Kocamla hergun bunun kavgasini yapiyoruz mini etek sort gibi seyleri giymemi istemiyor bu sicak havada baska ne giyelimmm neden boylesinizz erkeklerrr
Cevabın nedir?
+1 yılsen nedenini biliyorsun ama ila söyleyin diyorsun... çünkü biliyor biz erkelerde nekadar kendimize sahip çıkmayua çalışsakta gözümüz geçen bayanın gögüs ve kalçalarına takılıyor oda bunu bildigi için sçyleyemiyor ve kıskandıgı için kimsenin sana bakmasınıistemedigi için diyordur bence haklı bende sevgilime giydirtmem kız kardeşimede kısa giyince oldu olacak hiç birşey giymeyin ondan iyi yani. sonuçta her erkek namusunu kıskanır ve başkalarının ondan başka kimsenin ona bakmasını istemez.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılaslında bunun altında sahip olma duygusu yatar temel olarak. Ama kıskançlıkta bir parçasıdır. Bir başkasından sakınma.. Bana göre çokta anlamlı değil. Sahip olmak çok daha farklı bir olgu. Ama herkesin düşüncesine de saygılıyım. İlişkilerde birbirlerini kısıtlamak yerine anlamaya çalışıp ortak noktaları çoğaltsak, nasıl daha güzel daha fazla zamanı birlikte geçiririzi düşünsek karşımızdakinin başarısından, güzellğinden haz alsak gurur duysak her şey daha güzel olmaz mı :)))
00 Yorumla
sizin ki can da kapalı insanların canı patlıcan mı onlar nasıl geziyor öyle sıcağı bahane etmeyin lütfen.. öyle giyinen kızları etrafmda görmek istemyrm gerçekten yanında ki erkeği kıskanmakta ayrı bir mevzu..
00 Yorumla
+1 yılCunki onlar erkek beyinlerini bizden iyi biliyorlar da ondan.
Yani sen sana bakanlarin neler dusundugunu bilemezsin ama erkek erkeğin icini bilir :)910 Yorumla- +1 yıl
Tsk ederim eic icin :)
Her erkek oyle olmasada , %99'u oyle - +1 yıl
doğru söze nedir :D
- +1 yıl
:D işte kafası çalışan kız budur :)
- +1 yıl
- +1 yıl
Bak nasil onayliyorlar :)
Ben bir kizi gordum carsida kiz super mini etek giymis geziyordu , bizim memleket kucuk bir sehir , kiz onde yuruyor bir baktim 70 yasindaki amcalardan tut ergen cocuklara kadar kafalarinj egmis kizin kalcalarina bakmaya calisiyorlar :) kiz bembeyaz guzel bir kizdi ama , kizin yerine ben utandim yemin ederim.
O yuzden dinle erkekleri giyme :) - +1 yıl
helal olsun abla be keşke bütün kızlar senin gibi düşünse valla bravo :D
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
77Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kanks erkekler türk erkeğinin nasıl abaza olduğunu bilirler. Size hayvan gibi bakacaklarını bildikleri için giydirmek istemezler. Hepsi aslında sizi ölesiye sevdikleri içindir. Onlara hak vermelisiniz. Çok sıcak diyorsan bol tişört ve pantalonlar tercih edebilirsin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yıldıkkatımı son yıllarda 2 sey cekıyor...1) unıversıte sonrası memur olmak ıcın ugrasıp kazanamayınca sureklı denedıgı ıcın yıgılma yasanmıs bır genc toplulugu 2) manken olmak ıcın profosyonel fotograf makınelerıyle poz veren kızlar.. hangısınde daha fazla yıgılma var anlayamadım
00 Yorumla
+1 yılGiyen giysin de nasıl rahat oluyor hiç bir şey giymeden çıkıyorsunuz her yer ortada falan.
