir gerçek var her genç insan illaki hayatına birisini almış olmak için almaması gerekiyor yani bir karşı tarafa karşı iyi kötü bir duygularınızın olması gerekiyor. Ama yani %50'ye %50 yalnız başına da hayat geçmez özellikle belli bir yaştan sonra anne baba ile birlikte yaşamak insana bayağı eziyet oluyor yani eziyet derken fikir ayrılıkları kültür çatışmaları yaşıyorsunuz onların dediklerini siz katılmıyorsunuz veya sizin dediklerinizi onlar katılmıyor.
hayır zorunda değil tabi kii
Cevap
6Cevap
Evet, herkes sevgili yapmalı. Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar :D
Hayır illa sevgili yapacak diye bir kaide yok
Hayır zorunda değildir ama aşk insanı gerçekten mutlu ediyor.
Değil ama biraz beceriye bağlı galiba
Değil tabiki
Ya bir insan aşık değilse niye sevgili yapsın
Olsa olmuyor olmasa olmaz garip bir şey
Hayır değil
Hayır tabiiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?