Şahsen ben büyük konuşmiyim ama benim erkek arkadaşım buna karissa bir dk durmaz ondan ayriliridim. Allah'tan babam karismazdi. maksat kendimizi göstermek değil bu 40 derece sıcakta birde tişört mü aman aman..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu biraz kültür, alışkanlık ve yetiştirilme meselesi. Açık giyinmeyi çok seven bir ailenin kızı da açık giyinir. Bu gayet normal.
Ben şahsen sevdiğim insanın aşırı dekolte giymesini pek uygun bulmam. Başkalarının benim karıma bakıp tahrik olması beni rahatsız eder. Bu konuda aşırı kapatıcı kısıtlayıcı değilim. Sınırlarımı söylerim başından. Zırt bırt uyarmam. Seven zaten dikkat eder.
Seni kıskanıp da " ya hayatım acaba bu elbise biraz fazla mı açık " diyen adamı ezip geçip onun sözünün bir bez parçası kadar değeri yoksa senin için. Zaten durma orada. Oranı buranı aç istediğin gibi gez.01 Yorumla
Soran+1 yılBen dekolte demedim ki askılı dedim benim giydiğim askılar dekolte olmuyor bu 40 derece sıcakta askılı değilde ne giycez kazak mı
En İyi Cevaplar
+1 yılNasıl ve ne amaçla giydiğine bağlı hava sıcaktır giyer, giyebilir, ortam askılı giyinmeye elverişlidir kaliteli elit bir ortamdır rahat edebilmek adına kendini teşhir edercesine şekilde olmadan giyebilir, diğer türlü giyiniyorsa gene karışmam çünkü gözden ve gönülden uzak dursun öylesi, benden uzakta istediği gibi giyinebilir. Maalesef açık giyinmeyi içmeyi kültür zanneden ahmaklar var bunlarla işim olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılöncelikle herkes istediğini giysin ve karışanları hayatınıza almayın ama açık giyinmek bana mantıklı gelmiyor sıcak diyceksiniz ama üstüne ince bi gömlek giyseniz inanın çok daha rahat edersiniz çünkü güneş direkt tene temas etmiyo hem cikt kanserinden korunursunuz hem de daha efil efil ve rahat bana göre.
00 Yorumla
+1 yılKnk erkekler sadece erkek olduğu için herşeye karışma lüksünü kendinde buluyor keza bunu kadınlar da yapıyor. Herkes kendi işine baksa sorun olmayacak. Askılıya laf söyleyenle kapalıya laf atan arasında fark yok. Herşeye tahrik oluyorsan zaten Çok yaşa yani awq.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
89Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı.
u +1 yılKısıtlayıcı olukları için. her kadın istediği gibi giyinir kimse karışamaz
00 Yorumla
+1 yılInsanlara kendinizi niye karistiriyosun sana karisabilcek sadece ailendir anan baban onun disinda evlensen de karismaz bu sicakta ne giyicektin kazak mi kendinizi ezdirmeyin cidden o tarz insanlar ne hikmetse sokakta agzi acik bakiyolar
40 Yorumla
+1 yılBaşka erkeklerin bakacağını düşünüyorlar ama yolda başka açık bir kadın geçse bakıyorlar … sanırım kendileri ile çelişmeyi seviyorlar
57 Yorumla- +1 yıl
Neresi komik ki
- +1 yıl
Anladımmm
- +1 yıl
Çok doğru dedin. Kendi bacılarına, karılarına biri baksa esip gürlerler ama kendileri başkasının karısına kızına bacısına öküz gibi bakarlar
- +1 yıl
🌷🌷🌷🌷🌷
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaksat kendisini göstermek değilmiş yani devlet izin verse çırılçıplak gezeceksib sıcak bahanesiyle. Peki erkekler derileri daha kalın daha çok sıcağa maruz kaldıkları halde neden askılı gibi kıyafetler üretmediler kendilerine? Çünkü kendimizi teşhir etmek derdinde değiliz. Sevgilisi/karısı yanında askılıyla cropla gezenlerin mezhebide olağanüstü geniş zaten.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapalıyım ve aşırı konforlu sıcaklarda açıldıkça daha da yanıyon güneş direkt temas ediyor çünkü.