Ben de şort giyerim ama bir üslubu bir olayı var ne o öyle benim boxerdan daha dar daha kısa mayo bikini kilot bildiğin her yer ortada güzel de durmuyor bu nedenle saçma geliyor..00 Yorumla
+1 yılküçükken annemiz salam kavurma kaşarlı ekmek arası yaptığında derdi ki; "evladım dışarıda çocukların önünde göstere göstere yeme onlarında canı çeker"
vucudnu sergileyen bir kadını canı çekenler olur benim sevgilimi benden başka kimse hayal edemez.10 Yorumlaİlla bir yerlerinizi açmak zorundamısınız.. Bu sıcakta tesettürle dolaşan bayanlar nasıl yapıyor? Demek ki oluyormuş istenince.. Erkeklerde şort giyiyor ama orasını burasını açmıyor benim bile şortlarım dizime geliyor
22 Yorumlaçünkü bacım açık saçık giyinmek = başka erkeklerin sana yavşaması = başka erkeklerin o tür kızları hayal ederek cinsel düşüncelere dalması = sana yaklaşma çabaları... peki siz neden bu akdara rahat giyiniyorsunuz?
02 Yorumla
+1 yılben bu konuda sansliyim , esim asla karismaz tersine destekler. bu adana sicaginda baska ne yapacam baska. carsaf giyecek halim yok ya, Adana sicagi cekilmez ya burada olsan napacaktin , o zaman tam yanmistin
13 Yorumla- +1 yıl
Cehennemde de çıplak gezersin o zaman gagaagaagagagagga
- +1 yıl
way hemseri buldum hayret , ee canım biliyon bizim buralari sonucta , nasil giyinecez ya, tam soylemede neredesin sen
Bakınız çünkü burası Türkiye. Burada her çeşit insanı var eğer yabancı bir ülkede olsaydınız giyme probleminiz ortadan kalkabilirdi. Ancak bura cinsel açlığın Afrikası maalesef. Bunun içinde erkekler Türkiye'nin nasıl bir yer olduğu kanaatine vararak bu sonuca varıyorlar.
00 YorumlaDiğer erkeklerin bakması kocanın haliyle hoşuna gitmese gerek ki normal bir adam buna izin vermez. Meyvelerin bile koruyucu kabuğu var. Kabuksuz meyveyi nasıl için çekmiyorsa yarıçıplak kadın da öyledir işte. Tamam mı?
10 Yorumlatahrik meselesi, erkeğe bağlı simdi yürürken karşıdan mini etekli dekoltesi apaçık birini görse daha zevkle bakmazmı bakar kocan yanında ve yolda sürüyle sana baktığını düşün kocan rahatsız olur hepsini dövesi gelir ama ne mümkün :D
00 YorumlaBenim aklım biraz daha farklı çalışıyor yaptığı şey yüzünden ateşe gircek ki burada 1 dakika dayanamıyor sevdiğimin acı çekmesine müsade etmem gözüyle bakıyorum ben
10 Yorumla
+1 yılerkeklerin bence kendine guveni yok , kendine guven bir erkek karisana guvenir, zaten bir bayan nerde nasil hareket edecegini bilir ya
11 Yorumla- +1 yıl
Kendine guvenirda turkiyede olan sapiklara guvenmiyorlar...
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında buna bir de iyi yönünden bakmayı deneseniz. Sizi çok seven birisi, başka birinin bedeninize bakması düşüncesine bile tahammul edemeyerek sizden böyle giyinmemenizi istiyor. Tamam belki sorun ama yine de bu sizi çok kıskandığını ve sahiplendirdiğini gösterir...
00 Yorumla
+1 yılisityen vardır istemeyen vardır karışayamayız ben olsam karışmazdım onun ağzı yok mu verir ağzının payını sarkanlara. Da
00 YorumlaKıskanma kaynaklıdır... Ben evlenirsem serbest bırakırım diye düşünüyorum... Ne yapacağını bilecek yaşta sonuçta...
00 Yorumla
+1 yılÇok normal bu.
Seni sevdiği ve başkalarından kıskandığı için.
