Sevgilimle bu konuyu aşamıyoruz ne yapmalıyız?

Arkadaşlar şu anda çok iyi giden üç yıllık bir ilişkim var şu an nişanlıyız 2.03 ay sonra düğünümüz var ancak başımıza şöyle bir olay geldi şu zamana kadar hep olayın üstünü kapatmaya çalıştık bir şekilde üstüne düşmedik ama özellikle bu aralar düğüne yakın stresten kaynaklı daha da çok korkuyorum ve kurcalamak istiyorum biz daha yeni sevgılıyken üçüncü ayimizızdayken sevgilimle markete gitmiştik markette bir tane çocuk sevgilime baktı ve seni bir yerden tanıyorum dedi sevgilimle ben de seni bir yerden tanıyorum galiba dedi daha sonra çocuk sevgilime ben yanındayken Sen geçen Esralarda içtiğimiz çocuk degilmissin dedi sevgilimle hayır ben öyle bir ortamda bulunmadım galiba biriyle karıştırdım beni diye çocuğu uyardı daha sonra maç halı sahadan tanıyorsun olabilir muhabbetleri geçti o anlık sinirlenip uzaklaştım yanlarından daha sonra sevgilim bir sürü yeminler etti öyle bir kızı tanımadığını öyle bir ortamda bulunmadığını ve bana karşı asla yalan söylemediğini aldatmadığını söyledi konu o şekilde kapattık üzerinden 5.06 ay geçti sevgilimin hesabından Esra adını bir kıza istek atılmış sevgilim inkar etti ben böyle bir hesabı daha önce görmedim nasıl istek atıldı bilmiyorum belki önerilerim de çıkmıştır yanlışlıkla elim basmış olabilir dedi şöyle de bir şey var gerçekten sevgilin gözüm kapalı güveniyorum çünkü üç senedir bana karşı asla bir yanlış yalanı olmadı sadece bu konu dışında problemlerimiz küçüktü her seferinde açtık ama sadece bu konu oldu asla beni aldatmayacağını biliyorum asla bana yalan söylemeyeceğini de biliyorum gözüm kapalı güveniyorum ama bu aralar çok kafamı kurcalıyor bunun üzerinden 4.05 ay geçti geçenlerde biz daha yeni konuşmaya başladığımız gün akşamına halı saha maçına gitmiş orada da arkadaşları demiş ki kızlarla içmeye gidiyoruz sen de gel o da gitmemiş bana bunu kendisi söyledi ben sormadan söyledi yeni söyledi neden söylemedin dedim o zamanlarda flörttük sürekli konuşmuyorduk belki ondan olmuş olabilir ama yemin ederim ben Kızılay‘la içmeye gitmedim çünkü hayatımda sen vardın çıktım ve direkt evime geldim dedi bir sürü yeminler etti Kur’an‘ın üstüne el bastı her şeyi yaptı beni inandırmak için dediğim gibi onu aslında inanıp güveniyorum ama çok korkuyorum zaten güven problemim var sizce bu olay üst üste böyle tesadüf olmuş olabilir mi o hepsinin birbirinden bağımsız olduğunu söylüyor bir şey olsa zaten soyleyecegim diyor ben ona zaten söyleyebilirsin o zaman flört dönemin deydik sevgili bile değildik aramızda bir resmiyet yoktu o yüzden aldatmak saymayacağım ayrılmayacağım kavga etmeyecegiz sadece öğreneceğim ve konuyu kapatacağım dedim buna rağmen diyor ki olsa anlatacağım ama yok olsa gerçekten anlatacağım güvenini kazanmak için ama böyle bir şey yok yalan yalan mı söyleyeyim gittim ortamda bulundum seni aldattım diye diyor sizce ne yapmalıyım ne olur yardım edin

Sevgilimle bu konuyu aşamıyoruz ne yapmalıyız?