Toplumsal algıdan ve kültürden kaynaklı, toplumumuzda bazı kültürel düşüncelerimizden ötürü açık giyinen kadınla ilgili kötü konuşuluyor ve erkeklerde bu kültüre maruz kalıyor ve erkekler arasında bazı kadınlar arasında böyle giyinenler için kötü algılar yapılıyor bunun içinde büyüyen bir erkek eşi olduğunda, böyle giyinmek istediğinde aklına bu tarz şeyler geliyor. Bende bir erkek olarak başka bir ülkede rahat bir toplumda sevgilimin böyle giyinmesinden rahatsız olmam ama böyle giyinenle ilgili kötü konuşulan bi yerde sıkıntı yaşıyorum çevreme anlatamıyorum, sorun oluyor. Bu algı kırılırsan herkes rahat edecektir
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEteğin uyandırdığı hisler var çünkü.
Sürekli açıldı açılacak hissi bütün erkekleri etkisi altına alır bide bazı kızlar çok kısa giyinip frikik veriyorlar bilerek.
Eteğin altının boş olması cinselliğe hazır olması da erkekleri tahrik eder.
Bunu bildiğimiz için kıskanıp karışıyoruz.
Bazı kızların bacakları güzel olmuyor kısa etek giysede bakılmaz ama bazen bacağı çok iyi olan var erkekleri tahrik edecek cinsten haklı olarak kıskanırız.
Kadın bacakları cinsel öğedir değilse pürüzsüz yapılıp reklamı yapılmazdı cinsel hareketlerle.517 Yorumla- +1 yıl
+ Ayrıca kadınların neredeyse giydiği bütün kıyafetler erkeklerin fantazi hazlarına göre tasarlanmıştır, kapalı giyinmek isteyen kız bile reyon da doğru düzgün kıyafet bulamaz çünkü hepsi erkeğin cinsel zevklerine göre yapılıyor.
Taytlar, etekler dekolteler yırtmaçlı kısa etekler erkeklerin ilgisini uyandırma mantığıyla çizilip tasarlanmış.
Bırakın da kıskanalım!! - +1 yıl
Pürüzsüz yüzeyler erkek için tahrik unsurudur, kıllı bacakla etek giysen bakan olmaz zaten 😄😄 tüylerini almadan giyin bakalım
- +1 yıl
Tamam bak sonuç olarak zaten kadın vücudu mahrem birşey, yani daha açık söyleyeyim kadınlar doğuştan çok seksi yaratıldı bacağı bile erkeğe haz veriyor düşün, seksi yaratılmak bir yana birde seksi kıyafetler giyinince iyice uçuyorsunuz. Erkek tahta gibiyken kadınların kıvrımlı vücudu var yani seksi giyinmek bir yana çuval giyseniz zaten çekici oluyorsunuz bide kısa etekler vesaire iyice nirvana yapıyor.
Siz bakmayın erkeklerin bakmıyoruz demesine bikinili kadınlar bile erkekleri bilinçaltında tahrik eder. Biz bunların farkında olduğumuz için sahip olduğumuzu kızı korumak istiyoruz - +1 yıl
Doğuştan tüysüz diyorsun işte tam olarak konu bu kadın vücudu mahremdir bu yüzden.
Özellik bakımından erkekten çok üstte çünkü - +1 yıl
Bakın bazı gerçekler var.
Eskort kadınlar niçin açık giyiniyor mesela? Müşteri çekmek için.
Sıradan bir kadın da açık giyinince aynı mantığı düşünüyor erkekler. Ve neden dar ve açık özellikle?
Taytı rahat olduğu için giyen kızların, rahatsız edici dar pantalonu giyme mantığı çok açık bence. Vücudu teşhir etmek.
Zaten amacı bu olmayan kızlar bol giyiniyor. - +1 yıl
Bende dahil olmak istedim, isteyen istediğini giyer ama sonucunda sevgilisi veya eşinin yaptırımına maruz kalır yani en uç örnek mini etek giyersen senden ayrılırım der, sende ona göre hareket edersin kimse zorla birşey yaptırmıyor
- +1 yıl
Bunun mantıkta yeri yok, ben karışmam mesela kimseye sevgilime de karışmam ne giyerse giysin çıplak olmadığı sürece ama ben gerçekleri söylüyorum.