Sevdiği kişinin sadece ve sadece kendisine özel olmasını istediği için..00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılDışarda birsürü yığınla abaza var.. Sen o mini etekleri şortları giydiğinde abaza abaza seni düşlüyüp hayaller kuracaklar... Şimdi bunu bilen bir erkek nasıl izin versin?
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar hürdür ve özgürdür...
İstediklerini giyinebilir ve istedikleri yere gidebilirler...
Ancak öküzler ve namussuzlar yüzünden onların hayvandan daha kötu bir sekilde insanlari taciz ile yercesine kadınlara bakmalari bu özgürlugu kısitliyor...00 YorumlaBende uzun pantolon giyiyorum? Sanki ölceksin sicaktan Allahim yaa.. hemde erkek arkadasim olmadigi Halde yaniiii
30 Yorumla
+1 yılkendilerinden biliyorlar ama içinde olan erkek tesettürlü bir kadına da bakar. giyimle alakası olmadığını anlamıyorlar.
01 Yorumla- +1 yıl
tesettürlü bayana 2 erkek bakıyorsa mini etek giymiş kıza 100 erkek bakar
Çünkü bizim milletimiz görgüsüz. Bacak gördümü gözünü alamıyor. Eşinde haklı olarak istemiyor. İnsan bakar geçer, bakmasın da demiyorum ama öküzlük had safhada olunca oda rahatsızlık duyuyodur.
00 Yorumla
+1 yılKendi cinslerini bizden daha iyi tanıyorlar ve bakacaklarını biliyorlar bu da kıskanmaya sebep bende olsam bende öyle giymesini istemezdim giymem de zaten
10 Yorumlaeger kocanla bu yüzden kavga ediyorsan Allah sana akil fikir versin ne diyeyim kocanada sabir..
00 Yorumlakarşıdan gelen herifin vay be baksana kızı nasıl götürüyor deme ihtimalini düşündüğüm için.
00 Yorumla
+1 yılkendisi tahrik olduğu için başkası için de öyle düşünür ve istemez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılyok canım ne alaka giyin tabi ki
mini etek giyin şort giyin tayt giyin
ooyy fhhffşşş bak içim nasıl gıcıklandı ya00 Yorumla cunku insanlar gormemis gibi bakiyor
kocan hakli
sen rahat etmek isteyebilirsin ancak malesef baska erkekler ac ac bakiyorlar
bnce hic kizma00 Yorumlabende sevmem çünki aşırı dikkat çekiyo insanların benim olana bakması bana göre değil hoşda değil sorun bence fazla zorlama adamın başını belaya sokarsın:)
07 Yorumla"Off sevgilimin bacakları müthiş herkes görsünn"falan dememiz gerekiyordu heralde
00 YorumlaErkekleri çok yakından tanıdıkları nı söylerler hep bu yüzdenmiş. ... tercüme edeyim ben bakıyorum abaza gibi hepsi bakar demek istiyorlar :)
00 YorumlaNerde giymek istiyorsun, burada bikiniyle takılıyor bayanlar alta mini şort üstte sadece bikini üstü
00 Yorumla
+1 yılKışın giyen için ne desinler o zaman :) Gerçi ben kesinlikle karşı değilim , yakışan neyse giymeliler.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı. Sever, kıskanır ve başkasının görmesini istemez. Ayrıca kendi erkek olduğundan diğer erkeklerin ne düşündüğünü ne istediğini bilir :) O duygu katlanılmaz bir duygu.
