Klişe olacak ama “ben sana değil, dışarıdakilere güvenmiyorum” sözü en uygunu olacaktır. Yani kısacası sevgili de sorun yoktur, karşıdaki insanların onu elde etmek veya koparmak amaçlı girişimi olacak mı olmayacak mı ikileminden dolayı böyle bir düşünce ortaya çıkıyor. Otomatikman koruma içgüdüsü diyelim ve gayet doğal bir duygu. Bu sadece kadınlarda değil erkeklerde de sık görünen bir durum. Tanımadığı kişilerin bulunduğu ortamlara sevgilisiyle gelirse ailesini korumaya çalışan bir Aslan gibi etrafını dikkatlice süzer. Erkeklerle kadınların en olası ve ortak duyguların başında gelir.
Sevgilisinden dolayı. Mesela Ben alırim yanıma guzel seksi bir kadın o zamn kıskançlık duyarım onun yüzünden çünkü öyle kadına hangi erkek bakmaz ki. Kadın da yuz verirse o zamn onu kaybettiğinin resmidir. ya da alırım biraz fiziği kötü birini kimse ona bakmaz ilgilenmez o zaman öyle bir derdim de olmaz. Ne ondan yana nede çevresinden... Ha dersen ben guzel ya da yakışıklı sevdiğime güvenirim o öyle şey yapmaz.. o zaman ondan korkmayacan o zaman etrafından korkacan. Çünkü fiziği iyi olan kızlar daha rağbet görür. Erkeklerde görür ama tanışana kadar dir.. ama kimisi için hiç farkketmez.
Kıskançlık sevgisinden dolayı olur bana göre ama aşırı sevgi göstergesine girmiyor maalesef aksine özgüven eksikliğine dönüşüyor. Karşısındaki kadınla kıyasladığını düşünmüyorum yani. Adam onun sonuçta.
Resimleri görünce gayri ihtiyari güldüm.😀 “Güzel olsan ne olur aklın bir karış havada haspam”bakışı.😀 Kıskanma sebebi kendinde olmayan bir şeyi karşısındaki kadında görünce bence.
Çoğu kadın kendine olan özguven eksikliğinden dolayı kiskaniyor en azından benim tecrubelerim bu yönde oldu.. Yoksa erkek her haltı eder kadının ruhu duymaz yaftası yapıştırmayin hemen..
Her ikisini de kıskanıyor. Posası bile çıkmış olsa erkeğinin başka kollarda mutlu olmasını istemiyor. Etinden sütünden başka kadının faydalanmasını istemiyor.
Hemcinslerimizle alakası bile yok şöyle bir şey var aşk iki kişilik benim olanı payalşmam benim olanı kıskandığım için kızları erkegimden kıskanmis olurum yok binde yani paylaşalim sjwvisbe
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sebepler gibi. Bazısı kendinden kaynaklı bazısı ortama olan güvensizliğinden.
Sevgilisini kıskanır bazı insanlar kıskançlığı güven yetersizliği olarak görse de yanlış bilgidir. Bir insan sevdiğini başka bir cinsi geçtim kendinden elinden, gözünden kıskanır. Sevgilisini kıskanması için 3. bir kişiye gerek yoktur