Aşk İlişkileri Oyun oynayan sevgiliyi darlayan kız arkadaş bencil midir? FizyoterapistBey35 Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Oyun oynama, hep benimle ilgilen diyen biri sizce bencil midir? Siz darlar mısınız? 😅 Oyun oynayan sevgiliyi darlayan kız arkadaş bencil midir? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Mikserella Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Her insanın kendine ait özel alanı olmalı diye düşünüyorum. Ne geç yazdı diye ne de kendine zaman ayırmak istedi diye darlamam 1 0 Yorumla
BrfnArsln Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hayır, kendim oyununu oyna daha sonra yazarsın diyorum. Kısıtlamaktan da kısıtlanmaktan da hoşlanmam. 1 4 Yorumla RuhumDaralıyor +1 yıl Bizi bulmadi be senin gibi kiz ben de oyun oynuyorum Yorumla RuhumDaralıyor +1 yıl Beni tersle baskalarina karsi anlayisli ol zaten oysa ben de hakediyorum sevilmeyi deger gormeyi Yorumla BrfnArsln +1 yıl Kuzum başkası dediğin benim sevgilim farkında mısın? 🙄 Yorumla RuhumDaralıyor +1 yıl Olsun 🙄 onemli olan sevgili olman onunla zaten benimle konusmayi bile cok gorup Yorumla
Haylazzponçik Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Hayır oynasinda bağımlı olanın vay haline Oyun herşeyi oluyo o zaman 1 0 Yorumla
YürüyenCinsеllik Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Bencildir. Bu kızlar genelde ver bana ilgi modunda takılır ama erkeğe aynı ilgiyi vermez. 1 0 Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Arada olabilir ama her zaman oluyorsa kız haklı. :) 1 0 Yorumla
Siyahhh_ Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Abi en sinir olduğum şey ya, tam en kritik yerde telefonun çalması, ulaşamazsa dc den çaldırması... 1 0 Yorumla
HerBokAlinmis Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Gamer bi kız bulamadık mk. Hep somut daha yaşımızı öğrenmeden ne zaman evleniyoz diyenler denk geldi kadere bak la kadereeeee. 0 0 Yorumla
kararrveremedimm Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. Karşımdaki insana dayatma yapmayı emrivaki yapmayı sevmem.Herşeyin vakti zamanı olduğunun bilincinde ise zaten bana laf düşmez.Saygım sonsuz 0 0 Yorumla
priwprivwe Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Oyun oynamıyorum ben sevgilimi de darladığımı düşünmüyorum çok garip düşünce herkes oyun oynamak zorunda mı ya 0 0 Yorumla
nonamebutlolita Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayır. Oyun oynaması daha iyi dmxjs 1 0 Yorumla
Justelviraaa__ Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben darlamam, hep kızla ilgilenecek değil ya 1 0 Yorumla
monicavespucci Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl ben de onunla birlikte oynarım 10/10 aktivite 1 1 Yorumla Ahmetcann1 +1 yıl İşte bu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Her insanın kendine ait özel alanı olmalı diye düşünüyorum. Ne geç yazdı diye ne de kendine zaman ayırmak istedi diye darlamam
Hayır, kendim oyununu oyna daha sonra yazarsın diyorum. Kısıtlamaktan da kısıtlanmaktan da hoşlanmam.
Bizi bulmadi be senin gibi kiz ben de oyun oynuyorum
Beni tersle baskalarina karsi anlayisli ol zaten oysa ben de hakediyorum sevilmeyi deger gormeyi
Kuzum başkası dediğin benim sevgilim farkında mısın? 🙄
Olsun 🙄 onemli olan sevgili olman onunla zaten benimle konusmayi bile cok gorup
Hayır oynasinda bağımlı olanın vay haline
Oyun herşeyi oluyo o zaman
Bencildir. Bu kızlar genelde ver bana ilgi modunda takılır ama erkeğe aynı ilgiyi vermez.
Arada olabilir ama her zaman oluyorsa kız haklı. :)
Abi en sinir olduğum şey ya, tam en kritik yerde telefonun çalması, ulaşamazsa dc den çaldırması...
Gamer bi kız bulamadık mk. Hep somut daha yaşımızı öğrenmeden ne zaman evleniyoz diyenler denk geldi kadere bak la kadereeeee.
Karşımdaki insana dayatma yapmayı emrivaki yapmayı sevmem.
Herşeyin vakti zamanı olduğunun bilincinde ise zaten bana laf düşmez.
Saygım sonsuz
Oyun oynamıyorum ben sevgilimi de darladığımı düşünmüyorum çok garip düşünce herkes oyun oynamak zorunda mı ya
Hayır. Oyun oynaması daha iyi dmxjs
Ben darlamam, hep kızla ilgilenecek değil ya
ben de onunla birlikte oynarım 10/10 aktivite
İşte bu
beraber oynayan sevgili nasip et Allahım amin