Gerçekten benzer şeyleri yaşayan yok mu aranızda 🤔
Kolay kazanılanın kıymetini bilmemek, aptallık değil mi?
Gerçekten benzer şeyleri yaşayan yok mu aranızda 🤔

Bu şekilde düşünen nadir insanlardan olman beni şaşırttı ama bir yerde haklısın cool olmak için sürekli soğuk davranan insanları nasıl tanıyalım ki ayrıca gerçekten seven sevdiğini belli eder en azından etmeli diye düşünüyorum karşı tarafın da g*tü kalkmasın tabi neyse çok uzattım ama ben ne zor insanlara uğraşırım nede dün den razı olan herkese kolay olan insanlara vakit ayırırım uzun lafın kısası herkese zor bana kolay olsun bende gerçekten sevdiğim bir insana böyle davranırım zaten her iki taraf da özel olduğunu hissetmeli😉
Beni ifade ettin, herkese zor bana kolay olsun 🤗💕🌹
Aynen
Özellikle bu sitede dediğin için söylüyorum, bu sitede bir aşk arayışı içerisinde hiçbir zaman olmadım. Buraya girip insanların sorularına cevap vermek ya da insanlara güzel bilgiler sunarak faydalı olmak öncelikli amacım oldu. Aşk, aşktır. Yani kolay kazanılanı zor kazanılanı olmaz. Aşk varsa kıymet bilinir. Demekki senin ilişkilerinde karşı tarafta aşk yoktu.
Çok iyi bir açıklama olmuş Aslında ben de fikir vermek için burdayım ama asıl ihtiyacın sevgi olduğunu gördüğüm zaman bendeki tükenmez ilahi aşktan sunuyorum Öte yandan benim de ihtiyacım olduğunu fark ediyorum 🙄😃
Senin ki kolay kazanmak adına uğraşmamak bence zaman doldurmaya.. Zor olan öyle mi emek vermek lazım zaman harcamak lazım kolayı herkes elde eder önemli olan zor olanı başarmak bunda hayat felsefesi kim neyi nasıl yaşamak istetse onun beşinden o şekilde gider...
Yok vAllahi öyle değil
Eşimi bulur bulmaz evleneceğim
Zamanım boş değil ki doldurayım Yıldırım nikahı istiyorum Aynı gün nişan ve nikah Bulsam yeter 😊
Çok sağol, Allah cc razı olsun 😊
kelin ilacı olsa kendi basina surermis abi 😁😁
İnşaAllah senin yaralı gönüllere şifa olduğun gerçeğini kavrayan sana layık biri denk gelir 😃
Cevap
5Cevap
inançlar kırılıyor yaaa... kolay bulunan ve en çok değer verdiğin ilk gözden çıkardığı sen oluyorsun malesef. onun için insanlara bir anda sevgini ilgini bütün dikkatini ve sonuna kadar samimi olmak yetmiyor malesef.. sende olmayan sende kalmıyor
Yine de elinden geleni yapmış olmanın buruk huzurunu yaşıyorsun 😃
aynn öyle
Burada bir ilişki çok zor bence böyle bir arayışa girme... Anladığım kadarıyla sen sürekli bir arayış içinde olanlardansın. Sizin en büyük hatanız sürekli insanlarla sevgiki olmak için görüşmek ve asla pes etmemek biriyle olmayınca başkası denk gelirse herşry yeniden başlar. Doğru ilişki kurmak istşyorsan en az 1 sene o kişiyi arkadaş olarak tanıman gerekir yani benim düşüncem bu şekilde
5 yıl boyunca kızlardan uzak durdum kimse gelip beni bulmadı Demek ki erkek olan harekete geçmeli 😊 elbette bulana kadar arayış devam edecek Bir yıl arkadaş olmak için de ilk tanışmayı halletmek lazım 😊
Hayır dediğimi çok yanlış anladın. Ben sana karşıdan atak bekle demiyorum zaten ama daha yakından görebileceğin hal ve hareketlerine bakabileceğin insanlarla arkadaşlık yap diyorum. Mesela bir iş arkadaşı, okul arkadaşı veya böyle arkadaş edinebileceğin biryerler olabilir. Sosyal olabileceğin yerlerden önce gerçekten arkadaş ol tanı illaki arasından sevebileceğin biri çıkacaktır sonra adım at. İnan asıl zaman kaybı sürekli arayışta olmak ve birçok kıza bu itici geliyor çünkü sen o olmazsa bir başkasıyla da konuşacaksın ve konuştuğun kişi ondan önce de birileri olduğunu aynı şekilde davrandığını bilecek o zaman ilişkinin bir özelliği kalmayacak. Tabiki bu benim düşüncem
Konuşmayla ne tüketiyoruz ki, bakir bir adam oluşum yetmiyor mu 🤔
Uzun yorum için emeğine sağlık...
