+1 yılbak gençliğin en güzel günlerini üzülerek geçiriyorsan ilkin tercih ettiğin eş seninle alakasız senin haayt dolu olmandan onun haberi yok buradaki haykırışın ilgisizlikten sana yanlış bişeyler yaptırabilir ama sana doğru olan etik kabul edilmeyen yaşamlar bu konuda açıksın bayan ondan daha iyi bi karar vermnelisin olmuyıorsa hayatını karartma mutlu olmak herkesin hakkı :)
05 Yorumla
Soran+1 yılIşe girip çalışmam lazım
- +1 yıl
iş kurtarmıyacak haberin olsun boşuna içselliğini bastırmana gerek yok bayan aklının hep bi yerinde aslında olması gereken ne ise onu yaşamalısın
Soran+1 yılÇok saolun olgun yorum yaptığınız için
Soran+1 yılEyvahlayım olmaz ozaman
- +1 yıl
mutlulluklar seninle olsun bayan :)
En İyi Cevaplar
+1 yılİnsan doğal olarak sevmek sevilmek değer görmek istiyor. İşi gereği yanında olamayınca da duygusal boşluk oluyor. Haklısın abartmıyorsun yasadigin çok insani bir durum
030 Yorumla
Soran+1 yılKasıyorum çok
- +1 yıl
Kasıyorum derken anlamadım kusura bakma
Soran+1 yılNormalmiş gibi bu durum yapıyorum bir yerden sonra patliyo
- +1 yıl
Çok haklısın. Bence senin dertlesecek karşı cinsten bir arkadaşa ihtiyacın var
Soran+1 yılKimseye derdimi anlatamıyorum
- +1 yıl
Bana anlayabilirsin istersen
- +1 yıl
insan aşkı yaşamak istiyor değil mi
Soran+1 yılTabiki sonuçta insaniz duyguları olan hayvan değiliz ki ya afadersin
- +1 yıl
Kesinlikle öyle. Uzakta bile olsa ciceksepeti var, telefon var. İlgisini göstermenin binbir yolu var
- +1 yıl
Peki bu durum cinsel hayatınızı etkiliyo mu
Soran+1 yılBiraz yapısal galiba bu kadar oluyo yapacak bişey yok ben ilgi gösteririm genelde sonra bi ara çektim biraz işe yaradı şimdi ise eşdeğer verdiği kadar alıŕ
- +1 yıl
Kesinlikle fazlasıyla fedakarlık yapmayacaksin hayatta. Ne sıklıkta geliyor eve
Soran+1 yılYok etkilemiyo
- +1 yıl
Senin için sorun olan sevgisini hissettirmesi o halde. Özel yaşantı yeterli öyle mi
Soran+1 yılEvt
- +1 yıl
Erkekler ne zaman duygusal olarak kadınlara yetmek gerektigini anlarsa sorun çözülecek. Bak geldiğinde cinsellik yaşatma. Belki hatasını anlar
Soran+1 yılAma Çok kaba bi insan o bur gerçek istersen ağzımla kuş tut ben bunu yaktım kafaya ya çok kaba görecek o gününü
Soran+1 yılTaktım kafaya bir kere çevresinede o şekil insan ayırmam ben bi başkası da olsa kaba insana tahumulum yok ya adam olur ya bu diyardan gider ben değil o gider bu benim kocam dahi olsa
- +1 yıl
Bak erkeğin anladığı dil cinsellik. Yaşatma. Ciddiyim. Kaba ise torpulensin açık açık söyle suratına. Ben olsam şiirler çiçekler uzaktan jest yapardim
Soran+1 yılTaktım ben kibar insan olmalı önce o dediğin olmuyo cinsellik hır çıkariyo vermezsem
- +1 yıl
İsteksiz davran yaşarken. Kesinlikle kibar olmalı erkek. Kadın bir çiçektir soldurmamalı
