Sizce yazsam mı?

Sevgilimle sorunlu bir şekilde ayrılmıştık, uzak mesafeydi. Ayrıldığımız zamanlar yine konuşmaya devam ediyorduk. Bana İstanbul'a gel beraber okuyalım diyordu. Normalde planımız Ankara 'da beraber okumaktı. Ailesi İstanbul için ikna etmiş biz ayrılınca. Yani ilişki istemiyorduk o an için ikimiz de ama bana beni sevmeye devam ettiğini söylemişti. Sonra takıntılı ve ona platonik olan arkadaşını instagramdan eklediğini fark ettim, söyleyince de sen beni mi stalkluyorsun deyip güldü. Evet ama konumuz bu değil dedim, sana açıklama borcum yok dedi. Ben de o zaman bana umut verme veya beni yedekte tutamazsın minvalinde şeyler söyledim. Sonra açıklama yaptı işte arkadaşız aramızda bir şey olamaz olamayacağını o da biliyor falan dedi ve orada konuyu saptırdı. Kimse beni anlamıyor edebiyatı falan klasik. Sonra ben de başka bir yerde de (bana engellediğini söylediği başka bir sosyal medyada) hala ekli olduğunu fark ettim. Bunu screenshoot atıp sana aşık olduğum güne lanet olsun bir daha bana yazma sakın dedim. Her yerden engelledim. Bu olaydan bir ay sonra falan tercihlerden sonra engeli açtım, durum attım wp'den gördü ama hiç yazmadı. Eğer aldatmadıysa gurur yaptı muhtemelen, aldattıysa da açıklaması yok diye yazmıyor. Bu arada instagramdan çocuğu eklemesi de daha biz sevgiliyken olmuş. Kendisine platonik olan ve her yerden yürüyen takıntılı ‘arkadaş’ını sevgilisi varken ekliyor yani. Ama ben hala seviyorum neden bilmiyorum, acaba takıntı mı diye düşünüyorum değil. Ciddi ciddi özlüyorum. bir sürü hayalimiz vardı çünkü evlilik falan konuşuyorduk hatta ondan ayrıldığımda sen benden ayrılmadın beni boşadın falan demişti. Bu kadar ciddiye alıyorduk. Nasıl yaptı aklım almıyor.

Sizce yazsam mı?