Sevgilimle 6 aydır beraberiz çok güveniyorum ona ve oda bana güveniyor ama durduk yere en ufak bişeyde tartışıyoruz ve sadecw sözde ayrılıyoruz ve 1 2 saate geri barışıyorz ama bu boş tartışmaları son verecek bir fikri düşüncesi olan var mı?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
bizde oyleydik basta 😅 ama sonra insan anliyor ki tartisma cok bos seyler aslinda, hakli/haksiz tartismasini yapmiyoruz mesela, hatali olmasak bile ozur diliyoruz birbirimizden, ve eger cok ileriye gittiyse tartisma 1/2 saat konusmuyoruz zaten sonra ister istemez birbirinizle konusmaya devam ediyorsunuz
Evet bende bi süre sonra oyle alışacağımızı biliyorum da işte o zmn gelene kdr soğur benden falan diye korkuyorum çünkü ilk baslarda anlaşmazlıklarımızda benden fazla o arayı düzeltmeye çalıyordu ve benim kararlarımda hep saygı duyardı ilk baslarda ama simdi hep tartışmaya sürükleniyoruz benm korkum o kavgalarımıza alışana ldr benden soğursa korkusu
sogumaz daha cok bagli kalir, daha cok aktivite yapin, hediye alin değişiklikler filan iyi gelir
Keşke oyle imkan olsa sevgili olalı 6 ayı geçti sadece1 defa buluştuk çünkü kış ayında köyde kalıyoruz hem virüsten dolayı o yüzden oyle buluşma aktivitesi olmuyor ailesi aşırı sıkı gerekmedikce dışarı bile çıkarmıyorlar hediye alayım vereyim desem ailesi nerden geldi falan aşırı inceliyorlar yaani sadece bizim aktivite telefondan sesli ve mesjlasma malesef
Ee git iste abicim ne bekliyorsun erken olsa bile en azindan nisanli olsa biraz goruse bilirsiniz
😂 İşte nasıl gideyim okul vardı buluşuyorduk oda yok ailesi de izin vermiyo burası ilçe evin yakınına gidip göremem hayrdr falan bide kızın adını batırırız malum milletin ağzı çok şaf yapıyor 🥺kaldım ortada yemn ederim
neyyyy babasini numarasini alin konusun ve kizi isteyin 😂😂😭
🥺Gene yok kız üniversite okuyor adalet ve yılı uzun uzaktanda tanıyoruz yaani bazen büyüklerimden birine laf aldırmaya çalışıyorum da yok babası illa okulu bitecek diyor veeeee okulu bitince 3 4 sene çalışacak bekar iken 🥺🥺 şeytandan iyilik istesem bu kadr zorlamaz beni be
cok sacma sanki nisanli olunca okuyamazmi? Burada evli kadinlar bile hala okula gidiyorlar ahsjshsj allah yardimcin olsun
Yok işte yaa bak inan Karadenizliyim ve bizim karadenizin yaşlı insanlar harni cahil çünkü yaa
İşte okul bitince söz sözden sonra nişan nişandam sonra düğün ve bu bizim memlekette bu olay 3 yılda gerçekleşiyor ve kızın okulun bitmesine var daha 5 yıl 🥺kaçıracam ya kızı ya kafayı
Icim bulandi yaaa nasil bir dert var sende ne derman var ne çözüm ne diyeyim başka ajdkdjsk bekle o zaman 35 yasta evlenirsiniz
😂 Sağol yaa çok teselli verdin gerçek den sorunu çözdün
benim durumda seninkinde farkli degil.. o yuzden bulandim ahahah
😂 Vaay desene dert ortağıyız allah yardımcımız olsun bea ne diyim sebebsiz neşem yerine geldi
Cok kötüsün , ya benim farklı aileden herkez biliyor hayatımda biri var ama kimse anneme ve babama söylemiyor ee bende napıcamı bilmiyorum ablami bekliyorum soylemesi icin o neyi bekliyor onu anlamadim
Enazından senin birisi cesaret edip evlenme sansın var ben okulu beklicem de lanet olası adet yerini bulup söz nişan düğüm yapılcak da sıkma canını yakındır o mutlu gün senin için elbet rahat tut içini seni daraltan sadece o babana isteme haberi gerisi çabuk gelir
yaaa cok sagol, seninde yol yakin merak etme
Konuşmak her şeyi konuşmak tabiki çünkü konuşmadan çözemezsiniz. Ve bunun için bir tarafın alttan alması gerekir
Nasıl demeliyim eğer evet diyemiyeceğim bir konu varsa o konudaki kararımdan şaşmam ve aynı net cebabımk soyluyorum ama sonra o benim dediklerime kırılıp kendisini suçlayıp duruyor tm ben haksızım sen haklsn falan gibisinden
Karşındaki insanı seviyorsan net bir duruş ya da taviz vermemek senin zararına olur. Karşında ki insan üzülebilen ve üstlenebilen biriyse bu sevdiğini gösterir. Kötü sert erkek olaylarına girmene gerek yok. Keskin kararların olan biriysen bile o kesinlik uçlarını sevdiğin insana körelt. Emin ol burda sana taviz verme sert dur diyen herkes acı çeken insanlardır. Ve bende eminim ki mutlu ve seven insanlar onlara batıyor. O yüzden aklını başına al gerekirse net cevaplarından dön bişey kaybetmezsin sevgi zor bulanan bişey.
