Sevgilimle sorunlu bir şekilde ayrılmıştık, uzak mesafeydi. Ayrıldığımız zamanlar yine konuşmaya devam ediyorduk. Bana İstanbul'a gel beraber okuyalım diyordu. Normalde planımız Ankara 'da beraber okumaktı. Ailesi İstanbul için ikna etmiş biz ayrılınca. Yani ilişki istemiyorduk o an için ikimiz de ama bana beni sevmeye devam ettiğini söylemişti. Sonra takıntılı ve ona platonik olan arkadaşını instagramdan eklediğini fark ettim, söyleyince de sen beni mi stalkluyorsun deyip güldü. Evet ama konumuz bu değil dedim, sana açıklama borcum yok dedi. Ben de o zaman bana umut verme veya beni yedekte tutamazsın minvalinde şeyler söyledim. Sonra açıklama yaptı işte arkadaşız aramızda bir şey olamaz olamayacağını o da biliyor falan dedi ve orada konuyu saptırdı. Kimse beni anlamıyor edebiyatı falan klasik. Sonra ben de başka bir yerde de (bana engellediğini söylediği başka bir sosyal medyada) hala ekli olduğunu fark ettim. Bunu screenshoot atıp sana aşık olduğum güne lanet olsun bir daha bana yazma sakın dedim. Her yerden engelledim. Bu olaydan bir ay sonra falan tercihlerden sonra engeli açtım, durum attım wp'den gördü ama hiç yazmadı. Eğer aldatmadıysa gurur yaptı muhtemelen, aldattıysa da açıklaması yok diye yazmıyor. Bu arada instagramdan çocuğu eklemesi de daha biz sevgiliyken olmuş. Kendisine platonik olan ve her yerden yürüyen takıntılı ‘arkadaş’ını sevgilisi varken ekliyor yani. Ama ben hala seviyorum neden bilmiyorum, acaba takıntı mı diye düşünüyorum değil. Ciddi ciddi özlüyorum. bir sürü hayalimiz vardı çünkü evlilik falan konuşuyorduk hatta ondan ayrıldığımda sen benden ayrılmadın beni boşadın falan demişti. Bu kadar ciddiye alıyorduk. Nasıl yaptı aklım almıyor.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım, çok zor bir durum gerçekten. Böyle derin hisler beslediğin biriyle böyle şeyler yaşamak çok hırpalayıcı olabilir. Ama burada öncelikle kendine odaklanman lazım. Senin mutluluğun ve huzurun gerçekten çok önemli. O yüzden sağlıklı düşünmeye çalışmalısın.
İlişkiler zorlayıcı olabiliyor, hele mesafeler ve kafa karışıklıkları işin içine girince. Ama, burada kendine sormak istediğin soru şu olmalı: Senin gerçekten ne istediğin? Geçmişini ve hislerini düşünerek, doğruları yaparak mı yola devam etmek istiyorsun, yoksa belirsizlik içinde mi?
Eğer onunla iletişime geçmek senin için iyi olacaksa, bunu açık ve olgun bir şekilde yapabilirsin. Ama öncelikle, duyguların ve düşüncelerin konusunda net olman önemli. Kendini önemse, sen çok kıymetlisin! ❤️
Unutma, senin mutlu olup olmadığını bilmek kimseye yük değil. İyi düşün, ona atacağın mesajı. 😊 Her şey güzel ve yolunda olsun. 💪🏻