Ben 2 sene pesimden kosturdum. Istek atti reddettim. Yazdi gördüğüm halde yazmadım Enisteme baldznla ciddiyim diyor.. Ben peşinden kosunca , beni terslemeye başladı. Bacım diyor. Sizce beni kendine bağlamak için mi peşinden koşturuyor? İntikam mı alıyor?
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sen yüz vermayince başkasını bulmuştur. Şimdi hem sözde sani süründürüyor hem de ego tatmin ediyor. Koşmayı bırak bence artık. O tren çdktan kalkmış da durağına bile varmış.
0
26 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya sevgilisi yok saçmalama. . istemek için beni sordular.. hatta eniştem konuştu yemin ediyor biri yok die. Ben 3 aydr kostum. bir yandan enisteme demis senin baldznla ciddiym ama çok koşturdu die
O zaman sani süründürüyordur. Karşına alıp düzgünce konuşman lazım. Seviyosa gelsin adam gibi istesin liseli ergenler gibi öc almaya çalışmanın bi manası yok.
Evet yapar. Fazla naz aşık usandırır diye bi laf var. O usanma aşamasını da geçmiş artık. Bu kadar seviyor madem sen de yelkenleri indir artık bence. Kaçabilir biraz daha naz yaparsan ve tüm naz haklarını harcamışsın. Dediği bişeyi ilişki aşamasında yapmazsan ayrılık kaçınılmaz olabilir. Çok dikkatli olmalısın
Ya acaba intikamını alıp öyle mi basliycak Iliskiye.. şimdi başlasam der kızın nazi , egosu çekilmez der. biraz surunsun elime ipleri alim yarın beni hiç takmaz falan die mi düşünüyor. Birde degerimi anlasn. egosu gider vs
Olabilir bunu bilemeyiz. Herkesin düşünce şekli farklı. Senin yapman gereken ilişki için artık naz yapmaman. Belki tanıdıkça o senden soğuyacak belki sen soğuyacaksın. Bu kadar kasmaya gerek yok.
Fazla abarttim. eniştem konuşmuş yeni. ışte baldznla hiç öyle düşünmedim neden olmasın demis. yüz yuze görüşelim demis.. de bende 3 ay kostum. beyefendi kaciyor. Eniştem diyor serhat kaçıyor o konudan dedi
Hoşlandığın kişinin dikkatini çekmek istersen bunun için ilk önce kendine güvenmen gerekir ayrıca kişiliğini olduğu gibi ortaya çıkarmak önemlidir daha sonra bu erkeği kendine nasıl mı bağlarsın.
Erkekler kendileri hakkında konuşmayı çok sever bunu yaparken kendilerini dinleyen kadınların çekici olduğunu düşünürler bir erkeği etkilemeye çalışıyorsanız konuşmaktan çok dinleme odaklı olun kendiniz ve gündelik hayatınız ile ilgili konuşun ama daha çok onun konuşmasını sağlayın merak ettiklerinizi de çekinmeden sorun.
23 mu şaka misin sen benim 23 yasinda kiz arkadasim bile yoktu. Uni deydim her sene otostop ile Antalya ya gidip kamp atip felan tatil yapardim. Veya baska şeyler. 23 de ciddi ilişki ye girilirmi ya. Hayatin tadini cikar bi eksigin sevgilimi kaldi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sen yüz vermayince başkasını bulmuştur. Şimdi hem sözde sani süründürüyor hem de ego tatmin ediyor. Koşmayı bırak bence artık. O tren çdktan kalkmış da durağına bile varmış.
Ya sevgilisi yok saçmalama. . istemek için beni sordular.. hatta eniştem konuştu yemin ediyor biri yok die. Ben 3 aydr kostum. bir yandan enisteme demis senin baldznla ciddiym ama çok koşturdu die
O zaman sani süründürüyordur. Karşına alıp düzgünce konuşman lazım. Seviyosa gelsin adam gibi istesin liseli ergenler gibi öc almaya çalışmanın bi manası yok.
Gozum sadece onu görüyor. Aklımda sadece o var. bu bağlama asıl etme taktiği mi
Etkiye tepki olmuş bence sende o. Gerçekten sevdiğine emin misin. Eminsen devam et
Koşturuyor napim sırf ben 2 sene kostrdum die intikam mi bu
Evet bence kesinlikle intikam 🤷♂️
Yapar mi erkekler böyle surundurmek için ya enisteme aynı anda diyor. baldznla ciddiyim. çok kostrdu diyor. beni de surunduryr
Evet yapar. Fazla naz aşık usandırır diye bi laf var. O usanma aşamasını da geçmiş artık. Bu kadar seviyor madem sen de yelkenleri indir artık bence. Kaçabilir biraz daha naz yaparsan ve tüm naz haklarını harcamışsın. Dediği bişeyi ilişki aşamasında yapmazsan ayrılık kaçınılmaz olabilir. Çok dikkatli olmalısın
Ya acaba intikamını alıp öyle mi basliycak
Iliskiye.. şimdi başlasam der kızın nazi , egosu çekilmez der. biraz surunsun elime ipleri alim yarın beni hiç takmaz falan die mi düşünüyor. Birde degerimi anlasn. egosu gider vs
Olabilir bunu bilemeyiz. Herkesin düşünce şekli farklı. Senin yapman gereken ilişki için artık naz yapmaman. Belki tanıdıkça o senden soğuyacak belki sen soğuyacaksın. Bu kadar kasmaya gerek yok.