Uzun kollu ama bosbol bir şey giysen farki anlarsın
81 Yorumla- +1 yıl
Haha doğru benim de kapalı arkadaşım var kızın teni bembeyaz Temmuz ortasında 😄
+1 yılBen erkek olsam bu yüzden ayrılacak bir sevgilim olsa tekmeyi vururdum daha hızlı gitsin diye. Ben bile rahatsız oluyorum bazılarının giyiminden. Soyunmak için her arıyorsunuz, sıcak da sizin bahaneniz olmuş.
13 Yorumla
Soran+1 yılİnsanların ne giyeceğine sen mi karar veriyorsun. Ne yani daha kapalı giyince daha mı namuslu olunuyor
- +1 yıl
Onsonloron no goyocono sonmo koror voroson 😂
He ben karar veriyorum fazla konuşma 😂
Soran+1 yılHe he öyle
+1 yılbizim millet ökküzzz bakıyorlar. minibüste tayt giyenlerin önüne ve arkasına bakıyor. askılı giyenlerin me-me lerine.. kendi kızları olsa savaş çıkar minibüste..
23 Yorumla
Soran+1 yılBen İzmir' de yaşıyorum kimsenin kimseye baktığı yok rahatız yani burada herkes böyle
- +1 yıl
orası İzmir, en çağdaş, en uygar, en aydın, en demokrat, en akıllı insanların yaşadığı şehir orası..
Orada öküzzler sığırrrlar yok.
Soran+1 yılDoğru sen nerede yaşıyorsun bunlar oluyor
+1 yılİsteyip istememesi kendi problemi. Dinleyen kim hiç kimse 😆 askılı giyme, kırmızı oje sürme, dışarı çıkarken haber ver, anlık at ne giydin bakayım, şunla konuşma, gitmeden izin al oldu başka paşam 😆😆
01 Yorumla
+1 yılAsla kıyafet karışmam abi giysin kendini biliyorsa güveniyorsam elin o... c... Kafasını dönderecek diye niye kisitlayip hayatı zindan edeyim benim sonuçta namusu da benim güvensizlik tamamen ortam tamam kötü ama kendini kollayabilir
00 Yorumlaya sevgilim olsa ve böyle giyinse, karın kısmı fazla açık olduğu için ve malum benim yaşadığım yerde herkes herkesin vücuduna baktığı için ona yapmazsan olmazmı bak şöle falan derdm, yok anlamıyosa napacam jopla kızı duvara bağlayıp öldürecek değilim ya. ama yaşadığım yere göre izin vermezdm
00 Yorumla
+1 yılanası babası karışmıyorsa ben kimim anasını satayım djsldkjsjd benim yanımda istediğini giyebilir kız arkadaşım. kimse laf edemez zaten.
10 Yorumla
+1 yılSiz giymeyince ne kaybedersiniz açık giyinmenizi istemezler
28 Yorumla- +1 yıl
Kaplmsn
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Xprm yok müsaitsen gl
- +1 yıl
😻
- +1 yıl
Roketi sallamış, demekki böylede gezilebiliyor
- +1 yıl
Anlamadim
- +1 yıl
Yanmak bahane sen bu şekilde yanmıyorsan oda yanmıyordur amaçları teşhirciliktir diyorum. 🤦🏻♂️
- +1 yıl
Anladim
+1 yılBana kimse karısamz askılıda göre mınıde cropta en son karısan sevgılımı yedım
20 YorumlaHiç bilmiyorum giydiren giydiriyor nasıl bu kadar ılımlı örnekler olabiliyorken nasıl bu kadar hayattan soğutabiliyorlar
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılBenim öyle kısıtlamam yok giyebilirler ama benim şöyle bir tavsiyem var nerede nasıl uygun bir kıyafet varsa öyle giyinmeli herkes
00 Yorumla Yahu narin teniniz yanmasın diye karisiyor olabilirmiyiz acaba hem koca memelilerin askili giymesi cok sacma olur
00 YorumlaBen sıcaklarda vücudumun direkt temas halinde olmasını sevmiyorum ama tercih ve o tarz erkekler de var
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 474 cevap paylaştı.
