5 yilik bir iliskim var sevgilim İzmir 'de astsubay eğitiminde Eylul ayında mezun olacak rutbesi henüz belli degil yani sınavlardan sonra belli olacak ama korkularım var cevrem bana surekli "Astsubay esi olmak kolay degil gun gelecek günlerce, haftalara belki aylarca evde tek başına olacaksın, çocuğun olsa hem analık hem babalık yapacaksın, astsubaylar subayların bir altıdır cok bagirirlar, cok is verirler astsubaylara pskolojisi bozuk olur eve gelince sana ilgi alaka göstermez. Evde yalnız oldugun zaman kapı caldigi zaman hep korka korka açacaksın o kapıyı aklında surekli acaba karşımda bir asker ve sağlık calisanlari mi olacak şehit haberini vermeye mi geldiler düşüncesi olacak." dediler ben cok korkuyorum cidden astsubay esi olmak zor mu? beni ne gibi zorluklar bekliyor lutfen yardimci olun henüz rutbesi de belli degil yani kara, hava vs bilmiyorum ama ne gibi zorluklar bekliyor beni?
Güncellemeler
+1 yıl
yardimci olur musunuz lutfen
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ne alakası var bacım bende astsubayım ama sevdiğim kız için çok ilgiliydim çok sevince g..'ü kalktı orası ayrı tabi :D :D
sorun olmazsa size bi kac soru sorabilir miyim lutfen
buyur
Astsubay oldgunuzu söylediniz arkadaşlarım bana astsubaylar yeri gelir günlerce haftalarca eve gelmezmiş dogru mu? bide gorevleriniz ne oluyor yani ne yapıyorsunuz
yav yok öyle birşey astsubayların görevi genelde mir-komuta zincirinden yanı sıra muhabere ve askeri eğitim gibi farklılık gösteren alanlarda da görev üstlenir. Masabaşı görev yapan astsubaylarda var mesela 40 saat gibi hafta sonu çalışmayanlar gibi. Görev yaptığı yere bağlı doğuda yapıyorsa görevı farklı olur batıdayken üzerine düşen vazifeler farklı olur
korkutmuşlar seni salla emin ol askeri ve polisi meslekler çok kutsaldır böyle mesleğe sahip olan bir adamın eşi olacaksa eğer onun her zaman yanında olacak destekte verecek moralde ama merak etme astsubay değil yüzbaşı bile olsa askeri alanda emir komuta zinciri olduğu için herkesin bir üstü vardır ozaman herkesin psikolojisi bozuk olur :D
anladim tesekkurler korkuttular diyorsunuz yani
aynen çok takılma meslek bu yani. Doktorlarda yeri geliyor mesela mesai yapıyor uykusuz uykusuz doktor olsa eve 2 gün mesai yapmayıp gelmezse onundamı psikolojisi bozuk olcak :D sen sevdana bak salla elalemi
tesekkur ederim peki maaslari ne kadar?
astsubay çavuş rütbesinde felansa 5500 5700 astsubay kıdemli başçavuşsa 6500 7000 felan
merhaba size bir şey sorabilir miyim
benimki astsubay şu anda suriyede ne zaman gelir muallak