Gerçekte öyle olabilir ama ben gıcıklık olsun diye bulunması zor olan değerli bir set için anlaşma yaptık. Kargo parası yokmuş parayı gönder adım soyadım belli bende seti kargoya vereyim dedi. Güven ilişkisine dayalı olarak parayı gönderdim ama sonra beni engelledi. Başka yerden ulaşma imkanım olmadığı için suç duyurusunda bulunuyorum. Başkalarını da dolandırmasın falan filan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
olabilir, şikayet edebilir... bu arada sorunla kızlardan nefret etmenin ne ilgisi var?
Polise şikayet etse bile yeter herkese rezil olursun senin gibilerin ne diyip para aldığını da iyi biliyorum
Ben olsam dolandırıcı diye şikayet eder sicilini yakarım
O yolladı kendi istegiyle
Gerçekte öyle olabilir ama ben gıcıklık olsun diye bulunması zor olan değerli bir set için anlaşma yaptık. Kargo parası yokmuş parayı gönder adım soyadım belli bende seti kargoya vereyim dedi. Güven ilişkisine dayalı olarak parayı gönderdim ama sonra beni engelledi. Başka yerden ulaşma imkanım olmadığı için suç duyurusunda bulunuyorum. Başkalarını da dolandırmasın falan filan
verebilir ama birşey kanıtlayamaz hukukta acıklaması yapılmayan paralar borç diye algılanır
Sanal eskort değil mi bu djcklxlz
Geri yolla gurursuz musun
İnsanları kandırmaya ne gerek var.
Dolandırıcı diye şikayet edebilir
Eder yolla kanka geri
32 yaşında olduğun için yazıyorum. bi konuşabilir miyiz
İşte erkek budur helal
ne olmuş?
Soyuncam diye aldın dimi parayı. Dolandırıcılık bu
İnşallah eder
Yaşlı bunagi
30 na gelmişsin profilini genç kız koymuş
Sen anca rüyanda öyle olursun guzel
Yaa gerçekten güzel miyim tamam o zaman inş etmez :))
Daha neler zorla mı aldin
Sen konuşan kızlardan nefret ediyorum
Ne yaşıyon ya
Gizlendi jssj
Kaçma
Attığı paraya bağlı
Niye atiyoki
Ahahah
Ne guluyon kız deli jsjd ben guzelim
🤣😂😅 tamam enguzel sensin 😘
E geri yolla parayı
Sen çok biliyon yelloz