Ben millete k*şar diyodum ben k*şar oluyodum açık giyinmem dışarı bile çıkmam doğru düzgün niye k*şar der böyle bi kıza bı erkek iç dünyasında ne yaşıyor bunun gibi hiyarlar k*şar dediğin senin yemeğe çıkıp birlikte alkol aldığın kız değilmi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eski kadar olmuş o adam
Benim eskisi bu p*ç benim gibisini bulmuş şükredip elini ayağını cekicegine bu işlerden daha ben k*şar oldum
Yol verdin mi verdin anma adini karaktersizin
Evet verdim kızlarla konuşuyordu çünkü oysa en başından bunu yaparsa affetmicegimi belirttim olmaz bende böyle şeyler demişti
İyi yapmissin tak sepeti koluna herkes kendi yoluna deseydin
Sen niye millete k*aşar diyon k*aşar 😅
Çünkü k*şar o tip kızlara k*şar değil bana diyor bu nasıl kafa
Sinir mi ettin adamı
Durduk yere demez şakasına da demiş olabilir
Kimse kimseye k*şar diyemez özellikle şakasına çünkü ben k*şarlık hiçbişey yapmadım evet s*refsiz diyodum ağzına ediyodumm bi kaç kere ayrılmak istedim yalnislikla bugün olmaz s"*RTÜK dedi bana ikinci ayrılmak isteyisimde
Sürekli bu tip kelimeler kullanıyorsa
Düşünme ayrıl hemen
Ayrıldım ilk 3 gün konuşmadım bununla o zaman yazdı etti bana haketmedim ben dedim haketmedin tabiki dedi sonra işte bişeyler oldu ben başka erkekten söz ettim bu kadar k*şarmisin dedi * yapıyosun durmadan falan dedi bi kaç kere en son bi arkadaşla denedik kıza cevap verdi falan bende ayrıldım
Sonra işte tabi bende bazı şeyler söyledim sinir etmek için en son bu kız böyle bi kız değildi dedim dedi değişti heralde düşüncesi nebiliyim
İyi yapmışsın hayır gelmedi bundan
Her yerden engelle ulaşamasın sana
Sevdiği kadına böyle kelimeler kullanan adamdan adam olmaz
Ne halt yerse yesin onun geçmişi leş gibiymis bahsetmedi bana bundan instada hep bar clup hikâyeleri biz tanışmadan önce atmadığı şey kalmamış sonra öğrendim bunları iyice kötü hissettim
Engelledim 3 yıldır konuşmuyoruz ben numaramı değiştirmistim oda değiştirmis bi yıl sonra falan sevgili yapmış onunlada ayrılmış sanırım şu an ne durumda bilmiyorum o kızda böyle kızıl beyaz tenli bi kız pek düzgün bi kız gibi durmuyo ama Allah bilir yinede
Yavrum
Adamla birlikte olmadan önce hiç mi geçmişi hakkında bilgin yoktu
Kendisi gibi birini bulmuştur
Kızıl olması dikkat çekici ama
Ben içiyordu içmesine bişey demiyodum gittiği zaman arkadaşımla içiyorum diye haber ediyodu meyhaneye gitmiş arkadaşıyla atıyordu resim falan ama bi ara biz konusmuyoken bi masa kurmuslar restoran gibi bi yerde masada bi kaç bardak daha var ama bide kız var yüzü gözükmüyor kızın onu atmış instaya bide utanmadan ben bakiyim diye hesabıda açmış bilerek
Kendi esmer ben tanıştığımizda sariydım o kızda çakma kızıl boya yani beni andiriyodu hafif balık etli beyaz tenli bende böyleyim
Canım benim ayrılmışsınız kurtulmuşsun geçmişte kalmış
boş ver ne yaparsa yapsın
Senden uzak dursun yeter
Yok sosyal medyada tanışmıştık bende o ara Instagram kullanmiyodum yani biliyodum gittiğini ama gitmiyorum artık demişti içtiğini en başından beri biliyodum zaten ama sıkılmasın diye kisitlamiyodjm
Sen balık etli ve beyaz tenli misin ☺️😝😅
Aranızda zaten güven problemi varmış tatlım
O gün olmasaydı başka zaman ayrılacaktınız
Evet böyleyim bende zaten çok güzelsin diyodu bana hep genellikle güzelim diyodu
Garip olan nasıl olduysa hiç aklıma böyle bişey gelmedi ben bu çocuk bakmaz diyodum hiç şüphe duymamıştım beni aldaticagina sonra bi gün arkadaşla deneyelim dedik böyle İste ondan sonra zaten barışmak için ne derse desin inanmadım
İyi en azından güzel bir şeyler diyebiliyormuş
Beyaz tenli olduğun için çok şanslısınn ve balık etli
Emin ol daha iyilerine layıksın
Çünkü beğendi yani diyodum beni başka kıza bakmaz ilk ben yazmıştım zaten konuştuğumuz zamanlarda bile bana hiç yavsamadi arkadaş gibi konuşuyordik
Fıtratında olan herkes aldatmaya meyillidir canım
En azından ne olduğunu nasıl bir karaktere sahip olduğunu öğrendin
Arkadaş ayağına yatıp seni ayarlamış
Genelde bu tip taktikler uygulanır
Sonra bi öğrendimki instada 1000 takipçi Snap kullanıyor falan filan ilk şüphe duyduğum yer Instagram şifresini istediğim ve vermedigimde oldu ardından da arkadaşıma yazdırdım zaten sonrası işte malum
Muhtemelen senin haberin olmadan defalarca seni aldatmış olabilir
Ya bende ona arkadaş olarak bakıyordum hatta bana kanka ayağı yapıyodun demişti ilk ben hoslanmistim aslında tabi numaramı alması 2 ayı buldu
Bi kere ile sınırlı kaldığına inanmıyorum zaten benim bildiğim kısım arkadaşımın yazdığı onuda denedigim için zaten
Diğerlerini bilmiyorum ama Allaha havale ettim naparsa yapsın beni kaybetti bide sen beni kaybettin benim gibisini bulamazsın kimse seni benim kadar sevemez diyodu
Boş ver düşünme bunları
İnan bana daha iyileri karşına çıkacaktır
En azından eli ayağı temiz birisi çıkar karşına
Nasıl bir adamdan kurtulduğunun farkındasın
Kim bilir arkandan ne işler çevirdi
Bir gün geri dönüp seni kandırmasına izin verme
3 yıldır hayatima kimseyi almıyorum kimseye güvenip bulusmuyorum instadan yazanlar oluyo ileri götürmüyorum muhabbeti nereye kadar devam edicek bilmiyorum ve ulaşamaz çünkü gittim tamamen döneceğimden emindi ama dönmedim 1 döndüm 2 döndüm ama en son tamamen gittim ulasabilicegi biyer yok o yüzden geri dönemez dönerse zaten kapı orada
Anladım canım
Fakat hayatına birini alırsan bunun öğrenir ise tekrar sana dönmeyi istemez en azından senin de kafanı dağıtacak biri olur hayatında
3 yıl çok uzun bir süre
Nasıl dayanıyorsun bu şekilde
3 yıldır kimse yok ama dönmüyor çünkü başka birisini buldu ama o kizdanda tekmeyi yedi ya da belki ahım tutmuştur tek başına görünüyor şu an ne halt yerse yesin dönmesin dönerse kabul etmem oni
Neden dayanmiyimki hayatta her şey erkek değil yani
Sen ne diyosun ben ondan ayrıldım başka erkekle konuştum onu öğrendi bu delirdi yok konuşmicaksin delirtme beni o çocuğun canını yakarım gidicek bu çocuk bu şehirden falan filan saçma sapan onunlayken bile yaziyodu sonuç bizi ayırdı çocukla
Gerçi ben ayrıldım o aralar çok karışık duygular içindeydim ama sonuç o çocukta iyi çıkmadı
Senin kısmetin de sorun var
Reset atmak lazım 😂😂😂
Ya onu unutmadan hemen biriyle konuştum ve hata yaptım sonucunda ayrıldım çocukla o aklımda varken konuşmak gelmiyodu çocukla zaten oda sürekli aklımı karıştırıyodu en sonunda ayrıldım işte
Unutabilmek için seninde çabalaman lazım hayatım hayatına hiçbir şekilde karışmasına kiminle ne yaptığına asla müdahale etmesine izin verme
Ulaşamya çalışsa bile görememezlikten gel tatlım 🙏🏻
Kaç yaşındasın?
24.
Bide ondan önceki eski sevgilimle uzun ilişkim oldu ondan önce evlenmeyi düşünüyorduk yakınlaşma oldu sadece yüzeysel sevişme yakınlaşma dediğim o oldu onu ağzımdan kaçırdım diye telefonu yüzüme kapattı o gece aglatmisti beni s*refsiz ya
Nasip kısmet bu işler hayatım
Geçmiş bitmiş
Önüne bak daha gençsin güzelsin beyaz tenli balık etlisin tatlısın
Karşına seni sevecek değer verecek biri çıkacaktır elbet
Amacı seni kırmak rahatsız etmek
Niye böyle bişey yaparlar anlamıyorum
Ya sana karşı içinde bu hırs var ya da uğraşıyor oyle
Ben onun bulup bulabileceği en düzgün kızdım o k*şmerlerle takılmak için beni harcadı
Oda onun canım işte
Kendin kaşar o yüzden
Var böyle insanlar
Bunlar mutlu oluyormu hayatlarında bi gün düzgün kız arıcak ama kendisi k*şsrlasmis haberi yok
Yok nerde