Soran+1 yılHep rol yaptım isteksiz davrandım ruh hastası diyo o hala devam
- +1 yıl
Bu kadar da öküz olunmaz. İnsan ben yokken neler yapıyorsun. Nasıl geçiyor günler der ilgilenir
Soran+1 yılIstiyorum diyo geri çekmiyo kendini
- +1 yıl
Gerçekten öküz ya. Doğal olarak sen de zevk almiyosun
Soran+1 yılAklı orda sadece sonradan olmadı hep böyleydi oysa benim istediğim kibarlığı idi ilk taniştigimizda öyle değildi ama kibardı
Soran+1 yılBende pek şey değilimdir arıza çıkartabilirim oda bana vahşi diyo
- +1 yıl
Elde etmiş ve artık romantikligi birakmis. Yorumdan konuşmak yerine takip etsen de oradan mi konussak
- +1 yıl
Şiddete dönmesin bu arıza cikarmalar da
Soran+1 yılEvt dönuyo
Benim kisi de eve toplanmasa hep dışarda olsa gece gündüz ne güzel olurdu yemek yapmak yok adam keyfi yapmak yok oh kafa rahat niye isteyenin olmuyo da istemeyenin oluyo bir türlü anlamadim bunu
12 Yorumla
Soran+1 yılSizin dediginiz gibi olmuyo o işler evliliğin kuralları var keşke öyle olsa böyle olunca arda geliyo soğukluk hissediyorsun birkere birde bağırıp çağiriyo
Soran+1 yılSizin dediginiz gibi rahat değil benim bildiğim ya hiç evlenmezdi eğlenmiyorsan eğer uyumlu olmaya çalışırsın her açıdan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Mesleği söför bunu düşünmeliydin önceden...
Senin kararın istersen boşan başkasıyla görüş ama asla bosanmadan aldatma derim15 Yorumla
Soran+1 yılEvt biliyodum ama idare edebilir dimi arayarak sorarak insan değil ya
Soran+1 yılÇocuğuna karşıda aynı şerefsiz erkeklerden soğuttu beni
- +1 yıl
Oha bir de çocuğunuz mu var
Tavsiye boşan derim ama üvey baba getirme planların var ise lütfen dikkatli ol seçerken çünkü cocuğun psikolojisi bozulabilir
Cocuk icin asla evlilik devam ettirme benim annem beni tek basina buyuttu babamdan 2 yasimdayken ayrildi AMA gram uzulmedim baba eksigi cekmedim babami ozlesem gidip gorusebiliyordum hic de sorun olmadi
Soran+1 yılEvt
Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı. Evlilikte ihmal cidden sıkıntı. Bunu eşinle ciddi ciddi otur konuş ve çöz. Yoksa ilişkin yürümez ne yazık ki.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa arkadaşlar biraz cemaatçi bi tip işi bahane de edebilir yani
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. bu aslında bi süre sonra eşler arasında sogumaya neden oluyor.. cunku sadece arada bir karı koca oldugunu hissediyorsun buda sacma geliyor
018 Yorumla
Soran+1 yılEvt soğuyorum
Soran+1 yılBu işimi
Soran+1 yılZaten bu nedirki yaşamak için. çok paraya ihtiyaç yok heleki bana yapacaktı bunu bütün işlere saygım ihmal etmezsin ya bu kadar ihmaller yangın çıkartıyor oluruna gidersin birşeyin istemiyorsanda boşanırsın bu kadar basit o istiyor ki ben aldatayım benim başıma kalsın ihale ben bunu kabul edemem çünkü o ilgisiz o ihmalkar kabul edecek inanın kendimi mal hissediyorum bilmiyorum