Yırtmaçlı etek erkeği acaba eteği açılır mı görür müyüm hissini uyandırır o mantıkla tasarlanmış , göğüs dekoltesi de her an göğüs uçlarını görme isteğini uyandırır o mantıkla yapılmış - +1 yıl
Ve açık giyinen kızların amacı bellidir kim ne derse desin.
Moda için giyinen kızları ayrı tutuyorum. Moda için yakıştırmak için giyiniyorsa o kız istediğini giyer bence ben desteklerim bile. - +1 yıl
Kendimi baz alırsam tayt da giyiyorum etek de elbise de pantolon da eşofman da ama genelleme yapmak yanlış teşhir etmek gibi bi amacim olmadı olmaz.
Bn kendimi seviyorum vücudumu beğeniyorum ve yakıştırıyorum hepsi bu.
Ha bide ölçü var elbet bnde etek göbeğe kadar değil taytin üstüne uzun sweat vs
Ama ne bakış açısı ne de bize kadınlara yapılan genelleme hiçbir zaman degismicek. - +1 yıl
@SeverusSnape7 öyle ama ayrılık kavga tartsma sebebi bu ve buna benzer şeyler hep
- +1 yıl
Ben zaten iyi niyetli şekilde açık giyinen kızlara kötü gözle bakmam desteklerim bile yolda da dikkatimi bile çekmez. Ben olan şeyi söylüyorum sadece.
Mesela o tayt dediğini şöyle açıklayım önceden tunik giyiniyordu kızlar taytın üstüne kalçası poposu gözükmesin diye ardından o tunikler yok oldu açtılar tunikleri popoları gözükse de rahatsız olmadılar.
Ee onceden neden giyiniyorlardı? Demek ki ortada yanlış birşey var - +1 yıl
Tayt kadını olduğu gibi çıplak gösteren sadece tenine siyah renk veren birşey.
Külotlu çorap daha kapalı tayttan külotlu çorap giyin daha iyi 😄 - +1 yıl
Gerçeği bu ama ☺️
+1 yılHayırdır müdür gavatara mı benzettin
Desem kaç etek giyemeyecek vücuda sahip, veya eteği yok giyemio, ya da babası kızıyor ammmmaaa burda show yapacak ciyak ciyak bıdıbıdı yapacak
Ne diisen olim sen vb. Gibisinden çaqqal eleman görüşüme dadanır (soru işareti)38 Yorumla- +1 yıl
Hahshsshsh olursa söylerim s. s
- +1 yıl
Yo söylemem
Mübarek ramazan hürmetine affedildin sbsbsbsb - +1 yıl
Sinir randomu mu onnar da 🦍😳
- +1 yıl
Ben de sinirlenim mi 😍🥰
+1 yılSiz erkeğiniizn mali mwydanda gezmesine karışirmiydiniz? Buna göre empati kurn
15 Yorumla- +1 yıl
Aynı şey değil mi 😃
- +1 yıl
Verilen eigler geri mi isteniyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
+1 yılBunun neden istenmediğini en iyi kızlar bilir. Sala. ğ. a yatıp doğruymuşu gibi davranmayıda en iyi kızlar biliyor. Yaw bırakın bu muhabbetleri. Sizde izin verenlerle takılın. Zorlamı izin vermeyenle berabersiniz. Herken kenine göre birini bulursa izin mevzusu olmaz. Nokta
10 YorumlaErkeğine göre değişir. Fikirler, görüşler vb faktörler birazda karakter ve kişilik tabi ki bu gibi durumları ortaya çıkartıyor. Benim bir sorunum veya derdim yok. Etek giyebilir. Muhafazakar ve tutucu biri değilim. Bu birazda zihniyet meselesi. Ben özgürlüğe önem veren ve saygı duyan birisiyim.
20 YorumlaModa & Stil konusunda 622 cevap paylaştı. Sorun etek değil bizler sevdiğimizin vücudunu belli edecek vücut hatlarını belli eden elbiseler siz bunlara etek tayt şort ne derseniz artık bunların giyilmesini istemiyoruz.
Baktığın düşündüğün zaman eğer mantık varsa tabi ki karşındaki insanda, ya bu adam harbi beni düşünüyor bu kadarı hoş değil haklı deyip ona göre giyinen kız baş tacıdır.