Şöyle düşün herşeyi tersine çevirelim. Sana yazan bir sürü kız olsun. Seni hiç tanımıyor ama direk sevgililik evlilik amaçlı sana yürüyor. 3 4 kız demiyorum çok daha fazlasını düşün. Seni hiç tanımayan birilerinin sana seni seviyorum falan demesi sana samimi gelir mi mesela? Kızlar aslında düşündüğünüz gibi egolu değil yani bu düşündüğün gibi egodan vs yapılmıyor. Sen bir kızla konuşmaya yöneldiğinde direk bodozlama flörte geçersen bu itici geliyor. Ama tanıdığın birinden hoşlanır ve açılırsan bu gayet normal karşılanabilir. Tanımadığın birini sevemezsin ki. Üstelik bu şekilde evlilik yaparsan sonu hüsran da olabilir. Bak benim tam 5 senelik bir ilişkim var ondan önce 1 sene arkadaş gibiydik. Arkadaşken kötü her yönünü görüyorsun ama kimse flörtüne, sevgilisine kötü yönünü kolay kolay göstermez. Bu her iki taraf içinde en sağlıklısı. Daha gençsin otur bekle de demiyorum ama her önüne gelenle acaba bununla olsa nasıl olurdu diye de düşünme.
34 yaşındayım ah bacım, 35e gidiyor 😃
Bana aşkla gelen kızlardan en çok uyumlu olanı tercih eder ve hemen evlenirim 😊
Abi sen naptın 😅 neden 10 yaş küçük yazıyor burda
İlk kaydolurken yılı aşağı çekmeye üşendim
bakıp çıkacaktım çünkü sadede
öyle de kaldı Değiştirilemiyormuş
Peki nedsn bunca zama. 1 kişi bilr bulamadın hiçmi birileri olmadı hoşlandığın yani şu an uyumlu sandığın biri evlendikteb sonra uyumsuz da olabilir. Çok sıkıntılı ya 🥺
Onlarca gelen oldu hepsi de gitti Oysa ilk sıraya yazılabilirim donanım ve yazılım açısından 😃 Belki de ilahi bir durum olabilir, Rabbim bana yaramayacak eş adaylarını silkeliyor olabilir 🙄
Peki onca kişigi nasıl sevebildin 😅
Ben artık herkese şüpheyle yaklaşıyorum buda herkes gibi gider diye eskiden verdiğim değeri alamıyordum artık kim ne kadar değer veriyorsa bende onun gibiyim
Ben hala içimdeki ilahi sevgiyi sunmaya devam edeceğim, henüz pes etmedim 😃
Eşim için de çabaladım sabrettim işim için hala sabrediyorum bebeğim olsun istedim onun için de çok çabaladım kolaylık nedir bilmem 🤷🏻♀️ Kıymetini bilmediğim şeyler genelde parayla alınan şeylerdir
Ne mutlu sana, bebeğin ve eşinle hayırlı bir ömür geçirmenizi dilerim 😇😇
"Aldığım kadar değer veririm" aldığın kadar değer veremessin çünküü kadın ve erkek beyni farklı çalışır ve bu yüzden kadınla erkek arasında değer verme farkı varr
Itır'ım sevgili kardeşim çıtırım, bendeki aşk Nirvana düzeyinde, aldığım karşılıklarla onu tam verebiliyorum Şimdiye dek kimsenin bu rüya yaşantısına nasibi yoktur belki de 😊
Zor olan her zaman daha kıymetlidir çünkü emek vardır
Kendi emegimle kazandığım parayı harcamak zordur ama hazır olan parayı harcamak kolay
Zor olan benim gözümde kıymetsizdir Kendimi aştım çünkü Önceden ben de sizin gibi düşünüyordum Yoruldum artık Her şeyi hazır istiyorum, zaman kaybetmek değil 🤷♂️
insanlar her zaman zoru severler ama kolay kazanmak isterler elde edince de elindekinin kıymetini bilmezler zor olan her zaman vazgeçilmez olur
Zor olan olmaz olsun... Kolaylık istiyorum 🤗
Bazı insanlar vardır ne kadar süredir tanısan bile için ısınmaz ama bazıları vardır yeni tanıştırsın sanki senelerdir tanıyor gibi hissedersin. Nasip kısmet işi doğru insanı ne zaman bulacağını bilemezsin, sabırlı olmak lazım. Belki buldun o kişiyi ama sen farkında değilsin bunu da düşünmek lazım 😄
'Simdi bazıları çıkıp diyecek ki: Sen çok kişiye yazıyorsun o yüzden kaybetmeye mahkumsun! İyi de; söz, nişan, nikah olmadan hatta hepsini geçtim bir kez canlı görüşmeden nasıl inanayım' - insan birini seçer öyle değerlendirir tanışmaya başlar reale götürür tanışır. Olmadı sonra yoluna bakar. Sanalı reelden farklı kullanıyorsunuz. Güven isteyen kendi güvenilir olmalı kardeşim.
Aptallıkdır. İş örneğinde de böyle zor yollardan geçmelisin birşeyleri çabalamak için
Bunu ben yapmıyorum beni kazandığını sananlar yapıyor, orgazmı yaşadık artık işimiz bitti diye düşünüyorlar sanırım
Üstelik sadece burdaki yazışmadan bu sonuca ulaşıyorlar😃
Hayırlı olsun dostum, hayat sana mutluluk getirsin.