Yaa benm net cevaplarım hep onun iyiliği için ve oda biliyor ama işte benm dediğimi ve üstüne basa basa kararımın değişmeyeceği seyleri yapıyor bence benm hatam basda oldu çünkü ilk basda yapma dediklerimi yapıp yumuşak karşıladım aslında bnmm bana ait olmayan huylarımı basda sergiledim ve sonra kendi huylarımı sonradan gösterdipim için bunlar
Net bir durus... sen erkek olarak agirligini koy, bu durum tekrarlandiginda ya da oyle bir meyil sezdiginde hic alttan alma
Haklısın da işte taviz vermiyorum ve o konuda ciddiyetimi net bilgimi hep aynı yumuşamam bir konu varsa işte sorun da orda bir konuda dikbaşlığımı gösterince hemen kırılıyor kendini suçlayıp duruyor
Dikbasli olmak degil ki bu, ya sudan sebeplerle ayrilik gibi buyuk sozler edilmeyecek ya da netlik olacak ki hatasini gorecek
Hatasını biliyor tabikide ama işte gene hep başa dönüyoruz sudan sebebsiz yere bende sıkıldım ama seviyorum 2 ufak tartışma ile de sevgimin ona karşı azalmıcanı biliyorum
O tartismalardan birini orneklemen mumkun mu
Şoyle soylim o tesettürlü namazını falan kılan bir kişi ve ailesi dahil sosyal medya da fotoğraf olmasını kesinlikle istemiyor çünkü bizim buranın gençleri bpyle oyle bir kızın fotoğraf attığı zaman hemen yaygara yapıyor lar yok orusbu bu ypk soyle falan bende fotoğraf atmasını istemiyorum ve bu benden habersiz 1 kaç defa foto attı ve kulağıma hazmedemicem kelimeler geldi ondan dolayı ve genelde kavgamız da bu oluyor o atıyor ben görünce diyorum artık sana zerre ne yaptığın umrumda depl falan sonra kendisi diyor haksln falan özür diliyor sonra tekrar barışıyorz ve tekrar aynı şeyler oluyor (dışardan baktıpımda aşırı saçma bir olay ama bende bu saçma olaya dahil biriyim işte) şaka gibi ya
"Zerre umurumda degil" vs hiiiic olmamis soylym.
Belki sinirlenince ona takindigin ifadeyi gozden gecirmelisin. Kiz iyi niyetlidir, belki biraz ozeniyor, kendini gostermek istiyor. Dusunsene hep, el alem ne der diye yasamak cok zor. O senin erkeksi acindan bakamiyor, sana dokunan o sozleri hesap edemiyordur bile. Belli ki nazik bir hanimefendi o. O zaman sen de ona hak ettigi gibi davran, ki sen de gayet beyefendi bir adamsin belli ki, o uslubu sozleri toparla. Incitici olma. Ona neden rahatsiz oldugunu ifade et, zamanla duzelmesini bekle bir iki hamlede boyle yapma
Yaa bak sende haklsın elalemin sözleri ile iş yapılmaz ama ailesine giderse kız için fena olur kız için diyorum yoksa neden foto atmasına kızayım ki karşı durayım kız çok iyi biri bazen diyorum ben bu kızı hak edecek kadr iyi birimiyim diye senin dediğin gibi sinirlenince ağır kelimeleri bi kenara bırakmam lazm illaki bi süre sonra senn dediğin gibi insallah normale döner çok teşekkür ederim yorumların için
Bu endiseni de onunla paylas ama cok hos buldum
İyi geceler 🌺
Sizede iyi geceler 🙏
Tartışmalar ilişkinin tuzu biberi
😂 Wallahi bayan bu tuzla biber fazla kaçtı ama Karadeniz li olsam da urfa insanı gibi acıya talip oluyorum işte