00 YorumlaBurasi turkiye oldugu icin.. seriyat ulkesi olcaz yakinda cumhur baskanimz sagolsn yasanamaz bir ulke haline getiriyor... ama bir canada bir almanyada yasa esinle o kendisi sana neden mini giymiyorsn der :)
00 YorumlaMini etek giyip tüm çarşıyı kocana düşman mı etcen bole bop gibi bakarlar sonra
00 Yorumla
+1 yılisterleeer isterler seviyosa istemessss sevmiyosa bayram yapaar :DDDD
03 Yorumla- +1 yıl
ayyy evliymişiiin seeen :((( kocan istemez tabikisi
- +1 yıl
cidden evlendin mi bu yaştaa :DD
Diğer erkeklerin, sana, kocanın diğer şort giyen kadınlara baktığı gözle bakacağını bildiği için izin vermiyor
00 YorumlaBir erkeği, başka bir erkekten daha iyi tanıyan olamaz! ;)
02 YorumlaSonra başka erkekler bakıp of lasın değilmi yok arkadaş sevgilim etek giyer ama belirli günlerde ya da evin içinde
00 Yorumla
+1 yılamaaaan klasik türk erkeği işte evlenmeden önce düşünücektin şimdi otur haline yan
00 Yorumlasen kocanın önünden geçen mini şortlu kadınlara baktığını görünce kıskanmaz mısın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 888 cevap paylaştı. giyipte canlı yayın yaparsan İCİNDEKİNİ istemeyiz tabi
00 Yorumlaerkek arkdaşın pipisini salıp dolaşsa sen onun hakkında olmulu dşünür müydün?
00 Yorumla
+1 yılBenim sevgilimde istemiyor giymemi benim olana kimse bakamaz çok istiyorsan benim yanımda giy diyor
11 Yorumla- +1 yıl
klasik erkek bahanesi :))
çünkü insanlar size bakıyor vucudunuzu sergilememenizi istiyoruz
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. sanki erkekler izin vermiyor. senin kocan izin vermiyor oysa ki. kocana sor bizi niye katıyorsun aranıza. :)
00 YorumlaDeğer verdikleri için olabilirmi bir erkek böle diyorsa seviyo dur önem siyodur ondan ama sen diyosan ben malim anlamiyom orasi başka
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocan bole sitelere bole resimler koyduğunu bilse kawga etcek kocan olmaz bence
10 Yorumla
+1 yılbır erkeğı en ıyı erkek tanır. ne duşunceklerını bıldıklerı için.
00 Yorumla
+1 yılİstediği gibi giyinebilir ama... Mahallesine göre giyinmekte fayda var...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşini kıskanmayana Deyyus denir. Ve deyyus olan kişiler ALLAH 'ın lanetine uğramışlardır.
ALLAH 'ın lanetine uğrayanlar asla cennete giremez sonsuz ebedi cehennemde kalır ;) .02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNasıl böyle kesin olarak yok diyosun gördün mü olmadığını? :D
+1 yılBenim yanımda istediğini giysin yakışıyosa tabi. Ama ben yokken giyemez. Kim korucak onu?
00 Yorumla
+1 yılşort var şort var etek var etek var. çok derin bir yorum oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıll*n kocanada sıcak değil mi hava?
hava sadece sana mı sıcak?
hiç sıcağı bahane etme senin amacın bacaklarını sergilemek ve onun bunun masturbasyon malzemesi olmak00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne giyebilirim deme çarşaf giyip gezen var :D şimdi seni niye ben göreyim hı kocanın hayallerini süslemek yetmiyor mu illa millete duş malzemesi mi olmak istiyorsun derdin nedir
00 Yorumla
+1 yıldelikanlı adam istemez herşeyin yeri vardır gösteriş merakı başka bişey degil
00 Yorumla
+1 yılleyli matem özetlemiş durumu. sana göre normaldir ama erkekler birbirilerini bilir
00 Yorumla
+1 yılsizinkilwei istiyor kendi sevgililerinin giymesini istemiyor :)
00 Yorumla
+1 yılCunku erkekler kotu gozle bakiyorlar kimse sevdigine baskasi baksin istemez
00 Yorumla
+1 yılCunku baskasi bakinca kiskaniyor ama baskasini giymesini ister kesin ;-) guzele bakmak sevap der bakarda
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler neden bizim mini etek ve şort gibi şeyler giymemizi istemiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım