Eşim dün evi terketti ve hala arayıp sormadı hem de karantina artık canıma tak etti tek ettsem haksız mıyım?

Bana deli gibi aşıktı ben olmaz dedim yapamayız sen ve ben çok farklıyız dedim ama yok seni seviyorum yok senin için degisecegim dedi kendisi çok yakışıklı ben siradanim bana hep kalbin güzle derdi ama kalp güzelliği yetmiyormuş aptallık işte benimkisi sonumu bile bile kabul ettim evlendim 2. senem çıktı gitti hiçbir şey hissetmedim zaten sevmiyordum onun beni sevmesini seviyordum ama artık o da yok seninle evlenen aklıma s* çayım dedi
Artık takatim kalmadı ben böyle hakaretlere gelecek bir kadın değilim ki hiçbir kadın değil kadını geç insan değil insan olan insana bunu yapmaz o istiyor ki ona muhtaç olayim peşinde kocacım kocacım diye gezeyim oysaki ben bu yolda yoldaş olmak istedim muhtaç değil beraber hareket edelim istedim çalıştım çabaladım hep dik durdum onun yetişemediği yere yetişmeye çalıştım evde yatıp koca parası yemedim bilmiyorum annesi geldi hizmetimde hürmetinde bir eksiklik yapmadım bayramlarda evlendik evleneli kendi ailemin yanına gitmedik (farklı şehirlerde yaşıyoruz ) annemlere birgün kötüyüm demedim ne yani erkekler hep kendilerine muhtaç kadınlar mı ister anlamıyorum ki
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben kimi sevsem hep kaybettim kime değer versem herkes kendini bir şey sandı ne yapmam gerekiyor değer versen olmuyor değer vermesen olmuyor artık bıktım eşimden de ailemden de insanlardan da hep yalnız kalmaktan kimseye guvenememkten çünkü kime güvenip sırtımı yaslasam hep çekildiler ve ben hep yere düştüm
Eşim dün evi terketti ve hala arayıp sormadı hem de karantina artık canıma tak etti tek ettsem haksız mıyım?