Sevgilimle yaklaşık 2 buçuk yıldır birlikteyiz. Lise 2de tanışıp sevgili olduk. Üniversite sınavına 3 ay kaldı ve kendisi ısrarla msü ye gitmek istiyor. Teğmen olmak istediğini söylüyor ama ben gerçekten korkuyorum. Hem okuması var sonrasında da ayrı bir zorluğu var. Okulda akıllı telefon yasakmış ve dışarı çıkma izni çok fazla yok diyorlar. Ben de biraz araştırdım çok zor diyorlar. Her ne kadar istemediğimi söylesem de o gerçekten kararlı. Okul zamanında çok az görüşme fırsatımız olucak ve belki de görüntülü konuşma fırsatımız bile olmicak. Nasıl dayanıcam yokluğuna. Birbirimizi gerçekten çok seviyoruz. Onu bu kararından dönmeye nasıl ikna edebilirim? Yargılamayın lütfen.
Güncellemeler
+1 yıl
Dün de bu konu açıldı. Tercih dönemi gelince konuşuruz dedi. Sanırım bir ihtimal var 😂
Yargilmak olarak algilama dostum ama bir insani kariyerinden donduremezsin buna hak sahibi bile olamazsin. Onu yapacagi isi engellemeye calisirsan bunaltir kendinden sogutursun. (Denendi)
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklısın gerçekten ben de böyle bir şey istemem ama insan sevince böyle endişe duyuyor işte :)
Bende seviyorum birini oda erasmusa gitti farkli ulkeye fakat eger ki seviyorsan karsindaki insan nasil mutlu olmak istiyorsa saygi duyup sende mutlu olmalisin
Onun mutluluğuyla zaten mutlu olurum ama özellikle o şehit haberlerini falan gördükçe içim gidiyor. Gerçekten üzülüyorum bir gün o şehitlerin yerinde o da olursa diye yani gerçekten saf duygular içeriyor onun dışında tabiki mutluluğunu isterim
Ne alaka ben evlenmekle ilgili bir şeyden mi bahsettim? Sanki benim derdim koca bulmakmış gibi. Evet koca her yerde var ama birbirimizi seviyoruz ve öyle kısa süreli bir ilişki de değil. Sevdiğim insanı sırf bu yüzden bırakamam.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dur daha mülakatları gecebilicek mi boşver girsin belkide geçemez
Yargilmak olarak algilama dostum ama bir insani kariyerinden donduremezsin buna hak sahibi bile olamazsin. Onu yapacagi isi engellemeye calisirsan bunaltir kendinden sogutursun. (Denendi)
Haklısın gerçekten ben de böyle bir şey istemem ama insan sevince böyle endişe duyuyor işte :)
Bende seviyorum birini oda erasmusa gitti farkli ulkeye fakat eger ki seviyorsan karsindaki insan nasil mutlu olmak istiyorsa saygi duyup sende mutlu olmalisin
Onun mutluluğuyla zaten mutlu olurum ama özellikle o şehit haberlerini falan gördükçe içim gidiyor. Gerçekten üzülüyorum bir gün o şehitlerin yerinde o da olursa diye yani gerçekten saf duygular içeriyor onun dışında tabiki mutluluğunu isterim
Gerçek Sevgi uzakta belli olur iyi tarafından bak olaya.
Onu bunu boşver orda okuyanların çoğu manyak oluyor
Benimki zaten manyak 😂 oraya giderse hepten psikolojisi bozulur
Hiç uğraşamam öyleleriyle sana sabır diliyorum kanki
Pomem ya da poem tavsiye edin
O ne oluyor?
Polis meslek merkezi kısaca polis akademisi ya da 2 yıllık pmyo yani polis meslek yüksek okulu
Teşekkür ederim
Rica ederim
Sen yine de istediğin yere git
Sevgilim için söylüyorum. Onu bu kararından döndürmek istiyorum
sana kocamı yok ayrıl gıtsın
Ne alaka ben evlenmekle ilgili bir şeyden mi bahsettim? Sanki benim derdim koca bulmakmış gibi. Evet koca her yerde var ama birbirimizi seviyoruz ve öyle kısa süreli bir ilişki de değil. Sevdiğim insanı sırf bu yüzden bırakamam.
sen onun ısteklerııne saygı gostermıyorsun hak etmıyorsun onu gıt kendıen gore bırını bul
Beni tanımadan onu hakedip haketmediğimi anlayamazsın ki. Keyfimden istemiyorum zaten onun için endişe duyuyorum. Allah korusun şehit falan olursa
sacma normal askere gıtsede sehıt olma ıhtımalı var ucak dustu pasa ve askerler şehit oldu
unutursun merak etme
Ben unutmaktan falan mı bahsettim veya ayrılıcam mı dedim? Öyle bir niyetim yok ben bambaşka bir şeyden bahsettim
bende tahminde bulundum unutacaksın :)
Senin görüşün sonuçta. Saygı duyarım