Hoşlndğm çoçukla hep birbirimizin durumlarına bakar arada yorum yazardık, en son o benim durumuma yorum attı, ondan sora ben 10 gündür onun durumlarına bakmıyor gibi yapıyorum yani gizlice bakıyorum , o benim baktıgımı bilmiyor , şimdi o da kesti benim durumlarıma bakmayı,-sizce neden? beni rahatsız ettigini falan mı düşündü sizce yorum atarak yoksa benimle ilgilendiğini belli etmemeye mi çalışıyor? durum paylaştığı zaman bişiler yazmalımıyım sizce bu sefer? adım atmalımıyım?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bence senin, ondan vazgeçtiğini düşünüyor.
ben olsam öyle düşünürdüm yani.
Ne alaka ya durumlarına bakmıyorum diye mi yani
evet. saçma gelecek ama ikinizde bu şekilde kendinizi gösteriyorsunuz ve sen bir nevi kendini çekmişsin ve karşılık vermemişsin. aklıma da takıldı neden gizli gizli neden bakıyorsun ki?
Nebilim beni merak etsin istedim ama bu sefer de o bana bakmamaya başladı ya da nasıl oluyor biliyormusun mesela başkasına bakarken tesadüfen benim durumuma geçiyor otomatik ve bir durumuma bakıp hemen çıkıyor öbürlerine bakmıyor demek ki bilerek yapıyor :(
yani ben kendime göre öyle düşündüm belki başka bir şey de olabilir seni yanlış yönlendirip güzel olacak bir şeyi de mahvetmek istemem. ancak şöyle bir şey var. ya neden merak etmesini istiyorsun adam belki de senden bir ışık bekliyor çekiniyor. sana değil genel olarak kızlara sesleniyorum şu naz işi ve trip atma işi bazen bizi çok yoruyor. sırf karşı tarafın canı istedi diye ekstra olarak bir şeyler yapmak yoruyor adamı. eğer hoşlanıyorsan onu tanımak konuşmak istiyorsan gerek yok böyle şeylere gelmiyorsa da yapacak bir şey yok o zaman bırak git direk.
Benim durumlarıma bakmıyor ve kendisi de hiçbişi paylaşmıyor ama giriyor sosyal medyaya çevrimiçi :( sence ne yapayım? en son o yorum yazmışdı bana, şimdi o durum paylaşırsa ben yazayım mı bişiler?
yani dediğim gibi onu tanımak konuşmak istiyorsan belli et gidip ipleri eline vermek olarak algılama. biz erkekler ilk başta biraz zor olsa da değer veren kızın farkına varınca onu hiç kimseye değişmiyoruz.
şimdi durumuna gelelim bir fırsat anında yaz işte durumlardan sohbet ediyorsanız oradan bir şekilde mesaj at sonra da sor yoğun musun beni unuttun mu bayağıdır yazmıyorsun falan bir şeyler de sor. sonra da dediğim gibi şu merak etmesini istemenden vazgeç bence. ondan sonra da gidişata göre de zaten yol gözükür.
Tamam durum paylaşsa yazacam da paylaşmıyor işte 😬😬
Peki biraz mesajlaştıkdan sora mesela kız senin son yazdıgın mesajı beğense ama cevap vermese ne düşünürsün? ben onu da yaptım çünki🤫🤫 fotografıma yorum atmışdı biraz konuştuk en son arkadaşlarının arasında en güzeli sensin diye bi mesaj attı ben de begendim mesajı ama bişi yazmadım😬😬
valla birebir aynısı bende şu an var. kendisi vazgeçmedi bu huyundan ve ben kendisine direkt olarak kim bilir kaç kere söyledim kendimi değersiz hissettiriyor diye. karşılık beklemeden yapıyorum ancak sanki yapmamı istemiyormuş gibi algılamama sebep oldu bende aynısını yapınca rahatsız oldu karşılıklı restleşmeler sonucu bil bakalım ne oldu. artık uçarak gelse kılımı kıpırdatasım yok. o yüzden dedim gereksiz naz trip yoruyor diye. seven insan sevdiğine sevdiğini söylemiyorsa da göstersin onu değersiz hissettirmesin yav.
Hmm demekki benimki de öyle hiss etmiş o yüzden geri çekmiş kendini, yoksa 15 video paylaştıgım zamanları bilirim ki hepsine tek tek bakardı😬😬 mesela sen, hoşlandıgın kız senin durumlarına artık bakmazsa sen ona bakmaya devam edermisin?
ilk başta hemen kesemiyorsun tabi ancak neredeyse 3 ay önce öğrendiğim ve bana çok şey katan "bazen zorunluluk duyguların üzerinde oluyor" sözü gibi ben de zorunluluktan bakmamaya çalışıyorsun ve sonra da bakmıyorsun. bu sadece aşk ilişkileri için değil çoğu şey için de geçerli.
Yaz ya seviyorsa uzun konuşursunuz bugün.😅
Ama durum paylaşmamış ki 😰
Paylaştığında yaz, konuş🙂