Soran+1 yıl6
Soran+1 yılBakım ben 2 saattir yarışıyorum kim var başında sözde evliyim bu 2 saati siz güçleneceğini düşünün hata yapabilirim kim dur diyo bir nevi başı boşum aklı başında bir insan olmasam ne oludu size soruyorum bunu hazmedemiyorum kendimin kendime emeği çok
Soran+1 yılÇünkü bazı boşum istesem her şeyi yaparım o zaman niye evlendim ben sorumluluk alsın istiyorum denetlesin biraz ne bu başı boşlu saygım yok ona zerre
Soran+1 yılBirde yazabilsem siz anladiniz
Soran+1 yılYani bak deminden beri buradayım daha niceleri hiç mi düşünmez saldım caýıra mevlam kayıra birde şu var i benim gölgemden faydalaniyo gerçekten ben olsam utanırım
Soran+1 yılMesleğime geri dönmem lazım benim ilginiz için teşekkür ederim
Soran+1 yılKuaför
+1 yılEşin tır şoförümü kaç yıllık evlisiniz eve uğramıyosa sende kadınsın ilgi göremeye ihtiyacın vardır aramıyomuda
017 Yorumla- +1 yıl
Hanfendi eşin ekmek parası için şoför seninlede ilgilenmiyormu peki kaç ayda geliyo eve evdede tek durmak olmaz 35 yaşındasınız galiba çocuk var mı
Soran+1 yılNe ayı birde ay olsa hiç çekemem 3 gün bilemedin 5 gün 1 hafta işte
- +1 yıl
5 haftada falan mı geliyo 1 ay bile sürmüyor yani sizinle ilgilenmiyormu aramıyormu hanfendi
- +1 yıl
Çocuk kaçtane var hanfendii
Soran+1 yıl1 tane
- +1 yıl
1 tanemi allah bağışlasın senin canın mı sıkkın moralin falan bozukmu hanfendi
Soran+1 yılYo bozuk değil
- +1 yıl
Kusura bakma moralin bozuk sandım nasılsınız iyimisiniz
Soran+1 yılIyiyim
- +1 yıl
İyisin ama değilmi hanfendi bir sorayım dedim halini hatrını
- +1 yıl
Sizin akan gözyaşınıza kurban olurum size kıyamam
Soran+1 yılSaol eksik olma iyilik ama ben uyucam by
- +1 yıl
Ağlamana dayanamam sakına gözyaşını akıtma tek damlasına kurban olurum
- +1 yıl
Sende saol canım esksik olmam yeterki siz isteyin sizin iyi olmanız beni mutlu eder uyumadan önce beni takip etseniz beni sevindirirsin kurban olduğum
- +1 yıl
Sizi merak ediyom sonra napıyo diye kurban olduğum sizi düşünüyom
- +1 yıl
Hanfendi nasılsın bugün hayırlı pazarlar
- +1 yıl
Hanfendi nasılsınız
Abartmiyorsun haklısn evlendin sana ilgi göstermesi lazım ihtiyaçlarını hem manevi hem maddi gidermesi lazım kendisi ihtiyaç duymuyor mu
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok değişik bir insan ya
Soran+1 yılKendine bağlamakla olmuyo
Soran+1 yılSabir taşı olza çatlar yemin ediyorum
Selam, abartıyosun eşin eve gelmek zorunda değil para getiriyorsa yeterli. Kadın dediğin evde oturucak.
014 Yorumla
Soran+1 yılNasıl gelmek zorunda değil
- +1 yıl
İnşallah ciddi değilsindir @Verified
- +1 yıl
Selam, beynini...