He aksini düşünen kızla da bizim işimiz olmaz en azından benim işim olmaz..😏20 Yorumla
+1 yılÇünküsü hemcinslerinin nnne kadar kötü düşüncelere sahip olduğunu biliyorlar. Kendileri de böyledir eminim, böylesine rastlamamak binde bir ne yazık ki
70 Yorumla
+1 yılÇünkü kendi kısa etek dekolteli giyinen kızlara kadınlara bakarlar sende öyle giyinip onunla gezerken aklı bakıyorlar düşüncesine kapılır kendinden yola çıkarak
210 Yorumla- +1 yıl
Benim kız arkadaşım da yaz aylarında kısa etek ve dekolteli giyiniyorum sen bana karışamazsın evlensek bile diyordu Bende ayrıldım boşuna zaman harcamaya gerek yok Müslüman Müslüman gibi giyinmeli giyim de herkesin kendi tercihi karışma hakımda yok kendi denginde birini bulur inşallah
- +1 yıl
Ben öyle bir şey demiyorum ama Müslümanın giyinme ölçü ve adabına uygun olmalı tabiki Müslüman olduğu gerçeğini değiştirmez
- +1 yıl
Yoksa dayak geliyordu diyorsun
- +1 yıl
Dayak tercihim iftardan sonra oda 😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🤲 kardeşim
Moda & Stil konusunda 396 cevap paylaştı. Sahsen isterim. Yani ille etek giy diye zorlarim anlaminda degil. Giysin yahu ne istiyorsa. O ne sacmalikmis?
10 YorumlaModa & Stil konusunda 327 cevap paylaştı. Ne alaka her birey istediğini giyemekte özgürdür , eğer bunu sorun eden biri varsa ayrılırsın ya da hiç beraber olmazsın biraz sanki şikayet edeninde suçu var gibi.
12 YorumlaAslında cinsel dürtülerini iyi tanıyan bir erkek, etek giymesine karşı çıkmaz.
Fakat ülkenin refah yapısı ve toplumda ki diğer erkek düşünce yapısını bildiği için kendine ait olan hayvansal kanun içgüdüsü olarak dişisini diğer avcılardan uzak tutar. Modern medeniyet dünyasında ki tanımı ; sahiplenmek.
Bu da kadını bir objeye, elde tutulacak mal gibi bir düşünceye itiyor.
Etek bir dişiliği lezzetli bir çekiciliğe taşır. Görsel olarak hitap eder.20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen karışan biri değilim ve yanlızım aslında sizde karışılmasını istiyorsunuz
Bana karışmasın ama giymememi istesin isterse kavga ederim inatla giyerim ama karışmazsa beni sevmiyor kıskanmıyor diye ayrılırım40 Yorumla Abi çünkü erkeklerin içinde nasıl muhabbetler döndüğüne şahit oluyoruz siz kadınlar erkekleri bizden iyi tanıyamazsınız o yüzden açıkçası yaşlı dayılar bile utanmadan kızı yaşındakilere gözü çıkarcasına bakıyorlar diyeyim anla.
30 YorumlaAslında mesele dikkat çekmek. Dikkatlerin üzerinizde olması rahatsız eder genellikle erkekleri. Bu da biraz özgüvensizlikten biraz da o bakan erkeklerin aklından gecenleri az çok tahmin ettiğimizden gelir.
40 Yorumla
+1 yılBaşka erkekler bakmasın diye. Zira hemcinslerim aç kurt gibi gözleri dönmüş damacanaya bile hallenen bir ülkede etek giyen kızaaa bakarlar hatta ileri bile giderler ayılar görgüsüz namussuz şerrefsizler
10 YorumlaGalib bende de erkek damari var bir tane etegim yok.
70 Yorumla
+1 yılEtek giyip frikik verecek şekilde takıldığınızdan olabilir mi acaba hmm.
14 Yorumla- +1 yıl
Özgürlüğü sanırım her yerinizi gösterme olarak gördüğünüz için
- +1 yıl
Yoo öylesiniz gayette aslında. Ama sana göre öyle geliyor diz hızasında giyilen eteğe kimse bir şey demez ama taa göbeğinize kadar çektiğiniz etekleri de biliyoruz amaç ne bu durumda sence?