Aynen öyle. Ya peki Bu taktik mi erkeklerde
Taktik ama bu öc alma olarak kullanılmıyor. Tavlama olarak kullanılıyor. Sen nazı abarttığın için olaylar değişmiş 😄
Fazla abarttim. eniştem konuşmuş yeni. ışte baldznla hiç öyle düşünmedim neden olmasın demis. yüz yuze görüşelim demis.. de bende 3 ay kostum. beyefendi kaciyor. Eniştem diyor serhat kaçıyor o konudan dedi
Bi buluşma ayarla eniştene söyle çocuk gelmezse sen de koşma. Gelirse konuşursnz
Eniştem diyor ki onun ciddiyeti gotu yemiyor kaçıyor dedi. acaba ciddiyetten mi kaciyor
Onu tanımadan bilemezsin
Peki kızgın olsa enisteme yüz yuze görüşelim demezdi deme.. Birde baya düşündürüyor.
Ben yaşça kucugum. güzelim , mesleğim var. Ya tüm bunlar ipleri eline almak için mi
Yazar msn
Evet ipleri eline almak için yapıyor. Hâla seviyor seni
Böyle taktik olur mu peki
Oluyormuş işte 😄😄
Ya gözüm ondan başka şey gormuyor
Mesaj atar msn
Sen bana at mesaj atılmıyor sana gizliden çikiyim
Mesaj attım
Kaçanları asla kovalamam. Hiç sevmediğim birşey.
Gerçek aşk kovalatmaz, yanında oturur.
Evet bence kaçan kovalanır uyguluyor.
Ya dayanacak gucum kalmadı . Ben çok kosturdum die mi yapiyor. hayatın da Biri yok. enistemin kuzeni konuştuk yani
Hoşlandığın kişinin dikkatini çekmek istersen bunun için ilk önce kendine güvenmen gerekir ayrıca kişiliğini olduğu gibi ortaya çıkarmak önemlidir daha sonra bu erkeği kendine nasıl mı bağlarsın.
Sana da numara yapan bu erkeğin sonradan gerçek yüzü ortaya çıkar ve çok hoş olmaz böyle bir erkeği sen ister misin.
Ya bilmiyorm.. ama sanki bana buyu yaptı gözüm sade onu goruyor
Erkekler kendileri hakkında konuşmayı çok sever bunu yaparken kendilerini dinleyen kadınların çekici olduğunu düşünürler bir erkeği etkilemeye çalışıyorsanız konuşmaktan çok dinleme odaklı olun kendiniz ve gündelik hayatınız ile ilgili konuşun ama daha çok onun konuşmasını sağlayın merak ettiklerinizi de çekinmeden sorun.
Attım
@eda_ozturkbjk
Öyle bi hesap yok
Cnrebru
Buna yazar ne
Burdamısın
Evetttt
Bu taktik mi
Eee bu isler boyle
Yani bilerek mi yapiyor
Galiba sanirsam kanimca
Sadece gözüm onu görsün die mi
Yok aslinda tam da oyle degil. Senden soğumuş da olabilir. Obsirada kendini tartabiliyor da olabilir.
Enisteme baldznla ciddiyim geçen yıl baslayacaktik olmadı yüz yuze görüşelim diyor. Aynı anda beni surunduruyor
Sen ne düşünüyorsun onemli olan ne
Sadece onu
O zaman gorucu usulü ara bulucu şeklinde isi bitirmek lazim.
Yas kac
23 eniştem konuşmuş. demis ki hiç baldiznla öyle düşünmedim. aslında neden olmasın. yüz yuze konuşalım. acele karar vermeyelim demis
23 mu şaka misin sen benim 23 yasinda kiz arkadasim bile yoktu. Uni deydim her sene otostop ile Antalya ya gidip kamp atip felan tatil yapardim. Veya baska şeyler. 23 de ciddi ilişki ye girilirmi ya. Hayatin tadini cikar bi eksigin sevgilimi kaldi
Hahhaaa 18 de nisanlandim. 20 de söz attim 😂😂hey yavrum
Memleket neresi