Soran+1 yılÇok ciddiyim
Soran+1 yılVe şu an gerçekten ağliyorum bende insanım yeter artık ama
Soran+1 yıl@emoros6 çekip gitcem ya
Soran+1 yıl@emoros6 aldatmam öyle bi insan değilim ama sabır taşıda değilim idare edebilirdi beni telefonla filn taylı sözlerle oda yok
Soran+1 yılÜştü e birde bağırıp çağıran bir insan kendisi
Soran+1 yıl@emoros6 ben böyle koca istemiyorum aradığım maddiyat değil evlenmeden önce ilgi vardı kandırmış beni sonradan anladım bazı şeyleri çok geçmemişti 1 sene filan anladım zaten hep zorunlu götürdük babam destek çıkiyo bana anlıyorlar annem biraz yürüttürüyo evliliği
+1 yılburada soruyu rahat bir şekilde soramıyorum ama yardımcı olmayı isterim ve kesinlikle seviyeli bir şekilde.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı. özlemek de güzeldir bazen çok mu uzun kalıyor dışarda yoksa kısa süreli gidip geliyor mu
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 hafta sürekli
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılEğer eşin iş için ekmek parası için yollardaysa haksızsın
10 Yorumla Abartmıyorsun herkes eşinin yanında olmasını ister
Beraber güzel vakit geçirmek ister bu senin en doğal hakkın
Ne iş yapıyor eşin kaç yıllık evlisiniz013 Yorumla
Soran+1 yıl6 yillik
Soran+1 yılŞoför
Soran+1 yılHaftada 1
Soran+1 yılVar 1 tane
Soran+1 yılSadece o değilki para da vermezdi baştan o kendine bağımlı yapmaya çalışıyo ama beceremiyo komşularında dillerinden kaçmayı artık
Soran+1 yılDikitlerinden kaçmıyo
+1 yılÇok özür dileyerek soruyorum. Eşiniz yılın ortalama ne kadarı dışarda. Vede çocuk var mı?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sabırlar dikerim. Allah yardımcın olsun yakınımda olsaydın dertleşirdik
00 Yorumla
+1 yılBen sana değer vermek istiyorum. Seni sahiplenmeme izin ver. Güzel sözler söylememe izin ver.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılBirkaç tane dosttan zarar gelmez kocan gelene kadar
00 Yorumla çok haklısın. Para mutluluk getirmez. Eşin sürekli seni yalnız hissedecek kadar bırakıp gidiyorsa o zaman çok haklısın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek kadınını aşka ihmal edemez bence yanlış bişi baska iş baksin
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşka iş elinden gelmiyor malesef 40 yaşından sonra ne iş bakacak bende 35 yaşından sonra başka arayışlar içinde değilim ama insanım ilgi alakadan bahsediyorum
+1 yılbekleyeceksin ulan o eşini eskiden kaç yıl cenge giderdi beklerdi asker karıları
03 Yorumla
Soran+1 yılO eskidendi
Soran+1 yılUlan filan üslubunu topla sen önce
Soran+1 yılKes canım iyi oku benim derdim bekleyip beklememek değil ilgi alaka o kadar bekliyoruz ilgi istiyoruz haliyle dimi ama asker karısı diye girmişsin işe ben şöför karısıyım fark var aynı şey değil ayrıca ulan sensin terbiyesiz
Arayışta gibisin. Eşin büyük bir ihtimalle seyahatte iken başka lastikleri boşaltıyor olmalı. Değil mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşın kaç yok canim seni anliyom teyzemde öyle cinsel ihtyacimiz var sonucta
14 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlık yok
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç
Soran+1 yıl35
Cevap sahibi+1 yılGeldiginde cinsellik oluyomi teyzem esi geldginde çok oluyomus bazıları eşi geldiğinde oda olmuyomus
+1 yılBu şekilde hayatına başkası girer
04 Yorumla
Soran+1 yılGirermi girer
- +1 yıl
Belkide girdi
Soran+1 yılYo değil biraz cemaatçi bi tıp acaba onla alakası var iki çözemedim işi bahane ediyo biraz sanki
- +1 yıl
Bahane etmeyen birini bul mesela ben 😂
Farklı şeyler ile eşini bağla yanına
09 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi mesela
- +1 yıl
Sinema izleyin. beraber vakit geçireceğiniz şeyler bul.
Maddi imkan idare eder anlaşılan.
Bisiklet vb. alıp. beraber sürelim. spor yapalım. Stres atmaya ihtiyacımız var de.
Tut kolundan yürüyüş yapılacak bir yerlere gidin. yürüyün. beraber. yürüyüş spor olarak yapın.
İhtiyacım var de. Evde sıkıldım bunaldım tek gidememm ya de...
Soran+1 yılEve gelmiyoki
Soran+1 yılÇok denedim inanın götürdümde zorla fırsat buldukça yemin ediyorum odun değilse insan değil
- +1 yıl
ki; 35-45 yaş orta yaş sendromu erkekte daha değerli olduğunu yerde kalmak...
Genç zaafı olan kadınlarla olup; aslansın. harikasın. şöylesin böylesin pohpohlanmayı aradığı bşr yer bulur.
