İlk mesajı hep ben atıyorum benimle konuşmak istemiyor mu acaba?

Yaklaşık 5 aydır konuştuğum bir kız var arkadaşlar. Bu süre zarfında toplasan 2 kere bana mesaj atmıştır. Ama ben neredeyse ilk 3 ay her gün mesaj attım. Sürekli mesaj atmak için bir sebep arıyorum, yalandan bir şeyler soruyorum işte kendisi sağlıkçıdır, işte her gün bir yerlerimi ağrıtıyorum yalandan sırf ona sorayım da muhabbet başlasın diye.
Artık bir zaman sonra, benimle konuşurken zevk almıyor herhalde dedim kendi kendime. Ama bir de şöyle bir şey var bir yerlerde onunda beni sevdiğine inanıyorum (burası uzun bir konu oraya girmeyeceğim ama gerçekten onunda benden hoşlandığını düşünüyorum) bir ara 1 hafta falan hiç yazmadım, sonra dayanamadım tabii yine ben yazdım.
Hala konuşmaya devam ediyorum sizce devam edeyim mi yoksa gerçekten benimle konuşmak mı istemiyor? Kızlar hep ilk mesajı erkekten mi bekler yoksa?
Güncellemeler
+1 yıl
+ bunu yazmayı unutmuşum

Birde konuşurken sürekli ben muhabbeti döndürüyorum mesela bu gün ne yaptın, o işi hallettin mi gibisinde.

Sanki soru cevap gibi geçiyor konuşma. Ben soruyorum o cevaplıyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Aslında ben hep kendimi kandırdım galiba.

Ben aşka inanmazdım ama bu kız karşıma çıkana kadar. Bana öyle şeyler tattırdı ki tarif edilmez yani.

Aşk diye bir şey gerçekten varmış...

Sizlerin bu sözleri beni gerçekten baya bir etkiledi. At gözlüğümü çıkarttım artık.

Geriye dönüp baktığımda aslında sadece acı çektiğimi görüyorum.

DEĞMEZ...
İlk mesajı hep ben atıyorum benimle konuşmak istemiyor mu acaba?