+1 yılNeden? Askılı giyince ne oluyor ki? Yoksa askılıya da mı açık diyorlar erkekler? Yokk artık. 😅👍🏻
00 Yorumla
+1 yılŞu hırkayı öyle yapınca ne geçiyor elinize ergenler..
10 Yorumla
+1 yılÇünkü öyle işte bilmek zorunda değilsin sende onlarla takılma
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖzgüvensiz, sinik, pısırık erkek kadınını kısıtlar. Bir dakika durmayın böyle tiplerle.
00 Yorumla
+1 yılElindekini kaybetme korkusu. Genelde ezik erkekler yapar bu olayı.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim sevgilim ona karısmıyo ama kısa gobegi 2 cm bile gösteren crop giymeme cok sinirleniyor kızıyor bende giymiyorum karnımı belimi gösterecek seyler
00 Yorumla
+1 yıldedi ve sonunda ayyyyy seviyor ki karışıyor dersin inandırıcı değilsiniz.
00 YorumlaNiye güneşin altında askılı tişörtten daha kötü
Güneş direk tenine vuruyor00 Yorumla
+1 yılaskılıya karısan erkek ozguven problemı yasıyordur net
00 Yorumla
+1 yılAmaç kendinizi göstermek değil ama askılı kıyafetler gerçekten çok açık görünüyor
00 YorumlaBir şeyi giymek için niçin erkeklerden izin ya da onay almak gerekiyor sorgulayın bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bunu dedin ya gör bak öyle aşık olduğun biri çıkacak ki karşına her dediğini yapmak zorunda kalacaksın ve bunu da giymene izin vermeyecek. Allah kerim göreceksin.
00 YorumlaBeden senin istedigini giy istemiyen kimmiş
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin yorumlarına bak yaa koldan bile tahrik oluyorlar resmen. Abaza deyince ben suçlu oluyorum
01 Yorumla
+1 yılBanane ya ne giyorsa giysin isterse çıplak gezsin sanki karım
00 Yorumla
+1 yılEskilerden ne gördulerse onu yapiyorlar beyinlerini yormak istemiyorlar
00 Yorumla
+1 yılYani tercihlere kimse karışamaz Allah dışında ancak bir erkek seviyorsa kiskanabilir ama dozunda
00 Yorumla
+1 yılBen istemiyorum sevmiyorum tencere kapak mevzusu zaten
00 YorumlaEskiden askılık giyiliyordu değil mi o çöl sıcaklarında
00 Yorumla
+1 yılBence de saçma mesela ben atletle geziyorum başkasına karışma hakkım yok.
027 Yorumla- +1 yıl
kul sus için de günahkardır
- +1 yıl
Müslüman değilim
- +1 yıl
kul dedim, müslüman demedim.
- +1 yıl
örnek: hayvana su vermemek günah değil diye karar veriyor insanlar.(Allah korusun) sen de tarafsız kalınca günah işlersin. belki senin oyunla değişecekken hayvanlara su verilmez artık.
- +1 yıl
@BarbarConanConilesh tamam ben kendimi kul olarak değerlendirmiyorum
- +1 yıl
yok musun? :)
- +1 yıl
yani sakıncası yoksa senin için ne olarak değerlendiriyorsun?
- +1 yıl
@BarbarConanConilesh Ben varım ama kulu olduğum biri yok.
- +1 yıl
Yolda bir kitap bulsan yazarının olmadığını düşünmezsin. Kendini bulduğunda yaradanının olmadığını nasıl düşünüyorsun ki?
