Ayrılmak İstiyorum sözünün şakası olur mu?Sevgiliniz tarafında size ayrılmak istediğini belirten bir mesaj gelmiş olsa ve sonrasında bu bir şakaydı senin sevgini test etmek istedim diyerek açıklama yapsa bunu affedebilir misiniz?
Sevgiliniz ''Ayrılmak İstiyorum'' diyerek size şaka yapsa bunu normal karşılar mısınız?
"Ayrılmak istiyorum." diye bir şaka olmaz. Şaka olduğunu açıklasa bile acaba gerçeklik payı mı vardı diye düşünürüm paranoyak yanım harekete geçer. Ki her şakanın bir gerçeklik payı vardır aslında. Gitsin başka yollarla sevgiyi test etsin böyle test olmaz. Aşırı sinir bozucu bir şey başıma gelse ayrılık sebebi olarak bile kullanabilirim.
Şimdi bu olay kişiden kişiye göre değişir yani sonuçta kişinin karakteri ile veya espri anlayışı ile alakalı bir durumdur Normalde bakıldığı zaman yapılacak çok kötü bir espri dir yani o Tabii kimisine göre de böyle bir şaka kaldırılabilir ama bana göre yani eğer kişi Gerçekten şaka yapma niyetinde ise hiçbir şey demem Ama onda bir eşek saatime denk gelirse ben de ona öyle bir şaka yaparım ki feleği şaşar 😂😂
Cevabım ayrılmak istiyorsan ayrılalım olurdu. Şaka yaptığını söylediğinde, kızmazdım ama hoş olmadığını ve bir daha böyle bir şaka yaparsa geri dönüşü olmayacağını söylerdim. Ben ayrılalım kelimesini hiç laf olsun diye kullanmadım. Ayrılalım dediğimde o iş bitmiştir benim için.