Benimle oynadi sildim heryerden bir senedir iletisime gecmedik birisine gidip biz sevgiliydik demis ( sevgili degil flört) bide erkek kuzenimle tanisti ve onunla samimi olmaya calisiyor...
Şu an sevgilisi var ama arkadasima demis bana birisini bul evlenim... ona feikten yazdim sevgilini aldatma diye... ilk basta salladi umursamadi sonra korkup kufurler atmaya basladi...
Şu an sevgilisi var ama arkadasima demis bana birisini bul evlenim... ona feikten yazdim sevgilini aldatma diye... ilk basta salladi umursamadi sonra korkup kufurler atmaya basladi...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ders vermen gerekmiuor. En buyuk dersi yuz vermeyerek. İcinde ukte birakmissin anlasilan
Yuz vermiyorum ama adimi almasinida istemiyorum ve ona gidip bile yazamiyorum insanlara yanlis bilgi vermesin adimi agzina aasin diye... ama kizlarla oynadigini duydukca sinirlerim bozuluyor ne hakla bunu yapiyo?
Bos ver. Yazma zafen. Amac o zaten. Yazmani saglamak. Oldugunu dusunuyorum. Baska nasil bi cikar olabilir ki
Bencede ondan istedigini vermemek icin uyaramiyorum bile
Uyarma sana digerleri sorduklarinda. Gul. Oyle mi diyormus de. Mevzuyu anlarlar. Hayir deme. Hayir dedikce. İnsanlar. Evet diye biliyorlar 😂😂
Ama iste söyledigi kisi gelip bana sormadi benim arkadaslarima söylemis arkadaslarimda bana sordu gercek mi diye... hani kimse bizim tanidigimizi bile bilmiyorken birden sevgili oldugumuzu duysalar zatwn bana inanmazlar cunku neden onu tanidigimi gizledim?
Siz dogulu musunuz.
Hayir ama bu ders vermek istedigim kisi dogulu, neden?
Genelde. Dogudaki insanlar. Baski. Vs. Dolayi. Kizlar. Cok cekingen ve sakliyorlar. Batida ise kixlar anneleriyle. Genelde cok rahatca konusabiliyorlar.
Bence ona bakmiyor
Bilemiycek. Sadece gorduklerimden. Yola cikarak soyledim.
Peki simdi benim yapabilecegim hic birsey yok mu?
Ben bisey yapmani. Sahsen tavsiye etmiyorum. Ne kadar ugrasirsan. O kadar ekemege yag surmus olursun.
Hmmmm
Yinede. Karar sizin
Peki direk yazmasam baska sekilde bisey yapabilirmiyim
Onun bi arkadasi. Yaoabilir. Onjnla. Konustugumda. Sordum. Diycek. Ve sadece. Guldu. Beni. Ciddiye bile. Almadi diycek. 😂🤣😂
Aslinda bu olabilir ama kime yaptircagim o bana soran arkadas onun arkadasi hattaa ona daha yakin ondan bilemedim ama kiz beni anlar ondan... nasil yapsam riske alip kizi bu oyuna alimmi yoksa? ... bide derse bana dediler böyle demem lazim😂
Oyuna birisini. Alman gerekmiyor. Aslinda. Herkes oyunun icinde. Oyunun icinde. Olmasaydi. Sana denk gelmezdi 😂
Tamamda kizin aklisina gelmezki o konu hakkinda onunla konusmak
Sen alayci bi sekilde. Davran. Sabah aksm konusur. Sorar 😂🤣😂🤣
Ama o konu kapandi bir kere sordu bende kötulesim yok dedim
O zaman konunun tekrar acilmasini bekle. Sen acma. Ama
Hmmm ozamam elimden gelecek bisey yok Şu an
Cok fazla. Kafana. Takma. İnsanlar ulasamadiklari kisilere camur. Atarlar. Ornek. Bi kizdan hoslanir. Teklif eder. Kiz kabul etmezse. Afedersin. Oo. Diyorlar. Madem o neden teklif. Ediyorsun?
Haklisin.. ama ne bilim hani onun Ismi cikmis biz normal konusuyorduk sadece yani sevgili sayilmaz... simdi o kizlarla eglencesine oldugu icin benide onlardan biri diye görsunseler istemem
Birak. Kim neyi gormek istiyorsa. Onu gorsun. Sen kendini biliyorsun. Yeterli. Kimseyi. Kendine. İnandirmaya. Calisma. Boswer gec. Bence.
Orasi öyle ama isimim cikarsa ailemde bunu duyarsa kötu olur :/
Ailen. Sana inanir. Eminim. O yuzden. Sorun olmaz ayrica erkeklerin ismi niye cikmiyor da. Hep kizlar. İsmim cikar endisesi icinde oluyor
Bana inanirlarda benim hatam niye konusuyom onunla :/
Keske tum hatalar boyle olsaydi
😣
😊.