Hepimize öyle inşaAllah 😊
Evlilik sitesi mi burasi? Çevrenden kanlı canlı görerek karar versene..
Yattığın yerden işini görüyorsun daha ne olsun 😃
Tembelliğin bukadarinada pess
Etrafımda ben bekarım beni al diyen kız yok burda var Yakıştırılan var birkaç tane Onların da çeşitli olumsuz yönleri var Daha büyük bir havuz ya İnternet, göle maya çalıyoruz ya tutarsa 😃
Hakkında hayırlısı olsun..
Teşekkür ederim belki seni alırım 😃
Saygılı olursan sevinirim..
Bundan öte ne saygısı olacak, eşim sultanım olacaksın, mesela yani 😊
Arayışım seni üzüyor ya belki son vermek istersin acıya, dedim 😉
Hocasın birde yazık.. az edep ..
Karşında senden daha az akıllı biri yok, ya çare ol ya da dert olma 😊 Saygılar esenlikler...
Akılla ne alakası var..
Hani akıl veriyorsun ya o açıdan 😃
Neyse üzüm yeme amacıyla başlayan etkileşimimiz bağcı dövmeye geçmesin
Naciz görüşlerin için teşekkürler, özgür bir insanım...
Kesinlikle doğru bir insanı ne kadar kolay elde ediyorlarsa o kadar da kolay terk ediyorlar
İnsanların duygularıyla oynamak bu kadar kolay olmamalı
💜💙💚💛🧡❤️
Kolay kazanılan kolay kaybetmeye mahkum
Benim için durum tam tersi, zorla kazanacağım hiçbir şey istemem...
Kolay kazanmanın kıymetini bilmemek tabikide aptallık ama böyle devam edersen yani kiyemtini bilemeye devam edersen kolay kaybedebilirsin bence🙂
Ben öyle değilim ki Tam tersiyim Ne kadar kolay kazanırsam aşkım o denli derin oluyor 😇
Tercih meselesi 😕
O zaman sen kolayı seviyorsun kusura bakma ama kuvvetli aşk duyuyorum diyorsun o insan illa elbet gider bir yerde yanlış yapıyorsun bence düşüncelerini değiştirmen gerkebilir.
Ne kadar süre içinde müstakbel eşin olduğuna karar veriyosun? O kadar kolay değil ki bu işler.
Süreci başlatıyorum işte, kendilerini mi layık görmüyorlar beni mi anlamadan bitiyor iletişim 🙄
Yani hemen büyük anlamlar yükleme bence. O yüzden hayalkırıklığına uğruyor olabilirsin :)
Dogru kisi olsa kolayi zoru onemli olmaz. Gercekten sevdigin seni etkileyen biri olsa kolay olmasi vazgecirmez
Gençlik aşk dizi senaryosu gibi anlatmışsın
Evet sayın Bilge hanımefendi 😊
Saygılarımı sunuyorum 😊
Yani kısa zamanda pişmanlıklara yol açacak elbette. :)
Ben de insanlari esefle kiniyorum bi daha olmasin
Bu mesajını görüp ona göre tavır alacaklardır 😃
Herkesin bakış açısı farklı.
Sen de mi zorlukta zaman ve enerji kaybı sevenlerdensin 😳
Değişir. Bir şeyin olmasını istiyorsam hemen olmasını severim. Sabırsız bir insanımdır. Ama bir hedefim varsa uğruna mücadele etmekten keyif alırım.
Aslında benzer özellikler taşıyoruz Hedefe kilitlenme yok bende, olursa olur olmazsa can sağolsun 🤗
Ben öyle değilim, bir şeyi hedefliyorsam o hedefe kilitlenirim. Bir nevi yarış haline gelir benim için. Kendimle yarıştığım için bu durumdan zevk alırım.
Hemen olmasını istemen konusunda hemfikiriz diğer bakımdan taban tabana zıtız😃
Dediğim gibi herkesin bakışı farklı : ) insanlar olaylara aynı tepkileri vermez.
Emek vermeden kazanmışsam gözümden kolay çıkarırım
Ben de emek vermişsem, onu borçlu görürüm ve gönül rahatlığıyla hayatımdan atarım ancak bana kendini eş olarak sunanı sultanım yaparım Emrine girerim...
Kaçanı kovalayangillerdensin aynı senin gibiyim köle olsa umrumda olmaz kaçsa peşinden koşarım
Belkide oyle
Teşekkürler 😊
Rica
Değil bence kolay kazanılan kaybedilir
Ben de kimseyi asla zorlamam Böyle karakterlere ne diyeceğiz Ayrıca spk mıyım takıntı yapayım 😬
Bilmem
Sen nasıl seviyorsun mesela...
Sevmiyor
Sevmiyorum
Sana hayırlı bir hayat arkadaşı diliyorum 🤗
Ben size diliyorum
Uğraşmam ben Akışına bırakmışım
Kıymet bilmemek nankörlüktür.
puan kasmak
İnsanoğluyuz sonuçta
Ben daha yeniyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?