Kimse istemez diye bişeyi yapmaktan vazgeçmem. Bana giyme diyen olmadı hiç 🤷
70 YorumlaNamuslu görünmek istiyorlar ama kadın giyebilir istemiyorlardı başka birini bulsunlar o kadına baskı yapmasınlar
56 Yorumla- +1 yıl
namus mu istedikleri zaman namus ama kendi mefaati icin namus yok
+1 yılbaşkaları bakmasın diye herkes herşeyi görürse özel ne kalcak ki
50 YorumlaKendisi rahatsız olmuyorsa giyebilir ayrıca bakıyorlar demişler abaza olan kapalıya bile bakıyor napayım kızı kavanoza mı kapatıp gezdireyim? ben dikkatimi çekse bile bakmam kafamı çevirir yoluma bakarım ya çocuklarının beyni skinden çalışıyorsa napayım rahat bırakın kızları ya
10 Yorumla
+1 yılBence sorun yok. Ben pek karışmam ama çok fazla mini olup da kendisini riske atmasın. Ve hayvan gibi bakıyorlar. Bazen benim de gözüm kayıyor olabilir.😅 Biliyoruz yani hemcinslerimizin potansiyelini.
10 Yorumla
+1 yılKisa etekten bahsettiğini düşünüyorum. Çünkü bir kadin kisa etek giyince erkekler ona bakar gözleriyle bir suzer kimse sevgilisine öyle bakilmasini istemez. Erkeklerin doğasında var bu her kadin gördüğünde onu süzer. Ilgi çekici birsey varsa da daha çok bakar.
10 Yorumla
+1 yılEtek giymesinde sorun yok. Mini etek giymesinde sıkıntı var. Birçok erkek için durum bu..
Benim için farketmez, benim sevgilim olsun da, isterse sütyensiz gezsin.10 YorumlaAşağılık kompleksi olabilir veya erkek olması sebebiyle kendisinden yola çıkarak hemcinslerinin sevgilisine bakınca neler hayal edeceğini, ne düşündüğünü bilmesidir. Erkekler ile bir kavga ve diyaloğa gitmek daha zararlı çıkma ihtimali olan bir durum olduğu için kadını kısıtlamak daha kolayına gelir.
10 YorumlaModa & Stil konusunda 404 cevap paylaştı. Yobaz olduğundan falan heralde. Ben hiç pantolon hediye almadım ama elbise çok aldm etek bikaç kez, kız arkadaşıma hediye olarak. Pantolondan daha çok yskışıyor kadınlara kesinlikle
10 YorumlaDiğer erkeklerin zihnini sizden daha iyi tanıdığı için istemezler yoksa kısıtlamak istedikleri için değil. Tabi ki ben normal erkekler için verdim cevabı, dindar biri ise günah diye de istemeyebilir.
10 YorumlaBacaklar açık kalıyo çünkü ve açıkçası etek seksi bi görünüm veriyor. O yüzden karışırız. Bakmasın başkaları canım. O kadar da kıskanalım.
20 Yorumla
+1 yılEe neden olcak sevgililerine bakılmasını istemez hic kimse
30 Yorumla
+1 yılBence kapalı olmak şartıyla giyilmeli😅 ama hiçbiri izin vermiyor
38 Yorumla- +1 yıl
😅😅😅
- +1 yıl
Yok giyimiyorum ben👍😊
- +1 yıl
Erkekler bakıyor kendimi göstermeye gerek yok bence🤷
- +1 yıl
Bunun gibiysen ben de bakarim 😝
Zayıf vücutlu kadınlar daha mi çekici ne? ↗ - +1 yıl
Git sevgiline bak sanane benden
- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGiyebilir ki giyemeyez diyen yok
Edebe mugayir olmadıktan sonra etek de giyer short da sınır belli... edeb10 Yorumla
+1 yılYahu kızım akıl mantık sen onu giyeceksin etraf abaza dolu sana yiyecek gibi bakacaklar senin de amacın bu zaten erkek arkadaşının böyle bir şeye izin vermemesi çok normal değil mi?