Bşr dönem kendini mutlu eden. heyecan veren.. Büyük olduğunu, değerli olduğunu hşssetriren ortamlara gşrmekten hoşlanır.
Soran+1 yılDur sen ozaman bende işe başlarsam acımam
Soran+1 yılMasaj filan yapıyorum gelince işe yarıyo beraber kahvaltı piknik filan olur rutin şeyler ama olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılnereye gidiyor o kadar ayrı kalacak
02 Yorumla
Soran+1 yılYola
- +1 yıl
bu kadar gamsiz, düşüncesiz birine kaç yıldır neden katlandın
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. olay tam nedir anlamadım.
03 Yorumla
Soran+1 yılYalnizim
Soran+1 yılTopluma mal olsun bu durum sonra niye boşandın demesinler demedi demeyin
Eşinle konuşmaya ne dersin bu durumu
00 Yorumla
+1 yılSevgili falan yapıyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHer erkek aldatıyor sizde aldatın
112 Yorumla
Soran+1 yılNasil
Cevap sahibi+1 yılKocan seni aldatıyordur bu kadar salak olma
Soran+1 yıl@adem517 ne diyosun
Soran+1 yılNerden çıkardın
Soran+1 yıl@adem517 hissetmedim ama öyle bişey o evdeki kadını idare edemiyor başka birini sanmıyorum ayrıca çokta güzelim
Cevap sahibi+1 yılAdam erkekler senin gibi ahlaksız işte
Cevap sahibi+1 yılUtanmaz rezil birde anlatıyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılcinsel olarak doymuyor musun?
02 Yorumla
Soran+1 yılCinselliği geçtim beni insan olarak diyorsa bari
Cevap sahibi+1 yılanladım cinselliğe doyumsuz bir adamım
+1 yılsıkıntı konuşmak istersen yazabilirsin
00 YorumlaOturup eşinle konuş ciddi anlamda
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum aynı taş aynı hamam pohpohlamam lazım onu işimi gordürecegim ben burdan haber ederim size yanlış anlaşilmasin
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakındır aldatmaya başlarsın sen bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEve çok mu geç geliyor ki kaç gün sürüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen uğrayın yanına erkek lazımsa
00 YorumlaSen çalış o evde dursun o zaman
00 Yorumla
+1 yılHaklısın en güzel yaşların da yalnızsın
00 YorumlaGerçekmi ya
05 Yorumla
Soran+1 yılEvt
Soran+1 yılArkadaşlar ilginizevtesekkur ederim ben çıkıyorum onunla zırlamamak istemiyorum pohpohlayarak işimi gordürucem
Zor bir durum sana bişey sormak istiyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılSor
Soran+1 yılÖzelden sor
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah yardımcın olsun
00 YorumlaVallahi bitirdim öyle evliliği
10 YorumlaBosan
00 YorumlaZor bir evlilik olmalı yaş kaç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaska is yok mu nerdensin
05 Yorumla
Soran+1 yılYok elinden gelmiyo
Cevap sahibi+1 yılnerdensin
Cevap sahibi+1 yılgezdireyim seni😀
Soran+1 yılO hakli çıksın sonra dimi kabul edecek ihmal ettiğini kullandığını çiçek bile söylüyor su vermezsen dimi bide bitek sebebten boşarım aldatırsa bu ne ya
Cevap sahibi+1 yılyani bosa tabi
Gizli Üye(36-45)+1 yılCanin istiyormu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkocan şoförmü
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılbu şekilde yanlış yapabilirsin başka birisi olur hayatında senin gibi arkadaşım var hala kocası şoför maalesef anlatırdımda şimdi
Soran+1 yılCemaatçi biraz kedisi bahane de edebilir isi
Cevap sahibi+1 yılhaa çok iyi anladım lütfen bana yazarmısın gizliliği açsam rica ediyorum
+1 yılYollarda ne yapiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılŞoför
+1 yılNe iş yapiyo
00 YorumlaNe işi yapıyor eşin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElle yapmaya devam
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKızma sakın ol
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?