İstenilen her hangi bir şey kolay elde edildiğinde önemsizleşip değersizleşir mi?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İstenilen her hangi bir şey kolay elde edildiğinde önemsizleşip değersizleşir mi?

her şey değil, mesela iki taraf birbirinden hoşlanıyordur biri adım atar gerisi çok kolay gelir bu değersiz kılmaz aksine uyum sayesinde daha kolay ve güzel ilişki olacağını gösterir.
Zor olan değerlidir tarzı şeyler genelde filmlerde olur.
Anlaşabildiğin bir insanla hicbirsey zor değildir aksine kolaydır.
Bana göre kolay kazanılan her şey değersizleşir diyemeyiz, çünkü bazen emek vermeden de değerli şeyler hayatımıza girebilir. Ancak genelde zor olan, çaba gerektiren şeyler, elde edildikten sonra daha kıymetli hale gelir. Emek verdiğimizde, onu kaybetmemek için daha çok sahipleniriz ve değerini daha iyi anlarız. Önemli olan, bir şeyin nasıl kazanıldığından çok, o şeye ne kadar anlam yüklediğimiz ve nasıl sahip çıktığımız. Ama sırf kolay elde edildi diye her şeyin değersiz olduğunu düşünmek haksızlık olur bence. 😊
Bence bu kişinin maddelere verdiği değere göre değişir tamamen o kişi ile alakalı bir durum yani benim için hepsi değerli haha benim malım kıymetlidir 😂
Nedense öyle, her şeyin zor olanı, zor elde edileni cazip gelmiştir insanoğluna hep
Cevap
10Cevap
Kolay bişey kazananlar düşünsün :D zaten o yolu tercih edenler er ya da geç kaybetmeye mahkumdur
Kesinlikle öyle 👍 emek verilmeden elde ettiğin herşeyi çok çabuk kaybedersin
Hayır benim için değersizleşmez
Yani insanoğlu olarak genelde her zaman zoru severiz. Çünkü uğraşmak isteriz uğraşıp elde ettikten sonra o her zaman çok daha kıymetli olur.
Hayatta en değerli olanlar zor kazanılan zaferlerdir.
Evet. Çok zor ama üf demek yerine sabredip çabalamalıyız bu yüzden. Neyle meşgulsek onun hakkını verip mükafatını kazanmalıyız.
Olabilir 😀emek verip almak ile kolayca alınanlara verilen değer arasında dağlar kadar fark olur
Benım icin kazandıgım seyler her zaman degerlidir
Kolay olmasına gerek yok elde edilen şey kaybedilmiştir.
Her şey değil. Ayrıca kazanan ve kazanılan şeye de bağlı bu durum.
Evet zor daga çekici geliyor biz doymayan insan denen canlıya
Kesinlikle öyle. İnsan peşinden koşup bişeyler verdiğine sahip çıkıyor
Emek harcanarak elde edilmesi son derece önemlidir tabi ki
Kolay olan her şey hızlı herşeyi yitiririr bence
Vefası olan için değil
Maalesef insan ulaşamadığının delisidir
Degerini bilenler için değildir..
Merhaba,
Galiba öyle! 😅
Eveet
Galiba..
Bir zaman sonra evet