- +1 yıl
@BarbarConanConilesh İkisi aynı şey olmadığına göre bunu tartışmamız anlamsız olur.
- +1 yıl
aynı şey değil ama benzer şey. Peki aynısını sorayım; kendini bulduğunda yaradanının olmadığını nasıl düşünüyorsun ki?
- +1 yıl
@BarbarConanConilesh Benle bir iletişime geçmediği için.
- +1 yıl
Abim seninle iletişime geçiyordur. Ama unutuyorsun ya da dikkat etmiyorsun. Tövbe aşaa sen ben peygamber değiliz.
- +1 yıl
Ama anlayacağımız şekilde iletişime geçer. Mesela neden burdayım diye düşünürsün; bir kaç gün sonra yolda yürürken araba çarpmak üzere olan birini uyarırsın. Cevap gelmiştir.
- +1 yıl
@BarbarConanConilesh Peygamberlik diye bir kurum da yok zaten. Dinlerin hiçbir gerçeklik payı yok. O yüzden belki bir tanrı olabilir ama olmama ihtimali daha yüksek.
- +1 yıl
Peygamberlik kurum değildir. Uyarıdır. mesela günlük hayatta da çok uyarı alırız ama çoğuna dikkat edemeyiz. Eğer Allahın yokluğuna ihtimal vermeseydik yapacağımız sevapların da bir anlamı kalmazdı. Sen bilirsin umarım doğru bir hayat yaşarsın.
- +1 yıl
umarım doğru bir hayat yaşarız*
- +1 yıl
@BarbarConanConilesh Dediğim gibi bir uyarı yok.
- +1 yıl
Mesela küresel ısınma neden oluyor? CO2 miktarının artmasıyla dünyada sıcaklıkları tutan hava molekülleri arttığı için. Demekki CO2 miktarının artması küresel ısınmanın olacağına bir uyarıdır. Peki bu uyarıyı yapan CO2 mi CO2 de o özelliğin olmasını sağlayan yaratıcı mı? Eğer bir yaratıcının olduğuna inanırsan bir gün sebebin CO2 den kaynaklanmadığını da anlarsın. Uyarı gelmiş olur.
- +1 yıl
bu sadece çok basit bir örnek
- +1 yıl
Yani inanmazsan uyarı gelmez. Zaten kitapta onların gözleri kör kulakları sağırdır. bu yüzden olabilir.
- +1 yıl
tipim nasıl bu arada :D
- +1 yıl
@BarbarConanConilesh CO2'de özelliğin olmasını sağlayan moleküler yapısı. Kaldı ki Kuran'daki çelişkilerden bahsetmeyeceğim.
- +1 yıl
moleküler yapısında bi şey yokki. 2 OKSİJEN Bİ KARBON. SU (H2O) gibi moleküler yapısı var ama karakter, her şeyi farklı. Kuranı ben de tam okumadım.
- +1 yıl
@BarbarConanConilesh Tipin iyi abi. Tanrı var olabilir evet ona itirazım yok ancak Muhammed'in tanrısının doğruluğuna inanmıyorum. CO2'de önemli olan sadece atomlar değil çekirdek düzeni ve atom altı kuvvetlerle ilgili
- +1 yıl
Teşekkürler :D Hayırlısı olsun :)
- +1 yıl
@barbarconanconileshsh Rica ederim 😎
benim sevgilim ateistti bardan çıkmıyordu o bile istemiyordy mk
04 Yorumla- +1 yıl
Niye
- +1 yıl
Kiskanclik baska bir mevzu
- +1 yıl
Benjmki rimel surmemi bile istemedi kıskanıyor mu simdi bu
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa zaten erkekler başka kadınların askılı ile gelmesini ister. Kendi kadınını da kapatmAk. Çok saçma insanin hayatına karışmak..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu moda çok garip birsey mk eskiden herkes tişört giyerdi kimsenin sesi çıkmazdı şimdi herkes crop tayt şort gittikçe incelmeye başladı umarım ilerde herkes çıplak olur gözümüz bayram eder
10 YorumlaBabasının karışmadığı yerde benim karısmam dogru olmaz taaki evlenene kadar askılıda giyebilir lakin yerine göre
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl40 derecede ha tişört ha askılı aynı şey ufak bir 5 cm lik kol farki
10 YorumlaModa & Stil konusunda 819 cevap paylaştı. dar görüşlü oldukları için bunun başka açıklaması yok
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBize neden askılı yok ya tişört giymek zorunda kalıyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZaten bu kafa yapısıyla erkek arkadaşın olmazdı. Zaten olmamış ancak fb olmuştur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürk toplumu özelikle türk erkeği giderek yobazlaşıyor, araplaşıyor bu yüzden.
