Aldatan birisinin diğer ilişkileri sağlam olur mu?

Sevgilim beni aldattı kendisi sözleşmeli er, suanki konumuna yakın biyerden kendine sevgili yaptı beni onla ve başkalarıyla aldattı en son onla işte. Hani ben ona ilgisiz davranmisim öyle olduğum için aldatmış beni böyle düşünüyor benim yüzümden aldatmış. Bilmiyorum karakteri gerçekten bozuktu bana sürekli güzel kız fotoları atar kızlarla çok ilgilenirdi asla güvenilir biri değildir kendisi ama acaba suanki sevgilisine aşık olmuş olabilir mi, ona sadık kalabilir mi gerçekten. Ben ilgi veriyordum ona sadece evde oldugum için arayamiyordum. Çocuğum gibi bakıyordum ama gerçi biraz yansitamiyordum yapım gereği ben biraz sertim duygularımı asla belli edemem kapalı kutu gibiyim. A bunlara rağmen ilkkez onda yumsadim benimsedim herd derdini onu herseyini. Yinede aldatıldım. Acaba seviyomudur onu. Daha yeniler bağlı kalır mı ona merak ediyorum. Kız ondan büyük birde. Ben sanmıyorum sevdiğini sadece vakit harcıyor onunla gönül eglendiriyo çünkü yakın ve izinlerde bulusabilecek. Daha iyisini bulsa ona gider gibi geliyor. Yanlış mı dusunuyorum? Böyle Bı insan değişir mi aşık olup sadık olur mu? Benim aylarca veremediğimi ona bıkac haftada verir mi ay bile değil? Olur mu ya
Aldatan birisinin diğer ilişkileri sağlam olur mu?