Sevgilim astsubay eğitiminde evlilik düşünüyoruz ama korkularım var... bilgisi olan bana yardimci olabilir mi?

5 yilik bir iliskim var sevgilim İzmir 'de astsubay eğitiminde Eylul ayında mezun olacak rutbesi henüz belli degil yani sınavlardan sonra belli olacak ama korkularım var cevrem bana surekli "Astsubay esi olmak kolay degil gun gelecek günlerce, haftalara belki aylarca evde tek başına olacaksın, çocuğun olsa hem analık hem babalık yapacaksın, astsubaylar subayların bir altıdır cok bagirirlar, cok is verirler astsubaylara pskolojisi bozuk olur eve gelince sana ilgi alaka göstermez. Evde yalnız oldugun zaman kapı caldigi zaman hep korka korka açacaksın o kapıyı aklında surekli acaba karşımda bir asker ve sağlık calisanlari mi olacak şehit haberini vermeye mi geldiler düşüncesi olacak." dediler ben cok korkuyorum cidden astsubay esi olmak zor mu? beni ne gibi zorluklar bekliyor lutfen yardimci olun henüz rutbesi de belli degil yani kara, hava vs bilmiyorum ama ne gibi zorluklar bekliyor beni?
Güncellemeler
+1 yıl
yardimci olur musunuz lutfen
Sevgilim astsubay eğitiminde evlilik düşünüyoruz ama korkularım var... bilgisi olan bana yardimci olabilir mi?