08 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka
Cevap sahibi+1 yıl@Meraklıpanda01 çok alaka, kadınlara yapılan ve giderek artan baskıların farkında değil misin? Ülke araplaşıyor her geçen gün.
- +1 yıl
Belki kıskanıyor başkalarından arpalıkla ne alakası var
Cevap sahibi+1 yıl@Meraklıpanda01 kıskanacak bir şey yok hava sıcak
- +1 yıl
Kendi adına konuş
Cevap sahibi+1 yıl@Meraklıpanda01 sen sanki başkasına bakmıyorsun
- +1 yıl
Demek ki dikkat çekiyormuş bak. Neden baksınlar sevgilime ya da eşime
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilim yok ama olsaydı bile karışmazdim yani karışmam
00 YorumlaModa & Stil konusunda 602 cevap paylaştı. Sen rahat ediyosan kimsenin karışmasına gerek yok bence
00 Yorumla
+1 yılMemeler hop hop ediyor seni duvardan duvara vururum elime geçme
02 Yorumla
Soran+1 yılKimi duvardan duvara vuruyorsun birde beni tehdit ediyor bak. Alt tarafı askılı dedik dekolte değil
- +1 yıl
La ne tehdidi çılgınım ben. Ben seni döneceğim aklına gelmesin sakın! Sev. isirrdim dedim. Duvardan duvara. Allaha yemin olsun teslim et bana kendini ayaktan alnına kadar seni öpe öpe sahip olmazsam. Kadına el mi kalkar. Saf duvardan duvara. Sen anlamamison beni gül. Aman boş her kadın aynısını dedi.
Karışmıyorum hava sıcak bu sıcakta çuval mı giydiremem Kadına eziyet olur Erkekler kendini geliştirmesi lazım
00 Yorumlayaya haklısın erkeklerın canı yok onlar kot pantalon gomle kyada tsort sacmalama amacınız goruntu
00 YorumlaBen olsam askılı değilde direk tipinden tarzından çıkmam senle
00 YorumlaBen karışırım giyimine askılıyı evin içinde giyebilir dışarda giyemez kıskanırım
00 Yorumla
+1 yılTişört giyilebilir herkes askılı giymek zorunda değil ama tabi dediğin gibi kimse giyimine karışamaz
00 Yorumla
+1 yılGiyside kısıtlama yapmam ben, ben giyim önemli bence hoş görünmeli
00 YorumlaKıskançlık, türk erkekleri böyle , şuanki sevfilim yabancı ve asla giyimime karışmaz çok mutluyuz
01 Yorumla
+1 yılBana kimse karışamaz valla
40 Yorumla
+1 yılEğildiğinde her yerin açılıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılDekolteli demedik askılı dedik sen soruyu okumamasin
- +1 yıl
Hayatım askı da olsa esnemiyor mu aşağıya doğru?
Soran+1 yılYoo benim aşağı doğru esnmiyor ben gayet ustruplu giyiniyorum
- +1 yıl
Peki asko
+1 yılÇünkü erkekler
00 YorumlaBen isterim crop falan giysin yani
00 Yorumla- Devamını Gör (61)
Devamını Gör(106)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi