Fuckboy nasil asik edip ciddi iliskiye sokabilirz?

Ben yurt disinda cok luks bir sehir de okumaya basladim bu sene (yani herkes kendini bi b*k saniyor havali ve yazlik bir yer yani party party) ve birinci senem. Universitem cok kucuk ozel bir universite yani herkes herkesi taniyor ve karsilasabillyor. Ozet gecmek gerekirse benden 3 bucuk yas buyuk, yani yuksek lisans dan bir cocuk ekledi , o da bu sehir de yeni ve ayni zamanda universitedede (herkes gibi) ve bende onu ekledim cunki universitede ve sehir de arkadas olmak icin , bana yazmaya basladi ve hemen hemen hergun yazdi bulusma teklifi etmek icin en sonunda 3 hafta felan sonra kabul ettim cunki oncesinde musait degildim, bana arkadaslari ile restoran a gidicegimizi soyledi bende kendi en iyi arkadasimi getirdim tek olmamak icin ve hep beraber yemek yedik ama ilk goruste asik oldum ve restoran da cok yakin olmaya basladik el ele tutunduk felan filan ve arkadasima beni begendigini soyledi. Ertesi gun bana benimle gorusmek istedigini soyledi bende kabul ettim ama gorustugumuzde beni öptü ve daha fazlasini istedi (yurt disindayiz ve yabanci yani onlar icin cok normal sorun burda) bende geri cektim cunki ben oyle biri degilim ve ciddi bisey istemistim onunla. eve gitmek istedigimi soyledim o da goturdu ama yolda yine elimi tuttu ve geri gorusmek istedigini soyledi ve bende bakariz mesgulum yinede yaz felan dedim. Ama eve gidince kendimi tutamadim ve uzun bi mesaj yolladim bu yaptigin dogru degildi ben boyle birisi degilim ve seninle kendimi iyi hissetmedim felan. Ve cevap vermedi ve bidaha yazmadi. Bende onu takipten ciktim ama sonra pisman oldum ben yazdim bir kac kece ama soguk davrandi. Sonra universitede karsilastik bir kac kere ve selam verdi bana gulumseyerek yani birsey olmamis gibi. Ve bir party de denk geldik beni yine optu ama sonra insanlar yanimiza gelmeye basliyinca orda kesildi. Şu an 6 ay oldu ve ben onu kendime asik etmek istiyorum biliyorum FUCKBOY cikti ama ben sevmeye basladim ve bu benim icin bi challenge oldu yani gozum kimseyi gormuyor ondan baska ve benden once 3 sene boyunca uzun bir iliskisi varmis yani ciddi olabilme sansi da var ama bilmiyorum... ve eski sevgilisi bana cok benziyor bu arada lol. Ne yapabilirim cunki 3 ay kaldi universite kapanmasina ve bu onun son senesi.. onu geri ekledim ilk adim olarak o beni eklemedi ama story lerimi izliyor arada. Pes edemiyorum lutfen bir tuyonuz var mı? Belki beni cok cocuksu buldu ona hemen ciddi iliskiden bahsettigim icin ve sonra hemen uzun bir mesaj attigim icin bu yaptigi hos olmadi diye felan.. asik oldum resmen...
Fuckboy nasil asik edip ciddi iliskiye sokabilirz?