Sevgilim beni aldattı kendisi sözleşmeli er, suanki konumuna yakın biyerden kendine sevgili yaptı beni onla ve başkalarıyla aldattı en son onla işte. Hani ben ona ilgisiz davranmisim öyle olduğum için aldatmış beni böyle düşünüyor benim yüzümden aldatmış. Bilmiyorum karakteri gerçekten bozuktu bana sürekli güzel kız fotoları atar kızlarla çok ilgilenirdi asla güvenilir biri değildir kendisi ama acaba suanki sevgilisine aşık olmuş olabilir mi, ona sadık kalabilir mi gerçekten. Ben ilgi veriyordum ona sadece evde oldugum için arayamiyordum. Çocuğum gibi bakıyordum ama gerçi biraz yansitamiyordum yapım gereği ben biraz sertim duygularımı asla belli edemem kapalı kutu gibiyim. A bunlara rağmen ilkkez onda yumsadim benimsedim herd derdini onu herseyini. Yinede aldatıldım. Acaba seviyomudur onu. Daha yeniler bağlı kalır mı ona merak ediyorum. Kız ondan büyük birde. Ben sanmıyorum sevdiğini sadece vakit harcıyor onunla gönül eglendiriyo çünkü yakın ve izinlerde bulusabilecek. Daha iyisini bulsa ona gider gibi geliyor. Yanlış mı dusunuyorum? Böyle Bı insan değişir mi aşık olup sadık olur mu? Benim aylarca veremediğimi ona bıkac haftada verir mi ay bile değil? Olur mu ya
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Boşver onun ilişkilerini
Aldatan birini aklında sil at, düşünmene bil gerek yok.
Silmek içinde canın ne istiyorsa yap
Sildim çoktan
En iyisi
Burdan onun hakkında birşey yazmaya bile gerek yok.
Yoksa silememişsin derim.
Yok sadece bıraktığı hissi sorguluyorum. Aldatılmak tuhaf bir his eksik hissettiriyor. Onun gitmesini zaten istiyodum. Sadece onu dağda öylece bırakmak istemedim. Güven vermeyene sevgimi istesemde veremedim
Umarım bu eksikliği giderecek ve yüzünü güvenle güldürecek birini bulursun.
Şu anda senden daha beter durumda olmama rağmen sana yazdığım sözlükleri kendim için uyguluyor ve uygulamaya çalışmaya çalışıyorum.
Üzücü yakıcı kırıcı ama karakterli olmak gerek.
Sen yüreğini temiz tut can
Allah yardımcın olsun seninde abi, eden bulur elbet.
Sağolasın, Yaradanın soracağı bir hesap vardır elbet.
Allah'a emanet ol can
K. i. bk.
Değişmez her zaman aldatır karaktersiz birisi belli ki
Öyle şimdi Allah var
Böyle bi insan aşık olmaz sadece senin dediğin gibi, görev yerine yakın diye o kızla olmustur
Banada öyle geliyor ya bir gün döner mi bana geri. Ben kendi sehrindeyim ailesine çok yakınım yaşadığı yere
İnsanlar değişebilir. Sunu ne zaman anlayacaksınız. Surekli ayni hata yapılmaz o ayrı. Ama Şu an yeni ilişkisi seni alakadar etmez
Yarası olan bayan insan değişmez noktaaa
Etrafımda o kadar değişen insan var ki. Biraz cah il ve özgüvensizsin. Değerin düşmüş zaten daha da düşmesin sana değer vermeyen bi adam için soru soruyorsun ahsjdkfk kendine olan değerini ve yarani görüyorum.
Ahh ablam ben kendisini tanıyorum huyunu biliyorum, yinede sormak fikir almak istedim hoşuma gidiyor çünkü. Ama ablam biraz aptalmis yarasini ve zamanında yediği naneleri hatırlamış sanırım. kusura bakmayınız. Deştiysem...
Sizin boktan görüşünüz bile değerli benim için çünkü😊
Cahillik bu olsa gerek. Bu fikirlere sahip olmam yaramim olduğu anlamına gelmez cahil insan. Ağla şimdi meraklı me le hat seni. Bildiğin şeyi sormazsin snsmxkvk
Tamam cahil diyerek laf soktun tamam akıllı oldun bana cahil deyince tm
Aynen iyi geceler simdi. Doğruları söyledim
Kendini kandır bye
Tam bir seref yoksunu hem aldatip hemde sucu baskasina atmak saka gibi
Evet ben güya tasmisim, madem mutlu edemedim ayrilsaydinya mertce
En agir küfürleri en büyük beddualari bile etsen yine az gelir ona, sal gitsin ve hayatina kaliteli insanlar girsin
Gitti zaten gitmesine gerçekten sevindim çokta rahatladım sadece aldatılmak canımı yakti
Herkesin canını yakar uzulur tabii ki. Daha iyileri çıkacağına eminim karşına. Ve ders almışsındır
Fazlasıyla ayırdım, şimdi Mert bı erkekle şerefsizi ayırt edebilirim enazindan
Aldım*
Sadık olmaz hiçbirini sevmemiş sadece senin dediğin gibi gönül eğlendiriyor kendi egosunu tatmin ediyor da olabilir
Bana da öyle geliyor
Mayasi bozuksa yine aldatir
İşte bozuk gibi geliyor önceki ilişkilerinde de dikis tutturamamis
Ee ne diye bile bile konusuyon halen
Konuşmuyorum terketti beni , tiktokta bulduğu bir kız uğruna
Oh iyi defolsun. Sende beynini kullan adam gibi birini bul
İnşallah
Olmaz netim bu konuda