11 Yorumlagiyebilir sıkıntı değil ama kendi rahat edebilecek şekilde oturunca daha çok kısalan eliyle kapatmaya çalışmasına herkes olmayacak şekilde
10 Yorumla
+1 yılGörseldeki gibi bizi aşarr o kadar erkek arkasından neler diyor geniş değiliz o kadar sevdiğimizi kıskanırız
10 YorumlaYoo! Ben isterim yani karışmam. Başkası ancak laf atar veya bakar sonuç olarak onu sevip, koklayan benim dimi canım yani.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü diğer erkeklerin aklından geçenleri bilmesiymiş
90 YorumlaRahat olamıyorlar yanımızda eteklerinde elleri açılmasın diye mücadele etmelerini istemediğimizden
20 Yorumla
+1 yılBenden başkası görsün istemem. Herkese gösterilirse ne anlamı kalır :D
20 YorumlaBen isterim etek mini tayt farketmez
Tanga hariç 😊10 Yorumla
+1 yılİster istesin ister istemesin kimse karışamaz. Kişi istediğini giyer
11 Yorumla- +1 yıl
Ülkede damacanaya bile hallenen var. Özellikle erkekler, karşı cinse bakınca ona insan gözüyle bakmayı öğrenmeli. Akıllarına hemen cinsellik gelmemeli. Ben nasıl sokakta dört giymiş, kaslarını göstermiş bir erkek görsem bile aklıma cinsellik gelmiyorsa, ya da aç ayi gibi bakmiyorsam bunu diğerleri de yapmali. Pantolon giydiğimizde bile bakıyorlar. Bıktım artık
+1 yılErkeker sevdiğinin orasını burasını gostermek istemez
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü sevdiğimiz kadına bakılması bizi rahatsız ediyor.
10 Yorumla
+1 yılBenimki de giyemezsin diye söyleniyor. Hala mantıklı bir açıklamasını yapmadı.
10 YorumlaMini olmadığı sürece giyebilir.
Fazla kıskançlığın anlamı yok.10 Yorumla
+1 yılİstemesi mi normal, istememesi mi?
Giymesini isteyen ya da bundan rahatsızlık duymayan erkek bacımdır..20 YorumlaYa o bu değilde sen beni takip etmemiş miydin bi konu için?
10 YorumlaBen tam tersine sevgililerimin etek ya da sort giymesini isterdim.
10 YorumlaBaskalarinij bakmasi ya da baska birseyin olmasi onun bahane edilmesiM
10 Yorumla
+1 yılÇünkü etek giyen kızlara baktıkları için sevgililerine bakılsın istemiyorlar
10 YorumlaCeyranda kalıp üşütmesinlerdiye giydirmek istemezler.
10 YorumlaBence giyebilir. Ortak bir şekilde dozu kararlaştırıldıktan sonra neden olmasın. 😊
10 YorumlaÇünkü eteğin açılma ve facia olma olasılığı vardır...
10 Yorumla
+1 yılOnuda nerden cikardin? Ben isterim, yel estimi Etek sahlanmali, Evet!
10 Yorumla
+1 yılŞu koyduğun fotoya bakar mısın. O kadar dehşet görünüyor ki. Hiçbir erkek kadınına böyle baktırmaz
10 YorumlaAynen. Hatta eteğin altına birşey giymeyin öyle daha güzel
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 588 cevap paylaştı.
+1 yılBenim için sorun yok ne isterse giyebilir
Asılan olursa burda kızın suçu yok asılanın suçu var10 Yorumla
+1 yılsevgilisinin açık giyinmemesini isteyen erkek , daha öncesinde başka kadınlara baktığı için başka erkeklerin de kendi sevgilisine nasıl abazan bir şekilde bakabileceğini bilir. o gö. tler ve bacaklar sadece kendisine ait olmalıdır.
20 Yorumla
+1 yılo kadar seksiyiz ki kıskanıyorlar
110 Yorumla
+1 yılErkekler cok bakıyor pis turk erkekleri😒
100 Yorumla
+1 yılDışardaki erkeklerin öküz gibi bakmasını istemeğimiz için
10 Yorumla
+1 yılNeden olacak kendileri gibi sapık erkeklerin kız arkadaşına yan gözle bakmasını istememelerinden
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılFizikleri iyi ise seksi ve dikkat çekici olmaları sebebi ile rahatsız oluyor olabilirler. Direk cinselliğe çağrıştırıyor erkekler için.
02 Yorumla- +1 yıl
Damacanaya bile hallenenler var
- +1 yıl
@selenatorsari aynen öyle yani durum çok vshim
+1 yılbakacaklar diye ne saçma değil mi baksalar ne olacak ki
20 Yorumla- Devamını Gör (73)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem